Как да изтриете акаунта в Uber Eats с няколко стъпки от компютър

Интелигентен високоговорител Echo Dot

Ако искате да знаете как да изтриете акаунта си в Uber Eats, приложението, с което можете да поръчате храна там, където живеете, първо трябва да знаете, че този процес е тясно свързан с приложението Uber за пътуване, тъй като и двете услуги използват един и същ потребител.

От страна на доставката на поръчки е възможно те да имат до два различни акаунта за работа в Uber Eats, тъй като тази компания предлага възможност за работа с две средства за доставка: мотоциклети и велосипеди.

Разлики между Uber и Uber Eats

Ако се фокусираме върху акаунта, който могат да получат обикновените потребители, които възнамеряват да използват някоя от услугите (за пътуване или поръчка на храна), няма разлика. За този тип потребители изтриването на акаунта в Uber Eats е подобно на изтриването на акаунта в Uber.

Платформата на компанията Uber не прави никакво разграничение между акаунтите на двете си различни услуги, въпреки че има две отделни приложения за тях. Това означава, че ако искате да използвате Uber Eats, ще трябва предварително да сте създали акаунт в Uber, услугата за пътуване.

Отрицателният момент на двата акаунта, които са свързани по този начин, е, че ако потребителят иска да анулира акаунта в Uber Eats, неизбежно акаунтът в Uber също ще бъде анулиран.

Като се има предвид този донякъде ограничен сценарий за потребителя, най-доброто решение да изтриете акаунта на Uber Eats, но да продължите да имате акаунта в Uber, е като деинсталирате приложението за храна от устройството и не използвате споменатата услуга отново.

От друга страна, за хората, които отговарят за пратките (работниците), процесът за изтриване на акаунта на Uber Eats е различен. На водачите, които вече използват приложението за пътуване за работа, се препоръчва да активират услугата Uber Eats в същия акаунт, въпреки че могат да създадат и отделен акаунт.

Обяснението за това е, че Uber Eats не работи само с хора за доставка, които вече работят като шофьори на Uber, но също така включва работници, които отговарят за транспортирането на поръчки на своите велосипеди или мотоциклети.

Как да изтриете акаунт в Uber Eats

Във всеки случай процесът за анулиране на акаунта в Uber Eats е същият като този, използван за прекратяване на абонамента от Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Ако не можете да го премахнете, ще трябва да въведете следната връзка и да попълните формуляра:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Забележка: трябва да сте влезли с вашия акаунт, за да попълните и изпратите формуляра.

След като процесът приключи, Uber ще запази всички данни за акаунта в продължение на 30 дни, така че ако потребителят съжалява, че го е изтрил, да може да използва акаунта си отново. След това време той ще бъде изтрит за постоянно и ще бъде невъзможно да го възстановите. Така че, помислете внимателно дали наистина искате да изтриете акаунта в Uber Eats.

Tags:

Томи Банкс
Ще се радваме да чуем какво мислите

Оставете коментар

TechnoBreak | Оферти и отзиви
лого
Активиране на регистрацията в настройки - общи
Количка