Como eliminar a conta de Uber Eats en poucos pasos desde o PC

Altavoz intelixente Echo Dot

Inicio » Software e aplicacións » Como eliminar a conta de Uber Eats nuns poucos pasos do PCSoftware e aplicacións Zoe Zárate 24 de setembro de 2021

Se queres saber como eliminar a túa conta de Uber Eats, a aplicación coa que podes pedir comida onde vives, primeiro debes saber que este proceso está moi ligado ao Aplicacion Uber ride, xa que se utiliza un mesmo usuario en ambos servizos.

No lado da entrega de pedidos, é posible que teñan ata dúas contas diferentes para traballar en Uber Eats, porque esta empresa ofrece a posibilidade de traballar con dous medios de entrega: motocicletas e bicicletas.

Se nos centramos na conta que poden obter os usuarios comúns que pretendan utilizar calquera dos dous servizos (para viaxar ou pedir comida), non hai diferenza. Para este tipo de usuarios, cancela a túa conta de Uber Eats É semellante a se quixeses cancelar a conta de Uber.

A plataforma da empresa Uber non fai ningunha diferenciación entre as contas dos seus dous servizos diferentes, aínda que dispón de dúas aplicacións separadas para eles. Isto significa que se quere usar Uber Eats, será necesario ter creada previamente unha conta en Uber, o servizo de viaxes.

O punto negativo de que ambas contas se vinculen deste xeito é que se algún usuario quere cancelar a conta de Uber Eats, inevitablemente tamén A conta de Uber cancelarase.

Eliminar a conta de Uber Eats

Ante este escenario un tanto limitado para o usuario, a mellor solución para eliminar conta de uber eats pero para seguir tendo a conta de Uber é desinstalando a aplicación de alimentación do dispositivo e non volver utilizar o devandito servizo.

propaganda

Por outra banda, para as persoas que eles se encargan dos envíos (traballadores), o proceso para eliminar a túa conta de Uber Eats é diferente. Recoméndase aos condutores que xa estean usando a aplicación de paseo para traballar que habiliten o servizo Uber Eats na mesma conta, aínda que tamén poden crear unha conta separada.

A explicación a isto é que Uber Eats non só traballa con repartidores que xa traballan como condutores de Uber, senón que tamén inclúe traballadores que se encargan de transportar os pedidos nas súas bicicletas ou motocicletas.

Como eliminar unha conta de Uber Eats

En calquera caso, o proceso para cancelar a conta de Uber Eats é o mesmo que se utilizou para cancelar a subscrición a Uber:

  • Inicia sesión no sitio web de Uber usando os teus datos de inicio de sesión.
  • Vaia á sección Axuda > Opcións de pago e conta > Configuración e valoracións da conta.
  • Vaia á opción "Eliminar a miña conta de Uber". Introduce o teu contrasinal.
  • Na seguinte pantalla, faga clic en "Continuar".

En caso de non poder eliminalo, terás que entrar na seguinte ligazón e cubrir o formulario:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Nota: debes iniciar sesión coa túa conta para poder completar e enviar o formulario.[/su_note]

Unha vez completado o proceso, Uber conservará todos os datos da conta durante 30 días, para que se o usuario se arrepinte de telo eliminado, poida volver utilizar a súa conta. Pasado este tempo, eliminarase permanentemente e será imposible recuperalo. Entón, pensa ben se realmente queres eliminar a conta de Uber Eats.

Tommy Banks
Estaremos encantados de escoitar o que pensas

deixa unha resposta

TechnoBreak | Ofertas e opinións
logotipo
Habilitar o rexistro na configuración - xeral
Cesta da compra