چگونه حساب Uber Eats را در چند مرحله از رایانه شخصی حذف کنیم

اسپیکر هوشمند Echo Dot

اگر می‌خواهید بدانید چگونه حساب کاربری Uber Eats خود را حذف کنید، اپلیکیشنی که با آن می‌توانید غذا را در محل زندگی خود سفارش دهید، ابتدا باید بدانید که این فرآیند ارتباط نزدیکی با برنامه سفر Uber دارد، زیرا هر دو سرویس از یک کاربر استفاده می‌کنند.

در سمت تحویل سفارش، این امکان وجود دارد که آنها تا دو اکانت مختلف برای کار در Uber Eats داشته باشند، زیرا این شرکت امکان کار با دو وسیله تحویل موتور سیکلت و دوچرخه را ارائه می دهد.

تفاوت بین Uber و Uber Eats

اگر روی حسابی تمرکز کنیم که می تواند توسط کاربران عادی که قصد استفاده از هر یک از خدمات (برای مسافرت یا سفارش غذا) را دارند به دست بیاورند، تفاوتی وجود ندارد. برای این نوع کاربران، حذف اکانت Uber Eats مشابه حذف حساب Uber است.

پلتفرم شرکت اوبر هیچ تفاوتی بین حساب های دو سرویس مختلف خود قائل نمی شود، اگرچه دو برنامه کاربردی جداگانه برای آنها دارد. این بدان معنی است که اگر می خواهید از Uber Eats استفاده کنید، باید قبلاً یک حساب کاربری در Uber، سرویس مسافرتی ایجاد کرده باشید.

نکته منفی اینکه هر دو اکانت به این شکل لینک شده اند این است که اگر کاربری بخواهد حساب Uber Eats را لغو کند، به ناچار اکانت اوبر نیز لغو می شود.

با توجه به این سناریوی محدود برای کاربر، بهترین راه حل برای حذف حساب Uber Eats اما همچنان داشتن حساب Uber، حذف نصب برنامه غذا از دستگاه و عدم استفاده مجدد از سرویس مذکور است.

از سوی دیگر، برای افرادی که مسئولیت حمل و نقل را بر عهده دارند (کارگران)، روند حذف اکانت Uber Eats متفاوت است. به رانندگانی که قبلاً از برنامه سواری برای کار استفاده می‌کنند، توصیه می‌شود که سرویس Uber Eats را در همان حساب فعال کنند، اگرچه می‌توانند یک حساب جداگانه نیز ایجاد کنند.

توضیح این موضوع این است که Uber Eats نه تنها با افرادی که قبلاً به عنوان راننده اوبر کار می‌کنند کار می‌کند، بلکه شامل کارگرانی نیز می‌شود که وظیفه حمل و نقل سفارش‌ها را با دوچرخه یا موتور سیکلت خود بر عهده دارند.

نحوه حذف اکانت Uber Eats

در هر صورت، فرآیند لغو حساب Uber Eats همانند فرآیند لغو اشتراک Uber است:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

اگر نمی توانید آن را حذف کنید، باید وارد لینک زیر شده و فرم را تکمیل کنید:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

توجه: برای تکمیل و ارسال فرم باید وارد حساب کاربری خود شوید.

پس از اتمام فرآیند، اوبر تمام داده های حساب را به مدت 30 روز نگه می دارد تا اگر کاربر از حذف آن پشیمان شد، بتواند دوباره از حساب خود استفاده کند. پس از این مدت، برای همیشه حذف می شود و بازیابی آن غیرممکن خواهد بود. بنابراین، اگر واقعاً می خواهید حساب Uber Eats را حذف کنید، با دقت فکر کنید.

برچسب ها:

تامی بنکس
ما خوشحال خواهیم شد که نظر شما را بشنویم

پاسخ دهید

تکنوبریک | پیشنهادات و نظرات
لوگو
ثبت نام را در تنظیمات فعال کنید - به طور کلی
سبد خرید