Декларация за поверителност

В TecnoBreak Inc., достъпен от https://www.tecnobreak.com, един от основните ни приоритети е поверителността на нашите посетители. Този документ с Политика за поверителност съдържа видовете информация, която се събира и записва от TecnoBreak Inc. и как я използваме.

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от повече информация относно нашата Политика за поверителност, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Тази политика за поверителност се прилага само за нашите онлайн дейности и е валидна за посетителите на нашия уебсайт по отношение на информацията, която споделят и/или събират в TecnoBreak Inc. Тази политика не се прилага за информация, събрана извън онлайн или чрез канали, различни от този уебсайт. Нашата политика за поверителност е създадена с помощта на генератора на политика за поверителност TecnoBreak-Tools.

съгласие

Използвайки нашия уебсайт, вие приемате нашата Политика за поверителност и се съгласявате с нейните условия.

Информация, която събираме

Личната информация, която трябва да предоставите, и причините, поради които сте помолени да я предоставите, ще ви бъдат изяснени в момента, в който ви помолим да предоставите вашата лична информация.

Ако се свържете директно с нас, може да получим допълнителна информация за вас, като вашето име, имейл адрес, телефонен номер, съдържанието на съобщението и/или прикачените файлове, които ни изпращате, и всяка друга информация, която ни изпращате. решите да предоставите.

Когато се регистрирате за акаунт, може да поискаме вашата информация за контакт, включително неща като вашето име, име на фирма, адрес, имейл адрес и телефонен номер.

Как използваме вашата информация

Ние използваме информацията, която събираме по различни начини, включително:

Proporcionar, operar y mantener nuestro sitio web
Mejorar, personalizar y ampliar nuestro sitio web
Comprender y analizar el uso que usted hace de nuestro sitio web
Desarrollar nuevos productos, servicios, características y funcionalidades
Comunicarnos con usted, ya sea directamente o a través de uno de nuestros socios, incluso para el servicio de atención al cliente, para proporcionarle actualizaciones y otra información relacionada con el sitio web, y para fines de marketing y promoción
Enviarle correos electrónicos
Encontrar y prevenir el fraude

Лог файлове

TecnoBreak Inc. следва стандартна процедура за използване на регистрационни файлове. Тези файлове записват посетители, когато посещават уебсайтове. Всички хостинг компании го правят и това е част от анализа на хостинг услугите. Информацията, събрана от регистрационните файлове, включва адреси на интернет протокол (IP), тип браузър, доставчик на интернет услуги (ISP), дата и час, препращащи/изходни страници и евентуално брой кликвания. Тези данни не са свързани с информация, която позволява лична идентификация. Целта на информацията е да анализира тенденциите, да администрира сайта, да проследява движението на потребителите в уебсайта и да събира демографска информация.

Бисквитки и уеб маяци

Както всеки друг уебсайт, TecnoBreak Inc. използва „бисквитки“. Тези бисквитки се използват за съхраняване на информация, включително предпочитанията на посетителите и страниците на уебсайта, които посетителят е посещавал или посещавал. Информацията се използва за оптимизиране на потребителското изживяване чрез персонализиране на съдържанието на нашия уебсайт въз основа на типа браузър на посетителите и/или друга информация.

Бисквитка на Google DoubleClick DART

Google е един от доставчиците на трети страни на нашия сайт. Той също така използва бисквитки, известни като DART бисквитки, за да показва реклами на посетителите на нашия сайт въз основа на тяхното посещение на www.website.com и други интернет сайтове. Въпреки това посетителите могат да се откажат от използването на бисквитки DART, като посетят Декларацията за поверителност на рекламата и съдържателната мрежа на Google на следния URL адрес – https://policies.google.com/technologies/ads

Нашите рекламни партньори

Някои от рекламодателите на нашия сайт може да използват бисквитки и уеб маяци. Нашите рекламни партньори са изброени по-долу. Всеки от нашите рекламни партньори има своя собствена Политика за поверителност за своите политики относно потребителските данни. За лесен достъп, ние сме свързали техните политики за поверителност по-долу.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Политика за поверителност на рекламните партньори

Можете да се обърнете към този списък, за да намерите Политиката за поверителност на всеки от рекламните партньори на TecnoBreak Inc.

Рекламните сървъри или мрежи на трети страни използват технологии като бисквитки, JavaScript или уеб маяци, които се използват в съответните реклами и връзки, които се появяват на TecnoBreak Inc. и които се изпращат директно до браузъра на потребителя. Когато това се случи, те автоматично получават вашия IP адрес. Тези технологии се използват за измерване на ефективността на техните рекламни кампании и/или за персонализиране на рекламното съдържание, което виждате на уебсайтовете, които посещавате.

Моля, имайте предвид, че TecnoBreak Inc. няма достъп или контрол върху тези бисквитки, които се използват от трети страни рекламодатели.

Политики за поверителност на трети страни

Политиката за поверителност на TecnoBreak Inc. не се отнася за други рекламодатели или уебсайтове. Затова ви съветваме да се консултирате със съответните политики за поверителност на тези рекламни сървъри на трети страни за по-подробна информация. Това може да включва техните практики и инструкции как да се откажат от определени опции.

Можете да изберете да деактивирате бисквитките чрез индивидуалните опции на браузъра. По-подробна информация за управлението на бисквитки с конкретни уеб браузъри може да бъде намерена на съответните уебсайтове на браузърите.

Права за поверителност CCPA (Не продавайте личната ми информация)

Съгласно CCPA, наред с другите права, потребителите в Калифорния имат право:

Изискайте бизнес, който събира лични данни от потребител, да разкрие категориите и специфичните лични данни, които бизнесът е събрал за потребителите.

Изискайте бизнес да изтрие всички лични данни за потребителя, които е събрал.

Изискайте компания, която продава лични данни на потребителя, да не ги продава.

Ако направите заявка, имаме един месец, за да ви отговорим. Ако желаете да упражните някое от тези права, моля свържете се с нас.

GDPR права за защита на данните

Искаме да сме сигурни, че сте наясно с всичките си права за защита на данните. Всеки потребител има право на следното:

Право на достъп: Имате право да поискате копия на вашите лични данни. Може да ви таксуваме малка такса за тази услуга.

Право на поправка – Имате право да поискате да коригираме всяка информация, която смятате, че е неточна. Също така имате право да поискате да допълним информацията, която смятате за непълна.

Право на изтриване – имате право да поискате да изтрием личните ви данни при определени условия.

Право на ограничаване на обработката: Имате право да поискате да ограничим обработката на вашите лични данни при определени условия.

Право да се противопоставите на обработването: имате право да се противопоставите на обработката на вашите лични данни при определени условия.

Право на преносимост на данните – Вие имате право да поискате да прехвърлим събраните от нас данни на друга организация или директно към вас при определени условия.

Ако направите заявка, имаме един месец, за да ви отговорим. Ако желаете да упражните някое от тези права, моля свържете се с нас.

информация за децата

Друга част от нашия приоритет е да добавим защитата на децата, докато използват интернет. Насърчаваме родителите и настойниците да наблюдават, участват и/или наблюдават и ръководят вашата онлайн активност.

TecnoBreak Inc. не събира съзнателно никаква лична информация от деца под 13-годишна възраст. Ако смятате, че вашето дете е предоставило този тип информация на нашия уебсайт, силно препоръчваме да се свържете с нас незабавно и ние ще направим всичко възможно своевременно да премахнем тази информация от нашите записи.

TechnoBreak | Оферти и отзиви
лого
Активиране на регистрацията в настройки - общи
Количка