Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Uber Eats σε λίγα βήματα από τον υπολογιστή

Έξυπνο ηχείο Echo Dot

Αρχική » Λογισμικό και εφαρμογές » Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Uber Eats σε λίγα βήματα από το λογισμικό PC και τις εφαρμογές Zoe Zárate 24 Σεπτεμβρίου 2021

Εάν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Uber Eats, την εφαρμογή με την οποία μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό στον τόπο διαμονής σας, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζετε ότι αυτή η διαδικασία συνδέεται στενά με Εφαρμογή Uber Ride, αφού ο ίδιος χρήστης χρησιμοποιείται και στις δύο υπηρεσίες.

Από την πλευρά της παράδοσης της παραγγελίας, είναι πιθανό να έχουν έως και δύο διαφορετικούς λογαριασμούς για να εργαστούν στο Uber Eats, επειδή αυτή η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα εργασίας με δύο τρόπους παράδοσης: μοτοσικλέτες και ποδήλατα.

Εάν εστιάσουμε στον λογαριασμό που μπορούν να αποκτήσουν οι απλοί χρήστες που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε υπηρεσία (για ταξίδια ή για παραγγελία φαγητού), δεν υπάρχει διαφορά. Για αυτόν τον τύπο χρήστη, ακυρώστε τον λογαριασμό σας στο Uber Eats Είναι παρόμοιο με το αν θέλετε να ακυρώσετε τον λογαριασμό Uber.

Η πλατφόρμα της εταιρείας Uber δεν κάνει καμία διαφοροποίηση μεταξύ των λογαριασμών των δύο διαφορετικών υπηρεσιών της, αν και διαθέτει δύο ξεχωριστές εφαρμογές για αυτές. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε Uber Eats, θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως λογαριασμό στην Uber, την ταξιδιωτική υπηρεσία.

Το αρνητικό σημείο της σύνδεσης και των δύο λογαριασμών με αυτόν τον τρόπο είναι ότι εάν κάποιος χρήστης θέλει να ακυρώσει τον λογαριασμό Uber Eats, αναπόφευκτα θα Ο λογαριασμός Uber θα ακυρωθεί.

Διαγραφή λογαριασμού Uber Eats

Αντιμέτωποι με αυτό το κάπως περιορισμένο σενάριο για τον χρήστη, η καλύτερη λύση για διαγράψτε τον λογαριασμό uber eats αλλά για να συνεχίσετε να έχετε τον λογαριασμό Uber, πρέπει να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή τροφίμων από τη συσκευή και να μην χρησιμοποιήσετε ξανά την εν λόγω υπηρεσία.

Διαφήμιση

Από την άλλη, για άτομα που φροντίζουν για τις αποστολές (εργάτες), η διαδικασία διαγραφής του λογαριασμού σας στο Uber Eats είναι διαφορετική. Συνιστάται στους οδηγούς που χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή βόλτα για εργασία να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία Uber Eats στον ίδιο λογαριασμό, αν και μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ξεχωριστό λογαριασμό.

Η εξήγηση για αυτό είναι ότι το Uber Eats δεν συνεργάζεται μόνο με άτομα που εργάζονται ήδη ως οδηγοί Uber, αλλά περιλαμβάνει επίσης εργαζόμενους που είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά των παραγγελιών με τα ποδήλατα ή τις μοτοσυκλέτες τους.

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Uber Eats

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία ακύρωσης του λογαριασμού Uber Eats είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε για την απεγγραφή από το Uber:

  • Συνδεθείτε στον ιστότοπο της Uber χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σύνδεσής σας.
  • Μεταβείτε στην ενότητα Βοήθεια > Επιλογές πληρωμής και λογαριασμού > Ρυθμίσεις και αξιολογήσεις λογαριασμού.
  • Μεταβείτε στην επιλογή "Διαγραφή λογαριασμού Uber". Εισάγετε τον κωδικό σας.
  • Στην επόμενη οθόνη, κάντε κλικ στο «Συνέχεια».

Σε περίπτωση δεν μπορεί να το αφαιρέσει, θα πρέπει να μπείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και να συμπληρώσετε τη φόρμα:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Σημείωση: πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας για να μπορέσετε να συμπληρώσετε και να στείλετε τη φόρμα.[/su_note]

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, η Uber θα διατηρήσει όλα τα δεδομένα λογαριασμού για 30 ημέρες, ώστε αν ο χρήστης μετανιώσει που το διέγραψε, μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά τον λογαριασμό του. Μετά από αυτό το διάστημα, θα διαγραφεί οριστικά και θα είναι αδύνατη η ανάκτησή του. Επομένως, σκεφτείτε προσεκτικά εάν θέλετε πραγματικά να διαγράψετε τον λογαριασμό Uber Eats.

Τόμι Μπανκς
Θα χαρούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

TechnoBreak | Προσφορές και Κριτικές
Λογότυπο
Ενεργοποίηση εγγραφής στις ρυθμίσεις - γενικά
Καλάθι αγορών