Uber Eats hesabını kompüterdən bir neçə addımda necə silmək olar

Echo Dot Ağıllı Dinamik

Ana səhifə » Proqramlar və Proqramlar » Uber Eats hesabını PCSoftware və Proqramlardan bir neçə addımda necə silmək olar Zoe Zárate 24 sentyabr 2021

Yaşadığınız yerdə yemək sifariş edə biləcəyiniz proqram olan Uber Eats hesabınızı necə siləcəyinizi bilmək istəyirsinizsə, əvvəlcə bilməlisiniz ki, bu proses Uber ride proqramı, çünki hər iki xidmətdə eyni istifadəçi istifadə olunur.

Sifarişin çatdırılması tərəfində onların Uber Eats-də işləmək üçün iki fərqli hesaba malik olması mümkündür, çünki bu şirkət iki çatdırılma vasitəsi ilə işləmək imkanını təklif edir: motosikletlər və velosipedlər.

Hər iki xidmətdən (səyahət və ya yemək sifarişi üçün) istifadə etmək niyyətində olan adi istifadəçilərin əldə edə biləcəyi hesaba diqqət yetirsək, heç bir fərq yoxdur. Bu tip istifadəçi üçün Uber Eats hesabını ləğv edin Bu, Uber hesabını ləğv etmək istədiyinizə bənzəyir.

Uber şirkət platforması iki fərqli xidmətinin hesabları arasında heç bir fərq qoymur, baxmayaraq ki, onlar üçün iki ayrı tətbiq var. Bu o deməkdir ki, əgər istifadə etmək istəyirsinizsə Uber yeyir, səyahət xidməti olan Uber-də əvvəllər hesab yaratmağınız lazım olacaq.

Hər iki hesabın bu şəkildə əlaqələndirilməsinin mənfi tərəfi ondan ibarətdir ki, hər hansı bir istifadəçi Uber Eats hesabını ləğv etmək istəsə, onlar da istər-istəməz Uber hesabı ləğv ediləcək.

Uber Eats hesabını silin

Bu bir qədər məhdud ssenari ilə qarşılaşan istifadəçi üçün ən yaxşı həll uber eats hesabını silin lakin Uber hesabına sahib olmağa davam etmək üçün yemək proqramını cihazdan silmək və sözügedən xidmətdən bir daha istifadə etməmək lazımdır.

reklam

Digər tərəfdən, insanlar üçün daşımaların qayğısına qalırlar (işçilər), Uber Eats hesabınızın silinməsi prosesi fərqlidir. Artıq iş üçün ride proqramından istifadə edən sürücülərə eyni hesabda Uber Eats xidmətini aktivləşdirmələri tövsiyə olunur, baxmayaraq ki, onlar ayrıca hesab yarada bilərlər.

Bunun izahı budur ki, Uber Eats yalnız artıq Uber sürücüsü kimi işləyən çatdırılma adamları ilə işləmir, həm də öz velosipedləri və ya motosikletlərində sifarişlərin daşınmasına cavabdeh olan işçiləri əhatə edir.

Uber Eats hesabını necə silmək olar

İstənilən halda, Uber Eats hesabını ləğv etmək prosesi Uber-ə abunəlikdən çıxmaq üçün istifadə edilən proseslə eynidir:

  • Giriş məlumatlarınızdan istifadə edərək Uber veb saytına daxil olun.
  • Yardım bölməsinə keçin > Ödəniş və hesab seçimləri > Hesab parametrləri və reytinqlər.
  • “Uber hesabımı sil” seçiminə keçin. Şifrənizi daxil edin.
  • Növbəti ekranda "Davam et" düyməsini basın.

Vəziyyətdə aradan qaldıra bilmir, aşağıdakı linkə daxil olub formanı doldurmalı olacaqsınız:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Qeyd: formanı doldurub göndərə bilmək üçün hesabınızla daxil olmalısınız.[/su_note]

Proses başa çatdıqdan sonra Uber bütün hesab məlumatlarını saxlayacaq 30 gün ərzində, istifadəçi onu sildiyinə görə peşman olarsa, hesabını yenidən istifadə edə bilər. Bu müddətdən sonra o, həmişəlik silinəcək və onu bərpa etmək mümkün olmayacaq. Beləliklə, həqiqətən Uber Eats hesabını silmək istəyirsinizsə, diqqətlə düşünün.

Tommy Banks
Fikirlərinizi eşitməkdən şad olarıq

Bir cavab buraxın

TechnoBreak | Təkliflər və Rəylər
logo
Parametrlərdə qeydiyyatı aktivləşdirin - ümumi
Alış-veriş kartı