Technology Deals

Hoe kinne jo Uber Eats-akkount yn in pear stappen fan PC wiskje

Thús » Software en apps » Hoe kinne jo it Uber Eats-akkount yn in pear stappen wiskje fan 'e PCSoftware en apps Zoe Zárate septimber 24, 2021

As jo ​​​​wolle witte hoe't jo jo Uber Eats-akkount wiskje kinne, de app wêrmei jo iten kinne bestelle wêr't jo wenje, moatte jo earst witte dat dit proses nau ferbûn is mei de Uber ride app, sûnt deselde brûker wurdt brûkt yn beide tsjinsten.

Oan 'e kant fan' e bestellingslevering is it mooglik dat se oant twa ferskillende akkounts hawwe om te wurkjen op Uber Eats, om't dit bedriuw de mooglikheid biedt om te wurkjen mei twa leveringsmiddels: motorfytsen en fytsen.

As wy rjochtsje op it akkount dat kin wurde krigen troch gewoane brûkers dy't fan doel binne beide tsjinst te brûken (foar reizgjen of iten bestellen), is d'r gjin ferskil. Foar dit type brûker, annulearje jo Uber Eats-akkount It is gelyk oan as jo it Uber-akkount wolle annulearje.

It Uber-bedriuwplatfoarm makket gjin differinsjaasje tusken de akkounts fan har twa ferskate tsjinsten, hoewol it twa aparte applikaasjes foar har hat. Dit betsjut dat as jo wolle brûke Uber Eats, sil it nedich wêze om earder in akkount oanmakke te hawwen yn Uber, de reistsjinst.

It negative punt fan beide akkounts dy't op dizze manier keppele binne is dat as ien brûker it Uber Eats-akkount wol annulearje wol, se ûnûntkomber ek sille Uber-akkount sil wurde annulearre.

Uber Eats-akkount wiskje

Te krijen mei dit wat beheind senario foar de brûker, de bêste oplossing foar wiskje uber eats account mar om troch te gean mei it Uber-akkount te hawwen, is it troch de itenapplikaasje fan it apparaat te ferwiderjen en dizze tsjinst net wer te brûken.

Advertinsje

Oan de oare kant, foar minsken dy't se soargje foar de ferstjoerings (wurknimmers), it proses foar it wiskjen fan jo Uber Eats-akkount is oars. Bestjoerders dy't de rit-app al brûke foar wurk, wurde advisearre de Uber Eats-tsjinst op itselde akkount yn te skeakeljen, hoewol se ek in apart akkount kinne oanmeitsje.

De ferklearring dêrfoar is dat Uber Eats net allinnich wurket mei bezorgers dy't al as Uber-sjauffeur wurkje, mar ek arbeiders omfetsje dy't de opdrachten op harren fytsen of motorfytsen ferfiere.

Hoe kinne jo in Uber Eats-akkount wiskje

Yn elts gefal is it proses om it Uber Eats-akkount te annulearjen itselde as dat wurdt brûkt om it útskriuwen fan Uber:

  • Oanmelde by de Uber-webside mei jo ynloggegevens.
  • Gean nei de Help seksje> Betelling en akkount opsjes> Akkount ynstellings en wurdearrings.
  • Gean nei de opsje "Myn Uber-akkount wiskje". Fier jo wachtwurd yn.
  • Klikje op it folgjende skerm op "Trochgean".

Yn gefal fan kin it net fuortsmite, jo moatte de folgjende keppeling ynfiere en it formulier ynfolje:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Opmerking: jo moatte oanmeld wêze mei jo akkount om it formulier yn te foljen en te ferstjoeren.[/su_note]

Sadree't it proses is foltôge, Uber sil alle akkountgegevens hâlde foar 30 dagen, sadat as de brûker spyt hat dat er it wiske hat, hy kin syn akkount wer brûke. Nei dizze tiid sil it permanint wiske wurde en it sil ûnmooglik wêze om it te herstellen. Tink dus goed as jo it Uber Eats-akkount wirklik wolle wiskje.

Tommy Banks
Wy hearre graach wat jo tinke

Lit in reaksje achter

TechnoBreak | Oanbiedingen en resinsjes
logo
Registraasje ynskeakelje yn ynstellings - algemien
Winkelwein