Teknologiatarjoukset

Kuinka poistaa Uber Eats -tili muutamassa vaiheessa tietokoneelta

Etusivu » Ohjelmistot ja sovellukset » Kuinka poistaa Uber Eats -tili muutamassa vaiheessa PCSoftware and Appsista Zoe Zárate 24. syyskuuta 2021

Jos haluat tietää, kuinka voit poistaa Uber Eats -tilisi, sovelluksen, jolla voit tilata ruokaa asuinpaikallesi, sinun tulee ensin tietää, että tämä prosessi liittyy läheisesti Uber-ajelusovellus, koska molemmissa palveluissa käytetään samaa käyttäjää.

Tilauksen toimituspuolella on mahdollista, että heillä on jopa kaksi eri tiliä työskentelemään Uber Eatsissa, koska tämä yritys tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kahdella toimitustavalla: moottoripyörillä ja polkupyörillä.

Jos keskitymme tiliin, jonka tavalliset käyttäjät voivat saada, jotka aikovat käyttää jompaakumpaa palvelua (matkustukseen tai ruuan tilaamiseen), eroa ei ole. Tämän tyyppisille käyttäjille peruuttaa Uber Eats -tilin Se on samanlainen kuin jos halusit peruuttaa Uber-tilin.

Uber-yritysalusta ei tee eroa kahden eri palvelunsa tilien välillä, vaikka niille on kaksi erillistä sovellusta. Tämä tarkoittaa, että jos haluat käyttää Uber Eats, sinun on oltava aiemmin luotu tili Uber-matkapalveluun.

Molempien tilien tällä tavalla yhdistämisen negatiivinen puoli on, että jos joku käyttäjä haluaa peruuttaa Uber Eats -tilin, hän väistämättä myös Uber-tili peruutetaan.

Poista Uber Eats -tili

Tämän käyttäjän kannalta hieman rajoitetun skenaarion edessä paras ratkaisu poista uber eats -tili mutta Uber-tilin käyttö jatkuu poistamalla ruokasovellus laitteesta ja olemalla käyttämättä kyseistä palvelua uudelleen.

Mainos

Toisaalta ihmisille, jotka he huolehtivat lähetyksistä (työntekijät), Uber Eats -tilisi poistamisprosessi on erilainen. Kuljettajia, jotka jo käyttävät kyytisovellusta töissä, kehotetaan ottamaan Uber Eats -palvelu käyttöön samalla tilillä, vaikka he voivat myös luoda erillisen tilin.

Selitys tälle on, että Uber Eats ei työskentele vain Uber-kuljettajina toimivien kuljettajien kanssa, vaan myös työntekijöitä, jotka vastaavat tilausten kuljettamisesta polkupyörillä tai moottoripyörillä.

Kuinka poistaa Uber Eats -tili

Joka tapauksessa Uber Eats -tilin peruutusprosessi on sama kuin Uber-tilauksen peruuttaminen:

  • Kirjaudu sisään Uber-verkkosivustolle kirjautumistiedoillasi.
  • Siirry Ohje-osioon > Maksu- ja tiliasetukset > Tilin asetukset ja luokitukset.
  • Siirry kohtaan "Poista Uber-tilini". Syötä salasanasi.
  • Napsauta seuraavassa näytössä "Jatka".

Jos kyseessä on ei voi poistaa sitä, sinun on syötettävä seuraava linkki ja täytettävä lomake:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Huomaa: sinun on oltava kirjautuneena sisään tilillesi, jotta voit täyttää ja lähettää lomakkeen.[/su_note]

Kun prosessi on valmis, Uber säilyttää kaikki tilitiedot 30 päivän ajan, jotta jos käyttäjä katuu sen poistamista, hän voi käyttää tiliään uudelleen. Tämän ajan jälkeen se poistetaan pysyvästi, eikä sitä voida palauttaa. Joten harkitse huolellisesti, haluatko todella poistaa Uber Eats -tilin.

Tommy Banks
Kuulemme mielellämme mielipiteesi

Jätä vastaus

TechnoBreak | Tarjoukset ja arvostelut
Logo
Ota rekisteröinti käyttöön asetuksissa - yleinen
Ostoskärry