Kiel forigi Uber Eats-konton en kelkaj paŝoj de komputilo

Echo Dot Smart Speaker

Se vi volas scii kiel forigi vian konton de Uber Eats, la apon per kiu vi povas mendi manĝaĵojn kie vi loĝas, vi unue devas scii, ke ĉi tiu procezo estas intime ligita al la vojaĝprogramo de Uber, ĉar ambaŭ servoj uzas la saman uzanton.

Rilate al livero de mendoj, eblas, ke ili havas ĝis du malsamajn kontojn por labori en Uber Eats, ĉar ĉi tiu kompanio ofertas la eblecon labori per du liveriloj: motorcikloj kaj bicikloj.

Diferencoj inter Uber kaj Uber Eats

Se ni koncentriĝas pri la konto, kiun povas akiri ordinaraj uzantoj, kiuj intencas uzi ambaŭ servojn (por vojaĝi aŭ mendi manĝaĵojn), ne estas diferenco. Por ĉi tiu tipo de uzanto, forigi la konton de Uber Eats similas al forigi la konton de Uber.

La platformo de la kompanio Uber ne faras neniun diferencigon inter la kontoj de siaj du malsamaj servoj, kvankam ĝi havas du apartajn aplikojn por ili. Ĉi tio signifas, ke se vi volas uzi Uber Eats, vi devos esti antaŭe kreinta konton kun Uber, la vojaĝservo.

La negativa punkto de ambaŭ kontoj estas ligitaj tiamaniere estas ke se uzanto volas nuligi la Uber Eats-konton, neeviteble la Uber-konto ankaŭ estos nuligita.

Konsiderante ĉi tiun iom limigitan scenaron por la uzanto, la plej bona solvo por forigi la Uber Eats-konton sed daŭre havi la Uber-konton estas malinstali la manĝaplikaĵon de la aparato kaj ne uzi tiun ĉi servon denove.

Aliflanke, por la homoj, kiuj respondecas pri la sendoj (la laboristoj), la procezo por forigi la konton de Uber Eats estas malsama. Ŝoforoj, kiuj jam uzas la veturprogramon por laboro, estas konsilitaj ebligi la servon Uber Eats en la sama konto, kvankam ili ankaŭ povas krei apartan konton.

La klarigo por tio estas, ke Uber Eats ne nur laboras kun liveristoj, kiuj jam laboras kiel Uber-ŝoforoj, sed ankaŭ inkluzivas laboristojn, kiuj respondecas pri transporto de mendoj per siaj bicikloj aŭ motorcikloj.

Kiel forigi konton de Uber Eats

Ĉiukaze, la procezo por nuligi la Uber Eats-konton estas la sama kiel tiu uzata por malaboni de Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Se vi ne povas forigi ĝin, vi devos enigi la sekvan ligilon kaj plenigi la formularon:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Noto: vi devas esti ensalutinta al via konto por povi kompletigi kaj sendi la formularon.

Post kiam la procezo estas finita, Uber konservos ĉiujn kontajn datumojn dum 30 tagoj, tiel ke se la uzanto bedaŭras, ke li forigis ĝin, li povas denove uzi sian konton. Post ĉi tiu tempo, ĝi estos konstante forigita kaj estos neeble reakiri ĝin. Do, pripensu zorge, ĉu vi vere volas forigi Uber Eats-konton.

Etikedoj:

Tommy Banks
Ni ĝojos aŭdi kion vi pensas

lasu respondon

TechnoBreak | Ofertoj kaj Recenzoj
Logo
Ebligu registradon en agordojn - ĝenerala
Aĉetoĉaro