Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Uber Eats σε λίγα βήματα από τον υπολογιστή

Έξυπνο ηχείο Echo Dot

Αν θέλετε να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Uber Eats, την εφαρμογή με την οποία μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό στο μέρος που ζείτε, θα πρέπει πρώτα να γνωρίζετε ότι αυτή η διαδικασία συνδέεται στενά με την εφαρμογή Uber Travel, καθώς και οι δύο υπηρεσίες χρησιμοποιούν τον ίδιο χρήστη.

Από την πλευρά της παράδοσης της παραγγελίας, είναι πιθανό να έχουν έως και δύο διαφορετικούς λογαριασμούς για να εργαστούν στο Uber Eats, επειδή αυτή η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα εργασίας με δύο τρόπους παράδοσης: μοτοσικλέτες και ποδήλατα.

Διαφορές μεταξύ Uber και Uber Eats

Αν εστιάσουμε στον λογαριασμό που μπορούν να αποκτήσουν οι απλοί χρήστες που σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε υπηρεσία (για ταξίδια ή για παραγγελία φαγητού), δεν υπάρχει διαφορά. Για αυτόν τον τύπο χρήστη, η διαγραφή του λογαριασμού Uber Eats είναι παρόμοια με τη διαγραφή του λογαριασμού Uber.

Η πλατφόρμα της εταιρείας Uber δεν κάνει καμία διαφοροποίηση μεταξύ των λογαριασμών των δύο διαφορετικών υπηρεσιών της, αν και διαθέτει δύο ξεχωριστές εφαρμογές για αυτές. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Uber Eats, θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει προηγουμένως έναν λογαριασμό στην Uber, την ταξιδιωτική υπηρεσία.

Το αρνητικό σημείο της σύνδεσης και των δύο λογαριασμών με αυτόν τον τρόπο είναι ότι εάν ένας χρήστης θέλει να ακυρώσει τον λογαριασμό Uber Eats, αναπόφευκτα θα ακυρωθεί και ο λογαριασμός Uber.

Δεδομένου αυτού του κάπως περιορισμένου σεναρίου για τον χρήστη, η καλύτερη λύση για να διαγράψετε τον λογαριασμό Uber Eats αλλά να συνεχίσετε να έχετε τον λογαριασμό Uber είναι να απεγκαταστήσετε την εφαρμογή τροφίμων από τη συσκευή και να μην χρησιμοποιήσετε ξανά την εν λόγω υπηρεσία.

Από την άλλη, για τους υπεύθυνους των αποστολών (τους εργαζόμενους), η διαδικασία διαγραφής του λογαριασμού Uber Eats είναι διαφορετική. Συνιστάται στους οδηγούς που χρησιμοποιούν ήδη την εφαρμογή βόλτα για εργασία να ενεργοποιήσουν την υπηρεσία Uber Eats στον ίδιο λογαριασμό, αν και μπορούν επίσης να δημιουργήσουν ξεχωριστό λογαριασμό.

Η εξήγηση για αυτό είναι ότι το Uber Eats δεν συνεργάζεται μόνο με άτομα που εργάζονται ήδη ως οδηγοί Uber, αλλά περιλαμβάνει επίσης εργαζόμενους που είναι υπεύθυνοι για τη μεταφορά των παραγγελιών με τα ποδήλατα ή τις μοτοσυκλέτες τους.

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:  Τα YouTube Originals θα διακοπούν - TechnoBreak

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό Uber Eats

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία ακύρωσης του λογαριασμού Uber Eats είναι η ίδια με αυτή που χρησιμοποιήθηκε για την απεγγραφή από το Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Εάν δεν μπορείτε να το αφαιρέσετε, θα πρέπει να εισαγάγετε τον παρακάτω σύνδεσμο και να συμπληρώσετε τη φόρμα:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Σημείωση: πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με τον λογαριασμό σας για να συμπληρώσετε και να υποβάλετε τη φόρμα.

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, η Uber θα διατηρήσει όλα τα δεδομένα του λογαριασμού για 30 ημέρες, ώστε αν ο χρήστης μετανιώσει που τα διέγραψε, να μπορεί να χρησιμοποιήσει ξανά τον λογαριασμό του. Μετά από αυτό το διάστημα, θα διαγραφεί οριστικά και θα είναι αδύνατη η ανάκτησή του. Επομένως, σκεφτείτε προσεκτικά εάν θέλετε πραγματικά να διαγράψετε τον λογαριασμό Uber Eats.

ετικέτες:

Τόμι Μπανκς
Θα χαρούμε να ακούσουμε τη γνώμη σας

Αφήστε μια απάντηση

TechnoBreak | Προσφορές και Κριτικές
Λογότυπο
Ενεργοποίηση εγγραφής στις ρυθμίσεις - γενικά
Καλάθι αγορών