Política de privacitat

A TecnoBreak Inc., accessible des de https://www.tecnobreak.com, una de les nostres principals prioritats és la privadesa dels nostres visitants. Aquest document de Política de Privadesa conté els tipus d'informació que són recollits i registrats per TecnoBreak Inc. i com els utilitzem.

Si teniu preguntes addicionals o necessiteu més informació sobre la nostra Política de Privadesa, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

Aquesta política de privadesa s'aplica únicament a les nostres activitats en línia i és vàlida per als visitants del nostre lloc web pel que fa a la informació que comparteixen i/o recullen a TecnoBreak Inc. Aquesta política no és aplicable a cap informació recollida fora de línia oa través de canals diferents daquest lloc web. La nostra política de privadesa va ser creada amb l'ajuda del generador de polítiques de privadesa TecnoBreak-Tools.

consentiment

En utilitzar el nostre lloc web, vostè accepta la nostra Política de Privadesa i està d'acord amb els seus termes.

Informació que recollim

La informació personal que se us demana que proporcioneu, i les raons per les quals se us demana que la proporcioni, se us aclariran en el moment en què us demanem que proporcioneu la vostra informació personal.

Si us poseu en contacte amb nosaltres directament, és possible que rebem informació addicional sobre vostè, com el seu nom, adreça de correu electrònic, número de telèfon, el contingut del missatge i/o els arxius adjunts que ens envieu, i qualsevol altra informació que decideixi proporcionar.

Quan us registreu per a un compte, us podem demanar la vostra informació de contacte, incloent-hi elements com el nom, el nom de l'empresa, l'adreça, l'adreça de correu electrònic i el número de telèfon.

Com utilitzem la vostra informació

Utilitzem la informació que recopilem de diverses maneres, entre elles:

Proporcionar, operar y mantener nuestro sitio web
Mejorar, personalizar y ampliar nuestro sitio web
Comprender y analizar el uso que usted hace de nuestro sitio web
Desarrollar nuevos productos, servicios, características y funcionalidades
Comunicarnos con usted, ya sea directamente o a través de uno de nuestros socios, incluso para el servicio de atención al cliente, para proporcionarle actualizaciones y otra información relacionada con el sitio web, y para fines de marketing y promoción
Enviarle correos electrónicos
Encontrar y prevenir el fraude

Arxius de registre

TecnoBreak Inc. segueix un procediment estàndard d'ús de fitxers de registre. Aquests fitxers registren els visitants quan visiten els llocs web. Totes les empreses dallotjament ho fan i formen part de les anàlisis dels serveis dallotjament. La informació recopilada pels fitxers de registre inclou les adreces del protocol d'Internet (IP), el tipus de navegador, el proveïdor de serveis d'Internet (ISP), la data i l'hora, les pàgines de referència/sortida i, possiblement, el nombre de clics. Aquestes dades no estan vinculades a cap informació que permeti la identificació personal. El propòsit de la informació és analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar el moviment dels usuaris al lloc web i recopilar informació demogràfica.

Galetes i balises web

Com qualsevol altre lloc web, TecnoBreak Inc. utilitza galetes. Aquestes galetes s'utilitzen per emmagatzemar informació que inclou les preferències dels visitants i les pàgines del lloc web a què el visitant va accedir o visitar. La informació s'utilitza per optimitzar l'experiència dels usuaris mitjançant la personalització del contingut de la nostra pàgina web en funció del tipus de navegador dels visitants i d'una altra informació.

Cookie DART de Google DoubleClick

Google és un dels proveïdors de tercers al nostre lloc. També utilitza cookies, conegudes com a cookies de DART, per oferir anuncis als visitants del nostre lloc en funció de la seva visita a www.website.com ia altres llocs d'Internet. Tot i això, els visitants poden optar per rebutjar l'ús de cookies DART visitant la Política de Privadesa de la xarxa d'anuncis i continguts de Google a la següent URL – https://policies.google.com/technologies/ads

Els nostres socis publicitaris

Alguns dels anunciants del nostre lloc poden utilitzar galetes i balises web. Els nostres socis publicitaris s'enumeren tot seguit. Cadascun dels nostres socis publicitaris té la seva pròpia Política de Privadesa per a les seves polítiques sobre les dades de l'usuari. Per facilitar l'accés, hem posat un hiperenllaç a les seves polítiques de privadesa a continuació.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Polítiques de privadesa dels socis publicitaris

Podeu consultar aquesta llista per trobar la Política de Privadesa de cadascun dels socis publicitaris de TecnoBreak Inc.

Els servidors o xarxes publicitàries de tercers utilitzen tecnologies com cookies, JavaScript o Web Beacons que s'utilitzen als respectius anuncis i enllaços que apareixen a TecnoBreak Inc. i que s'envien directament al navegador de l'usuari. Quan això passa, reben automàticament la vostra adreça IP. Aquestes tecnologies s'utilitzen per mesurar l'eficàcia de les vostres campanyes publicitàries i/o per personalitzar el contingut publicitari que vostè veu als llocs web que visita.

Tingueu en compte que TecnoBreak Inc. no té accés ni control sobre aquestes cookies que són utilitzades per tercers anunciants.

Polítiques de privadesa de tercers

La política de privadesa de TecnoBreak Inc. no s'aplica a altres anunciants o llocs web. Per tant, us aconsellem que consulteu les respectives polítiques de privadesa d'aquests servidors d'anuncis de tercers per obtenir informació més detallada. Aquesta pot incloure les pràctiques i instruccions sobre com optar per no participar en certes opcions.

Vostè pot optar per desactivar les galetes a través de les opcions del seu navegador individual. Per conèixer informació més detallada sobre la gestió de les galetes amb navegadors web específics, es pot trobar als llocs web respectius dels navegadors.

Drets de privadesa de la CCPA (No vendre la meva informació personal)

Segons la CCPA, entre altres drets, els consumidors de Califòrnia tenen dret a:

Sol·licitar que una empresa que recull dades personals d'un consumidor reveli les categories i dades personals específiques que l'empresa ha recollit sobre els consumidors.

Sol·licitar que una empresa elimini qualsevol dada personal sobre el consumidor que hagi recollit.

Sol·licitar que una empresa que ven les dades personals d'un consumidor no les vengui.

Si fa una sol·licitud, tenim un mes per respondre-hi. Si voleu exercir algun d'aquests drets, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Drets de protecció de dades del GDPR

Volem assegurar-nos que coneixeu tots els vostres drets en matèria de protecció de dades. Tot usuari té dret al següent:

Dret d'accés: teniu dret a sol·licitar còpies de les vostres dades personals. Podem cobrar una petita quota per aquest servei.

Dret de rectificació – Teniu dret a sol·licitar que corregim qualsevol informació que considereu inexacta. També teniu dret a sol·licitar que completem la informació que considereu incompleta.

Dret de supressió – Teniu dret a sol·licitar que esborrem les vostres dades personals, sota certes condicions.

Dret a restringir el tractament: teniu dret a sol·licitar que restringim el tractament de les vostres dades personals, en determinades condicions.

Dret a oposar-se al tractament: té dret a oposar-se al tractament de les dades personals, en determinades condicions.

El dret a la portabilitat de les dades – Teniu dret a sol·licitar que transferim les dades que hem recollit a una altra organització, o directament a vostè, sota certes condicions.

Si fa una sol·licitud, tenim un mes per respondre-hi. Si voleu exercir algun d'aquests drets, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Informació sobre els nens

Una altra part de la nostra prioritat és afegir la protecció dels nens mentre utilitzen Internet. Animem els pares i tutors que observin, participin i/o supervisin i guiïn la seva activitat en línia.

TecnoBreak Inc. no recopila sabent cap informació personal identificable de nens menors de 13 anys. Si creieu que el vostre fill ha proporcionat aquest tipus d'informació al nostre lloc web, us recomanem encaridament que us poseu en contacte amb nosaltres immediatament i farem tot el possible per eliminar ràpidament aquesta informació dels nostres registres.

TecnoBreak | Ofertes i Reviews
Logo
Habilita el registre a la configuració: general
Carret de la compra