چگونه حساب Uber Eats را در چند مرحله از رایانه شخصی حذف کنیم

اسپیکر هوشمند Echo Dot

صفحه اصلی » نرم افزار و برنامه ها » نحوه حذف حساب Uber Eats در چند مرحله از PCSoftware و Apps Zoe Zárate 24 سپتامبر 2021

اگر می خواهید بدانید چگونه حساب کاربری Uber Eats خود را حذف کنید، برنامه ای که با آن می توانید غذا را در محل زندگی خود سفارش دهید، ابتدا باید بدانید که این فرآیند ارتباط نزدیکی با اپلیکیشن Uber ride، زیرا در هر دو سرویس از یک کاربر استفاده می شود.

در سمت تحویل سفارش، این امکان وجود دارد که آنها تا دو اکانت مختلف برای کار در Uber Eats داشته باشند، زیرا این شرکت امکان کار با دو وسیله تحویل موتور سیکلت و دوچرخه را ارائه می دهد.

اگر روی حسابی تمرکز کنیم که می تواند توسط کاربران عادی که قصد استفاده از هر یک از خدمات (برای مسافرت یا سفارش غذا) را دارند به دست آورند، تفاوتی وجود ندارد. برای این نوع کاربر، حساب Uber Eats خود را لغو کنید این شبیه به زمانی است که می خواهید حساب Uber را لغو کنید.

پلتفرم شرکت اوبر هیچ تفاوتی بین حساب های دو سرویس مختلف خود قائل نمی شود، اگرچه دو برنامه کاربردی جداگانه برای آنها دارد. این به این معنی است که اگر می خواهید استفاده کنید اورد خوردن، لازم است قبلاً یک حساب کاربری در سرویس مسافرتی Uber ایجاد کرده باشید.

نکته منفی پیوند هر دو حساب به این صورت این است که اگر هر کاربری بخواهد حساب Uber Eats را لغو کند، به ناچار آن را نیز لغو خواهد کرد. حساب Uber لغو خواهد شد.

حساب Uber Eats را حذف کنید

در مواجهه با این سناریوی تا حدودی محدود برای کاربر، بهترین راه حل برای اکانت uber eats را حذف کنید اما برای ادامه داشتن حساب Uber، باید برنامه غذا را از دستگاه حذف نصب کنید و دوباره از سرویس مذکور استفاده نکنید.

تبلیغات

از طرفی برای افرادی که آنها از محموله ها مراقبت می کنند (کارگران)، روند حذف حساب Uber Eats شما متفاوت است. به رانندگانی که قبلاً از برنامه سواری برای کار استفاده می‌کنند، توصیه می‌شود که سرویس Uber Eats را در همان حساب فعال کنند، اگرچه می‌توانند یک حساب جداگانه نیز ایجاد کنند.

توضیح این موضوع این است که Uber Eats نه تنها با افرادی که قبلاً به عنوان راننده اوبر کار می‌کنند کار می‌کند، بلکه شامل کارگرانی نیز می‌شود که وظیفه حمل و نقل سفارش‌ها را با دوچرخه یا موتور سیکلت خود بر عهده دارند.

نحوه حذف اکانت Uber Eats

در هر صورت، فرآیند لغو حساب Uber Eats همانند فرآیند لغو اشتراک Uber است:

  • با استفاده از جزئیات ورود به وب سایت Uber وارد شوید.
  • به بخش راهنما > گزینه‌های پرداخت و حساب > تنظیمات و رتبه‌بندی حساب بروید.
  • به گزینه “Delete my Uber account” بروید. رمز عبور خود را وارد کنید.
  • در صفحه بعدی، روی "ادامه" کلیک کنید.

در مورد قادر به حذف آن نیست، باید وارد لینک زیر شده و فرم را تکمیل کنید:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]توجه: برای تکمیل و ارسال فرم باید با حساب خود وارد شوید.[/su_note]

پس از تکمیل فرآیند، Uber تمام داده های حساب را حفظ می کند به مدت 30 روز تا اگر کاربر از حذف آن پشیمان شد، بتواند دوباره از حساب خود استفاده کند. پس از این مدت، برای همیشه حذف می شود و بازیابی آن غیرممکن خواهد بود. بنابراین، اگر واقعاً می خواهید حساب Uber Eats را حذف کنید، با دقت فکر کنید.

تامی بنکس
ما خوشحال خواهیم شد که نظر شما را بشنویم

پاسخ دهید

تکنوبریک | پیشنهادات و نظرات
لوگو
ثبت نام را در تنظیمات فعال کنید - به طور کلی
سبد خرید