Kuinka poistaa Uber Eats -tili muutamassa vaiheessa tietokoneelta

Echo Dot Smart kaiutin

Jos haluat tietää, kuinka voit poistaa Uber Eats -tilisi, sovelluksen, jolla voit tilata ruokaa asuinpaikallesi, sinun tulee ensin tietää, että tämä prosessi liittyy kiinteästi Uber-matkasovellukseen, koska molemmat palvelut käyttävät samaa käyttäjää.

Tilauksen toimituspuolella on mahdollista, että heillä on jopa kaksi eri tiliä työskentelemään Uber Eatsissa, koska tämä yritys tarjoaa mahdollisuuden työskennellä kahdella toimitustavalla: moottoripyörillä ja polkupyörillä.

Erot Uberin ja Uber Eatsin välillä

Jos keskitymme tiliin, jonka tavalliset käyttäjät voivat saada, jotka aikovat käyttää jompaakumpaa palvelua (matkustukseen tai ruuan tilaamiseen), eroa ei ole. Tämän tyyppisille käyttäjille Uber Eats -tilin poistaminen on samanlaista kuin Uber-tilin poistaminen.

Uber-yritysalusta ei tee eroa kahden eri palvelunsa tilien välillä, vaikka niille on kaksi erillistä sovellusta. Tämä tarkoittaa, että jos haluat käyttää Uber Eatsia, sinun tulee olla aiemmin luotu tili Uber-matkapalveluun.

Molempien tilien tällä tavalla yhdistämisen negatiivinen puoli on, että jos käyttäjä haluaa peruuttaa Uber Eats -tilin, myös Uber-tili peruutetaan väistämättä.

Kun otetaan huomioon tämä käyttäjän kannalta hieman rajoitettu skenaario, paras ratkaisu Uber Eats -tilin poistamiseen mutta Uber-tilin säilyttämiseen on poistaa ruokasovellus laitteesta ja olla käyttämättä kyseistä palvelua uudelleen.

Toisaalta lähetyksistä vastaaville henkilöille (työntekijöille) Uber Eats -tilin poistamisprosessi on erilainen. Kuljettajia, jotka jo käyttävät kyytisovellusta töissä, kehotetaan ottamaan Uber Eats -palvelu käyttöön samalla tilillä, vaikka he voivat myös luoda erillisen tilin.

Selitys tälle on, että Uber Eats ei työskentele vain Uber-kuljettajina toimivien kuljettajien kanssa, vaan myös työntekijöitä, jotka vastaavat tilausten kuljettamisesta polkupyörillä tai moottoripyörillä.

Kuinka poistaa Uber Eats -tili

Joka tapauksessa Uber Eats -tilin peruutusprosessi on sama kuin Uber-tilauksen peruuttaminen:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Jos et voi poistaa sitä, sinun on syötettävä seuraava linkki ja täytettävä lomake:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Huomautus: sinun on oltava kirjautuneena sisään tililläsi täyttääksesi ja lähettääksesi lomakkeen.

Kun prosessi on valmis, Uber säilyttää kaikki tilitiedot 30 päivää, jotta jos käyttäjä katuu poistamistaan, hän voi käyttää tiliään uudelleen. Tämän ajan kuluttua se poistetaan pysyvästi, eikä sitä voida palauttaa. Joten harkitse huolellisesti, haluatko todella poistaa Uber Eats -tilin.

Tunnisteet:

Tommy Banks
Kuulemme mielellämme mielipiteesi

Jätä vastaus

TechnoBreak | Tarjoukset ja arvostelut
Logo
Ota rekisteröinti käyttöön asetuksissa - yleinen
Ostoskärry