Μπορώ να απενεργοποιήσω προσωρινά το LinkedIn;

Εάν δεν αντέχετε άλλο και θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τα κοινωνικά δίκτυα, ειδικά αυτά που σχετίζονται με τη δουλειά, πιθανότατα έχετε κάνει την εξής ερώτηση: "μπορώ να απενεργοποιήσω προσωρινά το LinkedIn;"

Αν και το κοινωνικό δίκτυο είναι αρκετά ενδιαφέρον για να βρεις καλές συνδέσεις και δουλειές, μπορεί να μην είναι πολύ καλό και να θέλεις να ξεφύγεις από αυτό. Έχοντας αυτό κατά νου, έχουμε συγκεντρώσει αυτήν και άλλες σημαντικές πληροφορίες για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε λίγο από αυτό το περιβάλλον. Δείτε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες!

Είναι δυνατή η προσωρινή απενεργοποίηση του LinkedIn;

Σύμφωνα με το LinkedIn, δεν είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας. Ωστόσο, η πλατφόρμα προσφέρει μια επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να αλλάζουν την ορατότητα του προφίλ, να ελέγχουν ποιες πληροφορίες έχουν πρόσβαση και χρησιμοποιούνται. Για να αλλάξετε την ορατότητα του προφίλ, κάντε τα εξής:

  1. Ανοίξτε το LinkedIn, κάντε κλικ στη φωτογραφία σας στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας και κάντε κλικ στο «Ρυθμίσεις και απόρρητο».
  2. Στο μενού στα αριστερά, κάντε κλικ στο "Ορατότητα".
  3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στις "Επιλογές προβολής προφίλ".

     

     

  4. Επιλέξτε την επιλογή «Θα είστε σε εντελώς ιδιωτική λειτουργία». 

     

Αφαιρέστε τις πληροφορίες σας από τις μηχανές αναζήτησης

Μια άλλη επιλογή που προσφέρει το LinkedIn είναι να ζητήσετε από τις μηχανές αναζήτησης να αφαιρέσουν τα προσωπικά σας δεδομένα, για παράδειγμα Google, Bing ή Yahoo. Η διαδικασία μπορεί να γίνει μέσω των παρακάτω συνδέσμων:

Το LinkedIn δεν ελέγχει τι εμφανίζεται ή δεν εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η διαδικασία πρέπει να ζητηθεί από τον χρήστη.

Πώς να διαγράψετε το προφίλ σας στο LinkedIn

Εάν πραγματικά δεν έχετε σκοπό να συνεχίσετε στο κοινωνικό δίκτυο, ίσως η μόνη επιλογή είναι να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο LinkedIn.

  1. Μεταβείτε στην καρτέλα "Ρυθμίσεις και απόρρητο" του LinkedIn.
  2. Στην καρτέλα "Προτιμήσεις λογαριασμού", βρείτε και κάντε κλικ στο "Κλείσιμο λογαριασμού".
  3. Επιλέξτε τον λόγο για τη διαγραφή του λογαριασμού και εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να επιβεβαιώσετε την ενέργεια. Να θυμάστε ότι μπορεί να χρειαστούν τουλάχιστον 72 ώρες για να αφαιρεθεί το προφίλ από το κοινωνικό δίκτυο.

     

     

Εξυπνος! Από εδώ και στο εξής, γνωρίζετε ακριβώς εάν είναι δυνατό να απενεργοποιήσετε προσωρινά ή όχι το LinkedIn, καθώς και εναλλακτικές επιλογές για να ξεπεράσετε αυτήν την κατάσταση.

ετικέτες:

Τόμι Μπανκς
Θα χαρούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

TechnoBreak | Προσφορές και Κριτικές
Λογότυπο
Ενεργοποίηση εγγραφής στις ρυθμίσεις - γενικά
Καλάθι αγορών