Jak smazat účet Uber Eats v několika krocích z PC

Chytrý reproduktor Echo Dot

Pokud chcete vědět, jak smazat svůj účet Uber Eats, aplikaci, pomocí které si můžete objednávat jídlo tam, kde žijete, měli byste nejprve vědět, že tento proces je úzce spojen s cestovní aplikací Uber, protože obě služby používají stejného uživatele.

Na straně doručení objednávky je možné, že mají až dva různé účty pro práci na Uber Eats, protože tato společnost nabízí možnost pracovat se dvěma způsoby doručení: motocykly a jízdními koly.

Rozdíly mezi Uber a Uber Eats

Pokud se zaměříme na účet, který mohou získat běžní uživatelé, kteří hodlají využít kteroukoli službu (na cestování nebo objednání jídla), není v tom žádný rozdíl. Pro tento typ uživatele je smazání účtu Uber Eats podobné jako smazání účtu Uber.

Platforma společnosti Uber nijak nerozlišuje mezi účty svých dvou různých služeb, ačkoli pro ně má dvě samostatné aplikace. To znamená, že pokud chcete používat Uber Eats, budete muset mít dříve vytvořený účet u cestovní služby Uber.

Negativním bodem tohoto propojení obou účtů je, že pokud chce uživatel zrušit účet Uber Eats, nevyhnutelně bude zrušen i účet Uber.

Vzhledem k tomuto poněkud omezenému scénáři pro uživatele je nejlepším řešením, jak odstranit účet Uber Eats, ale i nadále mít účet Uber, odinstalovat aplikaci pro jídlo ze zařízení a znovu nepoužívat uvedenou službu.

Na druhou stranu pro lidi, kteří mají na starosti zásilky (pracovníky), je proces smazání účtu Uber Eats odlišný. Řidičům, kteří již aplikaci pro jízdu používají k práci, se doporučuje povolit službu Uber Eats na stejném účtu, i když si mohou vytvořit i samostatný účet.

Vysvětlení pro to je, že Uber Eats nespolupracuje pouze s doručovateli, kteří již jako řidiči Uberu pracují, ale zahrnuje i pracovníky, kteří mají na starosti přepravu objednávek na jejich kolech nebo motorkách.

Může vás zajímat:  Instagram rozšiřuje pokus o stravování ve stylu Tiktok pro více lidí ve Španělsku

Jak smazat účet Uber Eats

V každém případě je proces zrušení účtu Uber Eats stejný jako ten, který se používá k odhlášení z Uberu:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Pokud jej nemůžete odstranit, budete muset zadat následující odkaz a vyplnit formulář:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Poznámka: Abyste mohli vyplnit a odeslat formulář, musíte být přihlášeni ke svému účtu.

Po dokončení procesu bude Uber uchovávat všechna data účtu po dobu 30 dnů, takže pokud uživatel lituje, že je smazal, mohl svůj účet znovu použít. Po uplynutí této doby bude trvale smazán a nebude možné jej obnovit. Dobře si tedy rozmyslete, zda opravdu chcete smazat účet Uber Eats.

Tagy:

Tommy Banks
Budeme rádi, když nám řeknete, co si myslíte

zanechte odpověď

TechnoBreak | Nabídky a recenze
logo
Povolit registraci v nastavení - obecně
Nákupní košík