Tegnologie-aanbiedings

Hoe om Uber Eats-rekening in 'n paar stappe van die rekenaar uit te vee

Tuis » Sagteware en toepassings » Hoe om die Uber Eats-rekening in 'n paar stappe van die PCSoftware en Apps uit te vee Zoe Zárate September 24, 2021

As jy wil weet hoe om jou Uber Eats-rekening uit te vee, die toepassing waarmee jy kos kan bestel waar jy woon, moet jy eers weet dat hierdie proses nou gekoppel is aan die Uber-rit-app, aangesien dieselfde gebruiker in beide dienste gebruik word.

Aan die bestellingafleweringskant is dit moontlik dat hulle tot twee verskillende rekeninge het om op Uber Eats te werk, want hierdie maatskappy bied die moontlikheid om met twee afleweringsmetodes te werk: motorfietse en fietse.

As ons fokus op die rekening wat verkry kan word deur gewone gebruikers wat van voorneme is om enige diens te gebruik (vir reis of kos bestel), is daar geen verskil nie. Vir hierdie tipe gebruiker, kanselleer jou Uber Eats-rekening Dit is soortgelyk aan as jy die Uber-rekening wou kanselleer.

Die Uber-maatskappyplatform maak geen onderskeid tussen die rekeninge van sy twee verskillende dienste nie, hoewel dit twee afsonderlike toepassings daarvoor het. Dit beteken dat as jy wil gebruik Uber Eats, sal dit nodig wees om voorheen 'n rekening in Uber, die reisdiens, te skep.

Die negatiewe punt van beide rekeninge wat op hierdie manier gekoppel is, is dat indien enige gebruiker die Uber Eats-rekening wil kanselleer, hulle onvermydelik ook Uber-rekening sal gekanselleer word.

Vee Uber Eats-rekening uit

Gekonfronteer met hierdie ietwat beperkte scenario vir die gebruiker, die beste oplossing vir verwyder uber eats-rekening maar om voort te gaan om die Uber-rekening te hê, is dit deur die voedseltoepassing van die toestel af te verwyder en nie genoemde diens weer te gebruik nie.

advertensie

Aan die ander kant, vir mense wat hulle sorg vir die besendings (werkers), is die proses om jou Uber Eats-rekening uit te vee anders. Bestuurders wat reeds die rit-toepassing vir werk gebruik, word aangeraai om die Uber Eats-diens op dieselfde rekening te aktiveer, hoewel hulle ook 'n aparte rekening kan skep.

Die verduideliking hiervoor is dat Uber Eats nie net met afleweringsmense werk wat reeds as Uber-bestuurders werk nie, maar ook werkers insluit wat in beheer is van die vervoer van bestellings op hul fietse of motorfietse.

Hoe om 'n Uber Eats-rekening uit te vee

In elk geval, die proses om die Uber Eats-rekening te kanselleer, is dieselfde as die een wat gebruik word om by Uber uit te teken:

  • Meld aan op die Uber-webwerf met jou aanmeldbesonderhede.
  • Gaan na die Hulp-afdeling > Betaling- en rekeningopsies > Rekeninginstellings en -graderings.
  • Gaan na die opsie "Vee my Uber-rekening uit". Sleutel jou wagwoord in.
  • Op die volgende skerm, klik op "Gaan voort".

In die geval van kan dit nie verwyder nie, sal jy die volgende skakel moet invoer en die vorm voltooi:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Let wel: jy moet met jou rekening aangemeld wees om die vorm te kan voltooi en stuur.[/su_note]

Sodra die proses voltooi is, Uber sal alle rekeningdata hou vir 30 dae, sodat as die gebruiker spyt is dat hy dit uitgevee het, hy weer sy rekening kan gebruik. Na hierdie tyd sal dit permanent uitgevee word en dit sal onmoontlik wees om dit te herstel. Dink dus mooi of jy regtig die Uber Eats-rekening wil uitvee.

Tommy Banks
Ons sal bly wees om te hoor wat jy dink

laat 'n antwoord

TechnoBreak | Aanbiedings en resensies
logo
Aktiveer registrasie in instellings - algemeen
Shopping cart