Como eliminar a conta de Uber Eats en poucos pasos desde o PC

Altavoz intelixente Echo Dot

Se queres saber como eliminar a túa conta de Uber Eats, a aplicación coa que podes pedir comida onde vives, primeiro debes saber que este proceso está moi ligado á aplicación de viaxes de Uber, xa que ambos os dous servizos utilizan o mesmo usuario.

No lado da entrega de pedidos, é posible que teñan ata dúas contas diferentes para traballar en Uber Eats, porque esta empresa ofrece a posibilidade de traballar con dous medios de entrega: motocicletas e bicicletas.

Diferenzas entre Uber e Uber Eats

Se nos centramos na conta que poden obter os usuarios comúns que pretendan utilizar calquera dos dous servizos (para viaxar ou pedir comida), non hai diferenza. Para este tipo de usuarios, eliminar a conta de Uber Eats é semellante a eliminar a conta de Uber.

A plataforma da empresa Uber non fai ningunha diferenciación entre as contas dos seus dous servizos diferentes, aínda que dispón de dúas aplicacións separadas para eles. Isto significa que se queres utilizar Uber Eats, terás que ter creado previamente unha conta en Uber, o servizo de viaxes.

O punto negativo de que ambas as contas se vinculen deste xeito é que se un usuario quere cancelar a conta de Uber Eats, inevitablemente tamén se cancelará a conta de Uber.

Ante este escenario un tanto limitado para o usuario, a mellor solución para eliminar a conta de Uber Eats pero seguir tendo a conta de Uber é desinstalar a aplicación de alimentación do dispositivo e non volver utilizar o devandito servizo.

Por outra banda, para as persoas que se encargan dos envíos (os traballadores), o proceso para eliminar a conta de Uber Eats é diferente. Recoméndase aos condutores que xa estean usando a aplicación de paseo para o traballo que habiliten o servizo Uber Eats na mesma conta, aínda que tamén poden crear unha conta separada.

A explicación a isto é que Uber Eats non só traballa con repartidores que xa traballan como condutores de Uber, senón que tamén inclúe traballadores que se encargan de transportar os pedidos nas súas bicicletas ou motocicletas.

Como eliminar unha conta de Uber Eats

En calquera caso, o proceso para cancelar a conta de Uber Eats é o mesmo que se utilizou para cancelar a subscrición a Uber:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Se non podes eliminalo, terás que entrar na seguinte ligazón e cubrir o formulario:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Nota: debes iniciar sesión na túa conta para poder completar e enviar o formulario.

Unha vez finalizado o proceso, Uber conservará todos os datos da conta durante 30 días, para que, se o usuario se arrepinte de borralos, poida volver utilizar a súa conta. Pasado este tempo, eliminarase permanentemente e será imposible recuperalo. Entón, pensa ben se realmente queres eliminar a conta de Uber Eats.

tags:

Tommy Banks
Estaremos encantados de escoitar o que pensas

deixa unha resposta

TechnoBreak | Ofertas e opinións
logotipo
Habilitar o rexistro na configuración - xeral
Cesta da compra