Jak smazat účet Uber Eats v několika krocích z PC

Chytrý reproduktor Echo Dot

Domů » Software a aplikace » Jak smazat účet Uber Eats v několika krocích z PCSoftware a aplikace Zoe Zárate 24. září 2021

Pokud chcete vědět, jak smazat svůj účet Uber Eats, aplikaci, pomocí které si můžete objednávat jídlo tam, kde žijete, měli byste nejprve vědět, že tento proces úzce souvisí s Aplikace pro jízdu Uberem, protože v obou službách je používán stejný uživatel.

Na straně doručení objednávky je možné, že mají až dva různé účty pro práci na Uber Eats, protože tato společnost nabízí možnost pracovat se dvěma způsoby doručení: motocykly a jízdními koly.

Pokud se zaměříme na účet, který mohou získat běžní uživatelé, kteří hodlají využít kteroukoli službu (na cestování nebo objednávání jídla), není v tom žádný rozdíl. Pro tento typ uživatele zrušte svůj účet Uber Eats Je to podobné, jako kdybyste chtěli zrušit účet Uber.

Platforma společnosti Uber nijak nerozlišuje mezi účty svých dvou různých služeb, ačkoli pro ně má dvě samostatné aplikace. To znamená, že pokud chcete použít Uber jí, bude nutné mít předem vytvořený účet v cestovní službě Uber.

Negativním bodem tohoto propojení obou účtů je, že pokud bude chtít jakýkoli uživatel zrušit účet Uber Eats, nevyhnutelně také Účet Uber bude zrušen.

Smazat účet Uber Eats

Tváří v tvář tomuto poněkud omezenému scénáři pro uživatele je to nejlepší řešení smazat účet uber eats ale mít i nadále účet Uber, je to tak, že odinstalujete aplikaci jídla ze zařízení a nebudete znovu používat uvedenou službu.

Inzerát

Na druhou stranu pro lidi, kteří starají se o zásilky (pracovníci), proces smazání vašeho účtu Uber Eats je jiný. Řidičům, kteří již aplikaci pro jízdu používají k práci, se doporučuje povolit službu Uber Eats na stejném účtu, i když si mohou vytvořit i samostatný účet.

Vysvětlení pro to je, že Uber Eats nespolupracuje pouze s doručovateli, kteří již jako řidiči Uberu pracují, ale zahrnuje i pracovníky, kteří mají na starosti přepravu objednávek na jejich kolech nebo motorkách.

Jak smazat účet Uber Eats

V každém případě je proces zrušení účtu Uber Eats stejný jako ten, který se používá k odhlášení z Uberu:

  • Přihlaste se na web Uber pomocí svých přihlašovacích údajů.
  • Přejděte do části Nápověda > Možnosti platby a účtu > Nastavení účtu a hodnocení.
  • Přejděte na možnost „Smazat můj účet Uber“. Zadejte heslo.
  • Na další obrazovce klikněte na „Pokračovat“.

V případě nelze jej odstranit, budete muset zadat následující odkaz a vyplnit formulář:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Poznámka: Abyste mohli vyplnit a odeslat formulář, musíte být přihlášeni pomocí svého účtu.[/su_note]

Jakmile bude proces dokončen, Uber uchová všechna data účtu po dobu 30 dnů, takže pokud uživatel lituje, že jej smazal, mohl svůj účet znovu používat. Po uplynutí této doby bude trvale smazán a nebude možné jej obnovit. Dobře si tedy rozmyslete, zda opravdu chcete smazat účet Uber Eats.

Tommy Banks
Budeme rádi, když nám řeknete, co si myslíte

zanechte odpověď

TechnoBreak | Nabídky a recenze
logo
Povolit registraci v nastavení - obecně
Nákupní košík