yksityisyyden suoja

TecnoBreak Inc.:ssä, johon pääsee osoitteesta https://www.tecnobreak.com, yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme on vierailijoidemme yksityisyys. Tämä tietosuojakäytäntöasiakirja sisältää TecnoBreak Inc:n keräämiä ja tallentamia tietoja ja niiden käyttötapoja.

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisätietoja tietosuojakäytännöstämme, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain online-toimintaamme ja koskee verkkosivustomme vierailijoita niiden tietojen osalta, joita he jakavat ja/tai keräävät TecnoBreak Inc:ssä. Tämä käytäntö ei koske tietoja, jotka on kerätty verkon ulkopuolella tai muiden kanavien kautta kuin tämä. verkkosivusto. Tietosuojakäytäntömme on luotu TecnoBreak-Tools tietosuojakäytäntögeneraattorin avulla.

suostumus

Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt tietosuojakäytäntömme ja hyväksyt sen ehdot.

Keräämämme tiedot

Henkilötiedot, jotka sinua pyydetään antamaan, ja syyt, miksi sinua pyydetään antamaan ne, ilmoitetaan sinulle, kun pyydämme sinua antamaan henkilötietosi.

Jos otat meihin yhteyttä suoraan, saatamme saada sinusta lisätietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi, meille lähettämäsi viestin ja/tai liitteiden sisältö ja kaikki muut meille lähettämäsi tiedot.

Kun luot tilin, voimme pyytää yhteystietojasi, kuten nimesi, yrityksen nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Kuinka käytämme tietojasi

Käytämme keräämiämme tietoja useilla tavoilla, mukaan lukien:

Proporcionar, operar y mantener nuestro sitio web
Mejorar, personalizar y ampliar nuestro sitio web
Comprender y analizar el uso que usted hace de nuestro sitio web
Desarrollar nuevos productos, servicios, características y funcionalidades
Comunicarnos con usted, ya sea directamente o a través de uno de nuestros socios, incluso para el servicio de atención al cliente, para proporcionarle actualizaciones y otra información relacionada con el sitio web, y para fines de marketing y promoción
Enviarle correos electrónicos
Encontrar y prevenir el fraude

Lokitiedostot

TecnoBreak Inc. noudattaa vakiomenettelyä lokitiedostojen käytössä. Nämä tiedostot tallentavat vierailijat, kun he vierailevat verkkosivustoilla. Kaikki hosting-yritykset tekevät sen ja se on osa hosting-palvelujen analyysiä. Lokitiedostojen keräämiä tietoja ovat Internet Protocol (IP) -osoitteet, selaintyyppi, Internet-palveluntarjoaja (ISP), päivämäärä ja aika, viittaus-/poistumissivut ja mahdollisesti napsautusten määrä. Näitä tietoja ei ole linkitetty mihinkään tietoihin, jotka mahdollistavat henkilöllisyyden tunnistamisen. Tietojen tarkoituksena on analysoida trendejä, hallinnoida sivustoa, seurata käyttäjien liikkumista verkkosivustolla ja kerätä väestötietoja.

Evästeet ja verkkojäljitteet

Kuten mikä tahansa muu verkkosivusto, TecnoBreak Inc. käyttää "evästeitä". Näitä evästeitä käytetään tallentamaan tietoja, mukaan lukien vierailijoiden mieltymykset ja verkkosivut, joilla vierailija on käynyt tai vieraili. Tietoja käytetään käyttökokemuksen optimointiin mukauttamalla verkkosivustomme sisältöä vierailijoiden selaintyypin ja/tai muiden tietojen perusteella.

Google DoubleClick DART -eväste

Google on yksi kolmannen osapuolen tarjoajista sivustollamme. Se käyttää myös evästeitä, jotka tunnetaan nimellä DART-evästeet, näyttääkseen mainoksia sivustomme vierailijoille heidän vierailunsa perusteella www.website.com ja muilla Internet-sivustoilla. Vierailijat voivat kuitenkin kieltäytyä DART-evästeiden käytöstä vierailemalla Googlen mainosten ja sisältöverkoston tietosuojakäytännössä seuraavassa URL-osoitteessa – https://policies.google.com/technologies/ads

Mainoskumppanimme

Jotkut sivustomme mainostajat voivat käyttää evästeitä ja jäljitteitä. Mainoskumppanimme on lueteltu alla. Jokaisella mainoskumppanillamme on oma tietosuojakäytäntönsä käyttäjätietoja koskeville käytännöilleen. Helppoa käyttöä varten olemme linkittäneet alla heidän tietosuojakäytäntönsä.

Google

https://policies.google.com/technologies/ads

Mainoskumppanien tietosuojakäytännöt

Tästä luettelosta löydät jokaisen TecnoBreak Inc:n mainoskumppanin tietosuojakäytännöt.

Kolmannen osapuolen mainospalvelimet tai -verkot käyttävät teknologioita, kuten evästeitä, JavaScriptiä tai verkkojäljitteitä, joita käytetään TecnoBreak Inc.:ssä näkyvissä vastaavissa mainoksissa ja linkeissä, jotka lähetetään suoraan käyttäjän selaimeen. Kun näin tapahtuu, he saavat automaattisesti IP-osoitteesi. Näitä tekniikoita käytetään heidän mainoskampanjoidensa tehokkuuden mittaamiseen ja/tai vierailemillasi verkkosivustoilla näkemäsi mainossisällön personointiin.

Huomaa, että TecnoBreak Inc. ei voi hallita näitä evästeitä, joita kolmannen osapuolen mainostajat käyttävät.

Kolmannen osapuolen tietosuojakäytännöt

TecnoBreak Inc.:n tietosuojakäytäntö ei koske muita mainostajia tai verkkosivustoja. Siksi suosittelemme tutustumaan näiden kolmannen osapuolen mainospalvelimien vastaaviin tietosuojakäytäntöihin saadaksesi tarkempia tietoja. Tämä voi sisältää heidän käytäntöjään ja ohjeita siitä, miten tietyt vaihtoehdot poistetaan käytöstä.

Voit poistaa evästeet käytöstä yksittäisten selaimesi asetusten kautta. Tarkempia tietoja evästeiden hallinnasta tietyillä verkkoselaimilla löytyy selaimien vastaavilta verkkosivuilta.

CCPA:n tietosuojaoikeudet (älä myy henkilötietojani)

CCPA:n mukaan Kalifornian kuluttajilla on muun muassa oikeus:

Pyytää kuluttajalta henkilötietoja keräävää yritystä paljastamaan luokat ja tietyt henkilötiedot, jotka yritys on kerännyt kuluttajista.

Pyydä yritystä poistamaan keräämänsä kuluttajan henkilötiedot.

Pyydä, että kuluttajan henkilötietoja myyvä yritys ei myy niitä.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

GDPR:n tietosuojaoikeudet

Haluamme varmistaa, että olet tietoinen kaikista tietosuojaoikeuksistasi. Jokaisella käyttäjällä on oikeus seuraaviin:

Käyttöoikeus: Sinulla on oikeus pyytää kopiot henkilötiedoistasi. Saatamme veloittaa sinulta pienen maksun tästä palvelusta.

Oikaisuoikeus – Sinulla on oikeus pyytää, että korjaamme kaikki tiedot, jotka uskot olevan virheellisiä. Sinulla on myös oikeus pyytää, että täydennämme tiedot, jotka uskot olevan puutteellisia.

Oikeus tietojen poistamiseen – Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilötietosi tietyin edellytyksin.

Oikeus rajoittaa käsittelyä: Sinulla on oikeus pyytää, että rajoitamme henkilötietojesi käsittelyä tietyin edellytyksin.

Oikeus vastustaa käsittelyä: sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tietyin edellytyksin.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen – Sinulla on oikeus pyytää, että siirrämme keräämämme tiedot toiselle organisaatiolle tai suoraan sinulle tietyin edellytyksin.

Jos teet pyynnön, meillä on kuukausi aikaa vastata sinulle. Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä.

tietoa lapsista

Toinen osa prioriteettiamme on lisätä lasten suojaa Internetiä käytettäessä. Kannustamme vanhempia ja huoltajia tarkkailemaan, osallistumaan ja/tai seuraamaan ja ohjaamaan verkkotoimintaasi.

TecnoBreak Inc. ei tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos uskot, että lapsesi on antanut tämän tyyppisiä tietoja verkkosivuillamme, suosittelemme, että otat meihin välittömästi yhteyttä ja teemme parhaamme poistaaksemme tällaiset tiedot viipymättä arkistoistamme.

TechnoBreak | Tarjoukset ja arvostelut
Logo
Ota rekisteröinti käyttöön asetuksissa - yleinen
Ostoskärry