Tegnologie-aanbiedings

Hoe om Uber Eats-rekening in 'n paar stappe van die rekenaar uit te vee

As jy wil weet hoe om jou Uber Eats-rekening uit te vee, die toepassing waarmee jy kos kan bestel waar jy woon, moet jy eers weet dat hierdie proses nou gekoppel is aan die Uber-reistoepassing, aangesien albei dienste dieselfde gebruiker gebruik.

Aan die bestellingafleweringskant is dit moontlik dat hulle tot twee verskillende rekeninge het om op Uber Eats te werk, want hierdie maatskappy bied die moontlikheid om met twee afleweringsmetodes te werk: motorfietse en fietse.

Verskille tussen Uber en Uber Eats

As ons fokus op die rekening wat verkry kan word deur gewone gebruikers wat van voorneme is om enige diens te gebruik (vir reis of kos bestel), is daar geen verskil nie. Vir hierdie tipe gebruiker is die uitvee van die Uber Eats-rekening soortgelyk aan die uitvee van die Uber-rekening.

Die Uber-maatskappyplatform maak geen onderskeid tussen die rekeninge van sy twee verskillende dienste nie, hoewel dit twee afsonderlike toepassings daarvoor het. Dit beteken dat as jy Uber Eats wil gebruik, jy voorheen 'n rekening by Uber, die reisdiens, moet geskep het.

Die negatiewe punt van beide rekeninge wat op hierdie manier gekoppel is, is dat as 'n gebruiker die Uber Eats-rekening wil kanselleer, die Uber-rekening onvermydelik ook gekanselleer sal word.

Gegewe hierdie ietwat beperkte scenario vir die gebruiker, is die beste oplossing om die Uber Eats-rekening uit te vee, maar om voort te gaan om die Uber-rekening te hê, deur die kostoepassing van die toestel af te deïnstalleer en nie weer die diens te gebruik nie.

Aan die ander kant, vir die mense wat in beheer is van die verskepings (die werkers), is die proses om die Uber Eats-rekening te skrap anders. Bestuurders wat reeds die rit-toepassing vir werk gebruik, word aangeraai om die Uber Eats-diens op dieselfde rekening te aktiveer, hoewel hulle ook 'n aparte rekening kan skep.

Die verduideliking hiervoor is dat Uber Eats nie net met afleweringsmense werk wat reeds as Uber-bestuurders werk nie, maar ook werkers insluit wat in beheer is van die vervoer van bestellings op hul fietse of motorfietse.

Hoe om 'n Uber Eats-rekening uit te vee

In elk geval, die proses om die Uber Eats-rekening te kanselleer, is dieselfde as die een wat gebruik word om by Uber uit te teken:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

As jy dit nie kan verwyder nie, sal jy die volgende skakel moet invoer en die vorm voltooi:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Let wel: jy moet met jou rekening aangemeld wees om die vorm te voltooi en in te dien.

Sodra die proses voltooi is, sal Uber al die rekeningdata vir 30 dae hou, sodat as die gebruiker spyt is dat hy dit uitgevee het, hulle hul rekening weer kan gebruik. Na hierdie tyd sal dit permanent uitgevee word en dit sal onmoontlik wees om dit te herstel. Dink dus mooi of jy regtig die Uber Eats-rekening wil uitvee.

Tags:

Tommy Banks
Ons sal bly wees om te hoor wat jy dink

laat 'n antwoord

TechnoBreak | Aanbiedings en resensies
logo
Aktiveer registrasie in instellings - algemeen
Shopping cart