Sådan sletter du Uber Eats-konto i et par trin fra pc

Echo Dot Smart Speaker

Hjem » Software og apps » Sådan sletter du Uber Eats-kontoen i nogle få trin fra PCSoftware og apps Zoe Zárate September 24, 2021

Hvis du vil vide, hvordan du sletter din Uber Eats-konto, appen som du kan bestille mad med, hvor du bor, skal du først vide, at denne proces er tæt forbundet med Uber ride app, da den samme bruger bruges i begge tjenester.

På ordreleveringssiden er det muligt, at de har op til to forskellige konti til at arbejde på Uber Eats, fordi dette firma tilbyder muligheden for at arbejde med to leveringsmidler: motorcykler og cykler.

Hvis vi fokuserer på den konto, som kan opnås af almindelige brugere, der har til hensigt at bruge enten tjenesten (til at rejse eller bestille mad), er der ingen forskel. For denne type bruger, annullere din Uber Eats-konto Det svarer til, hvis du ville annullere Uber-kontoen.

Uber-virksomhedsplatformen skelner ikke mellem konti for sine to forskellige tjenester, selvom den har to separate applikationer til dem. Det betyder, at hvis du ønsker at bruge Uber Spiser, vil det være nødvendigt forinden at have oprettet en konto i Uber, rejsetjenesten.

Det negative punkt ved at begge konti er forbundet på denne måde er, at hvis en bruger ønsker at annullere Uber Eats-kontoen, vil de uundgåeligt også Uber-kontoen vil blive annulleret.

Slet Uber Eats-konto

Stillet over for dette noget begrænsede scenario for brugeren, den bedste løsning til slet uber eats-konto men for at fortsætte med at have Uber-kontoen, er det ved at afinstallere fødevareapplikationen fra enheden og ikke bruge nævnte tjeneste igen.

reklame

På den anden side for folk, der de tager sig af forsendelserne (arbejdere), processen for at slette din Uber Eats-konto er anderledes. Chauffører, der allerede bruger ride-appen til arbejde, rådes til at aktivere Uber Eats-tjenesten på samme konto, selvom de også kan oprette en separat konto.

Forklaringen på dette er, at Uber Eats ikke kun arbejder med leveringsfolk, der allerede arbejder som Uber-chauffører, men også omfatter arbejdere, der står for transport af ordrer på deres cykler eller motorcykler.

Sådan sletter du en Uber Eats-konto

Under alle omstændigheder er processen for at annullere Uber Eats-kontoen den samme som den, der blev brugt til at afmelde Uber:

  • Log ind på Uber-webstedet ved hjælp af dine loginoplysninger.
  • Gå til sektionen Hjælp > Betalings- og kontoindstillinger > Kontoindstillinger og vurderinger.
  • Gå til "Slet min Uber-konto". Skriv dit kodeord.
  • På den næste skærm skal du klikke på "Fortsæt".

I tilfælde af ikke være i stand til at fjerne det, skal du indtaste følgende link og udfylde formularen:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Bemærk: Du skal være logget ind med din konto for at kunne udfylde og sende formularen.[/su_note]

Når processen er færdig, vil Uber vil beholde alle kontodata i 30 dage, så hvis brugeren fortryder at have slettet den, kan han bruge sin konto igen. Efter dette tidspunkt vil det blive slettet permanent, og det vil være umuligt at gendanne det. Så tænk dig godt om, hvis du virkelig ønsker at slette Uber Eats-konto.

Tommy Banks
Vi vil blive glade for at høre, hvad du synes

Efterlad et Svar

TechnoBreak | Tilbud og anmeldelser
Logo
Aktivér registrering i indstillinger - generelt
Indkøbsvogn