Kako izbrisati Uber Eats račun u nekoliko koraka s računala

Pametni zvučnik Echo Dot

Ako želite znati kako izbrisati svoj Uber Eats račun, aplikaciju s kojom možete naručiti hranu u mjestu gdje živite, prvo morate znati da je ovaj proces usko povezan s aplikacijom Uber travel, budući da obje usluge koriste istog korisnika.

Što se tiče isporuke narudžbi, moguće je da imaju do dva različita računa za rad na Uber Eatsu, jer ova tvrtka nudi mogućnost rada s dva načina dostave: motocikli i bicikli.

Razlike između Ubera i Uber Eatsa

Ako se fokusiramo na račun koji mogu dobiti obični korisnici koji namjeravaju koristiti bilo koju uslugu (za putovanje ili naručivanje hrane), nema razlike. Za ovu vrstu korisnika, brisanje Uber Eats računa slično je brisanju Uber računa.

Platforma tvrtke Uber ne pravi nikakvu razliku između računa svojih dviju različitih usluga, iako za njih ima dvije odvojene aplikacije. To znači da ako želite koristiti Uber Eats, morat ćete prethodno kreirati račun kod Ubera, usluge putovanja.

Negativna strana oba računa koja su povezana na ovaj način je da ako korisnik želi otkazati Uber Eats račun, neizbježno će i Uber račun biti otkazan.

S obzirom na ovaj pomalo ograničen scenarij za korisnika, najbolje rješenje za brisanje Uber Eats računa, ali i dalje imati Uber račun je deinstaliranje aplikacije za hranu s uređaja i ponovno korištenje navedene usluge.

S druge strane, za osobe koje su zadužene za pošiljke (radnike), postupak brisanja Uber Eats računa je drugačiji. Preporuča se vozačima koji već koriste aplikaciju za vožnju na poslu da omoguće uslugu Uber Eats na istom računu, iako mogu stvoriti i zaseban račun.

Objašnjenje za to je da Uber Eats ne radi samo s dostavljačima koji već rade kao vozači Ubera, već uključuje i radnike koji su zaduženi za prijevoz narudžbi na svojim biciklima ili motociklima.

Kako izbrisati Uber Eats račun

U svakom slučaju, postupak otkazivanja Uber Eats računa isti je kao onaj koji se koristi za odjavu s Ubera:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Ako ga ne možete ukloniti, morat ćete unijeti sljedeću poveznicu i ispuniti obrazac:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Napomena: morate biti prijavljeni sa svojim računom kako biste ispunili i poslali obrazac.

Kada se proces završi, Uber će čuvati sve podatke o računu 30 dana, tako da, ako korisnik požali što ih je izbrisao, može ponovno koristiti svoj račun. Nakon tog vremena, bit će trajno izbrisan i bit će ga nemoguće vratiti. Stoga dobro razmislite želite li zaista izbrisati Uber Eats račun.

Tags:

Tommy Banks
Bit će nam drago čuti vaše mišljenje

ostavite odgovor

TechnoBreak | Ponude i recenzije
logo
Omogući registraciju u postavkama - općenito
košarica