Как да изтриете акаунта в Uber Eats с няколко стъпки от компютър

Интелигентен високоговорител Echo Dot

Начало » Софтуер и приложения » Как да изтриете акаунта в Uber Eats в няколко стъпки от компютърния софтуер и приложения Zoe Zárate 24 септември 2021 г.

Ако искате да знаете как да изтриете акаунта си в Uber Eats, приложението, с което можете да поръчате храна там, където живеете, първо трябва да знаете, че този процес е тясно свързан с Приложение за пътуване с Uber, тъй като един и същ потребител се използва и в двете услуги.

От страна на доставката на поръчки е възможно те да имат до два различни акаунта за работа в Uber Eats, тъй като тази компания предлага възможност за работа с две средства за доставка: мотоциклети и велосипеди.

Ако се съсредоточим върху акаунта, който могат да получат обикновени потребители, които възнамеряват да използват някоя от двете услуги (за пътуване или поръчка на храна), няма разлика. За този тип потребители, анулирайте акаунта си в Uber Eats Това е подобно на това, ако искате да анулирате акаунта в Uber.

Платформата на компанията Uber не прави никаква разлика между акаунтите на двете си различни услуги, въпреки че има две отделни приложения за тях. Това означава, че ако искате да използвате Убер яде, ще е необходимо предварително да сте създали акаунт в Uber, туристическата услуга.

Отрицателният момент на двата акаунта, които са свързани по този начин, е, че ако някой потребител иска да анулира акаунта в Uber Eats, той неизбежно също ще Акаунтът в Uber ще бъде анулиран.

Изтрийте акаунта в Uber Eats

Изправен пред този донякъде ограничен сценарий за потребителя, най-доброто решение за изтриване на акаунт в uber eats но за да продължите да имате акаунта в Uber, трябва да деинсталирате приложението за храна от устройството и да не използвате отново споменатата услуга.

реклама

От друга страна, за хората, които те се грижат за пратките (работници), процесът за изтриване на вашия акаунт в Uber Eats е различен. Шофьорите, които вече използват приложението за пътуване за работа, се съветват да активират услугата Uber Eats в същия акаунт, въпреки че могат да създадат и отделен акаунт.

Обяснението за това е, че Uber Eats не работи само с хора за доставка, които вече работят като шофьори на Uber, но също така включва работници, които отговарят за транспортирането на поръчки на своите велосипеди или мотоциклети.

Как да изтриете акаунт в Uber Eats

Във всеки случай процесът за анулиране на акаунта в Uber Eats е същият като този, използван за прекратяване на абонамента от Uber:

  • Влезте в уебсайта на Uber, като използвате вашите данни за вход.
  • Отидете в секцията Помощ > Опции за плащане и акаунт > Настройки и оценки на акаунта.
  • Отидете на опцията „Изтриване на моя Uber акаунт“. Въведете паролата си.
  • На следващия екран щракнете върху „Продължи“.

В случай на не можете да го премахнете, ще трябва да въведете следната връзка и да попълните формуляра:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Забележка: трябва да сте влезли с вашия акаунт, за да можете да попълните и изпратите формуляра.[/su_note]

След като процесът приключи, Uber ще запази всички данни за акаунта за 30 дни, така че ако потребителят съжалява, че го е изтрил, да може да използва акаунта си отново. След изтичане на това време той ще бъде окончателно изтрит и ще бъде невъзможно да бъде възстановен. Така че, помислете внимателно дали наистина искате да изтриете акаунта в Uber Eats.

Томи Банкс
Ще се радваме да чуем какво мислите

Оставете коментар

TechnoBreak | Оферти и отзиви
лого
Активиране на регистрацията в настройки - общи
Количка