Sådan sletter du Uber Eats-konto i et par trin fra pc

Echo Dot Smart Speaker

Hvis du vil vide, hvordan du sletter din Uber Eats-konto, appen som du kan bestille mad med, hvor du bor, skal du først vide, at denne proces er tæt forbundet med Uber-rejseappen, da begge tjenester bruger den samme bruger.

På ordreleveringssiden er det muligt, at de har op til to forskellige konti til at arbejde på Uber Eats, fordi dette firma tilbyder muligheden for at arbejde med to leveringsmidler: motorcykler og cykler.

Forskelle mellem Uber og Uber Eats

Hvis vi fokuserer på den konto, der kan opnås af almindelige brugere, der har til hensigt at bruge enten tjenesten (til at rejse eller bestille mad), er der ingen forskel. For denne type bruger svarer sletning af Uber Eats-kontoen til at slette Uber-kontoen.

Ubers virksomhedsplatform skelner ikke mellem konti for sine to forskellige tjenester, selvom den har to separate applikationer til dem. Det betyder, at hvis du vil bruge Uber Eats, skal du på forhånd have oprettet en konto hos Uber, rejsetjenesten.

Det negative punkt ved at begge konti er forbundet på denne måde er, at hvis en bruger ønsker at annullere Uber Eats-kontoen, vil Uber-kontoen uundgåeligt også blive annulleret.

I betragtning af dette noget begrænsede scenarie for brugeren, er den bedste løsning til at slette Uber Eats-kontoen, men fortsætte med at have Uber-kontoen, ved at afinstallere fødevareapplikationen fra enheden og ikke bruge nævnte tjeneste igen.

På den anden side, for de personer, der er ansvarlige for forsendelserne (arbejderne), er processen for at slette Uber Eats-kontoen anderledes. Chauffører, der allerede bruger ride-appen til arbejde, rådes til at aktivere Uber Eats-tjenesten på samme konto, selvom de også kan oprette en separat konto.

Forklaringen på dette er, at Uber Eats ikke kun arbejder med leveringsfolk, der allerede arbejder som Uber-chauffører, men også omfatter arbejdere, der står for transport af ordrer på deres cykler eller motorcykler.

Sådan sletter du en Uber Eats-konto

Under alle omstændigheder er processen for at annullere Uber Eats-kontoen den samme som den, der blev brugt til at afmelde Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Hvis du ikke kan fjerne den, skal du indtaste følgende link og udfylde formularen:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Bemærk: du skal være logget ind med din konto for at udfylde og indsende formularen.

Når processen er afsluttet, vil Uber opbevare alle kontodata i 30 dage, så hvis brugeren fortryder at have slettet dem, kan de bruge deres konto igen. Efter dette tidspunkt vil det blive slettet permanent, og det vil være umuligt at gendanne det. Så tænk dig godt om, hvis du virkelig ønsker at slette Uber Eats-konto.

Tags:

Tommy Banks
Vi vil blive glade for at høre, hvad du synes

Efterlad et Svar

TechnoBreak | Tilbud og anmeldelser
Logo
Aktivér registrering i indstillinger - generelt
Indkøbsvogn