Uber Eats hesabını kompüterdən bir neçə addımda necə silmək olar

Echo Dot Ağıllı Dinamik

Yaşadığınız yerdə yemək sifariş edə biləcəyiniz proqram olan Uber Eats hesabınızı necə siləcəyinizi bilmək istəyirsinizsə, əvvəlcə bilməlisiniz ki, bu proses Uber səyahət proqramı ilə sıx bağlıdır, çünki hər iki xidmət eyni istifadəçidən istifadə edir.

Sifarişin çatdırılması tərəfində onların Uber Eats-də işləmək üçün iki fərqli hesaba malik olması mümkündür, çünki bu şirkət iki çatdırılma vasitəsi ilə işləmək imkanını təklif edir: motosikletlər və velosipedlər.

Uber və Uber Eats arasındakı fərqlər

Hər iki xidmətdən (səyahət və ya yemək sifarişi üçün) istifadə etmək niyyətində olan adi istifadəçilərin əldə edə biləcəyi hesaba diqqət yetirsək, heç bir fərq yoxdur. Bu tip istifadəçi üçün Uber Eats hesabının silinməsi Uber hesabının silinməsinə bənzəyir.

Uber şirkət platforması iki fərqli xidmətinin hesabları arasında heç bir fərq qoymur, baxmayaraq ki, onlar üçün iki ayrı tətbiq var. Bu o deməkdir ki, Uber Eats-dən istifadə etmək istəyirsinizsə, səyahət xidməti olan Uber-də əvvəllər hesab yaratmalısınız.

Hər iki hesabın bu şəkildə əlaqələndirilməsinin mənfi tərəfi odur ki, əgər istifadəçi Uber Eats hesabını ləğv etmək istəsə, istər-istəməz Uber hesabının da ləğv edilməsidir.

İstifadəçi üçün bir qədər məhdud olan bu ssenarini nəzərə alsaq, Uber Eats hesabını silmək, lakin Uber hesabına sahib olmağa davam etmək üçün ən yaxşı həll yemək proqramını cihazdan silmək və sözügedən xidmətdən bir daha istifadə etməməkdir.

Digər tərəfdən, daşımalara cavabdeh olan insanlar (işçilər) üçün Uber Eats hesabının silinməsi prosesi fərqlidir. Artıq iş üçün ride proqramından istifadə edən sürücülərə eyni hesabda Uber Eats xidmətini aktivləşdirmələri tövsiyə olunur, baxmayaraq ki, onlar ayrıca hesab yarada bilərlər.

Bunun izahı budur ki, Uber Eats yalnız artıq Uber sürücüsü kimi işləyən çatdırılma adamları ilə işləmir, həm də öz velosipedləri və ya motosikletlərində sifarişlərin daşınmasına cavabdeh olan işçiləri əhatə edir.

Uber Eats hesabını necə silmək olar

İstənilən halda, Uber Eats hesabını ləğv etmək prosesi Uber-ə abunəlikdən çıxmaq üçün istifadə edilən proseslə eynidir:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Əgər onu silə bilmirsinizsə, aşağıdakı linkə daxil olub formanı doldurmalı olacaqsınız:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Qeyd: formanı doldurmaq və təqdim etmək üçün hesabınızla daxil olmalısınız.

Proses başa çatdıqdan sonra Uber bütün hesab məlumatlarını 30 gün saxlayacaq ki, istifadəçi onu sildiyinə peşman olarsa, hesabını yenidən istifadə edə bilsin. Bu müddətdən sonra o, həmişəlik silinəcək və onu bərpa etmək mümkün olmayacaq. Beləliklə, həqiqətən Uber Eats hesabını silmək istəyirsinizsə, diqqətlə düşünün.

Tags:

Tommy Banks
Fikirlərinizi eşitməkdən şad olarıq

Bir cavab buraxın

TechnoBreak | Təkliflər və Rəylər
logo
Parametrlərdə qeydiyyatı aktivləşdirin - ümumi
Alış-veriş kartı