Kuidas Uber Eatsi konto mõne sammuga arvutist kustutada

Echo Dot nutikas kõlar

Kui soovite teada, kuidas kustutada oma Uber Eatsi konto, äpp, millega saate oma elukohta toitu tellida, peaksite esmalt teadma, et see protsess on tihedalt seotud Uberi reisirakendusega, kuna mõlemad teenused kasutavad sama kasutajat.

Tellimuse kohaletoimetamise poolel on võimalik, et neil on Uber Eatsis töötamiseks kuni kaks erinevat kontot, sest see ettevõte pakub võimalust töötada kahe tarneviisiga: mootorrattad ja jalgrattad.

Erinevused Uberi ja Uber Eatsi vahel

Kui keskenduda kontole, mille saavad hankida tavakasutajad, kes kavatsevad kasutada kumbagi teenust (reisimiseks või toidu tellimiseks), pole vahet. Seda tüüpi kasutajate jaoks sarnaneb Uber Eatsi konto kustutamine Uberi konto kustutamisega.

Uberi ettevõtte platvorm ei erista oma kahe erineva teenuse kontosid, kuigi sellel on nende jaoks kaks eraldi rakendust. See tähendab, et kui soovite Uber Eatsi kasutada, peate olema eelnevalt loonud reisiteenuse Uberi konto.

Mõlema konto sellise sidumise negatiivne külg on see, et kui kasutaja soovib Uber Eatsi kontot tühistada, siis paratamatult tühistatakse ka Uberi konto.

Arvestades seda kasutaja jaoks mõnevõrra piiratud stsenaariumi, on parim lahendus Uber Eatsi konto kustutamiseks, kuid Uberi konto säilitamiseks, desinstallida seadmest toidurakendus ja seda teenust enam mitte kasutada.

Teisest küljest on saadetiste eest vastutavate inimeste (töötajate) jaoks Uber Eatsi konto kustutamise protsess erinev. Autojuhtidel, kes juba kasutavad sõidurakendust tööl, soovitame samal kontol lubada Uber Eatsi teenus, kuigi nad saavad luua ka eraldi konto.

Selle seletuseks on see, et Uber Eats ei tööta ainult kohaletoimetajatega, kes juba töötavad Uberi juhtidena, vaid hõlmab ka töötajaid, kes vastutavad tellimuste transportimise eest oma jalgratastel või mootorratastel.

Kuidas Uber Eatsi kontot kustutada

Igal juhul on Uber Eatsi konto tühistamise protsess sama, mis Uberi tellimuse tühistamiseks:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Kui te ei saa seda eemaldada, peate sisestama järgmise lingi ja täitma vormi:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Märkus. Vormi täitmiseks ja esitamiseks peate olema oma kontoga sisse logitud.

Kui protsess on lõppenud, säilitab Uber kõiki kontoandmeid 30 päeva, et kui kasutaja kahetseb nende kustutamist, saab ta oma kontot uuesti kasutada. Pärast seda aega kustutatakse see jäädavalt ja seda on võimatu taastada. Seega mõelge hoolikalt, kas soovite tõesti Uber Eatsi konto kustutada.

tags:

Tommy Banks
Meil on hea meel kuulda, mida arvate

Jäta vastus

TechnoBreak | Pakkumised ja ülevaated
logo
Luba registreerimine seadetes - üldine
Ostukorv