Az Uber Eats fiók törlése néhány lépésben a számítógépről

Echo Dot intelligens hangszóró

Ha szeretné tudni, hogyan törölheti Uber Eats fiókját, azt az alkalmazást, amellyel ételt rendelhet a lakóhelyére, először is tudnia kell, hogy ez a folyamat szorosan kapcsolódik az Uber utazási alkalmazáshoz, mivel mindkét szolgáltatás ugyanazt a felhasználót használja.

A megrendelés kézbesítési oldalán lehetséges, hogy akár két különböző fiókkal is dolgozhatnak az Uber Eats-en, mivel ez a cég két szállítási módot kínál: motorkerékpárral és kerékpárral.

Az Uber és az Uber Eats közötti különbségek

Ha arra a számlára koncentrálunk, amelyet a hétköznapi felhasználók szerezhetnek meg, akik bármelyik szolgáltatást igénybe kívánják venni (utazáshoz vagy ételrendeléshez), nincs különbség. Az ilyen típusú felhasználók esetében az Uber Eats-fiók törlése hasonló az Uber-fiók törléséhez.

Az Uber céges platformja nem tesz különbséget két különböző szolgáltatásának fiókjai között, bár két külön alkalmazás van hozzájuk. Ez azt jelenti, hogy az Uber Eats használatához előzetesen létre kell hoznia egy fiókot az Uber utazási szolgáltatásnál.

A két fiók ilyen módon történő összekapcsolásának az a negatívuma, hogy ha egy felhasználó meg akarja szüntetni az Uber Eats-fiókját, akkor elkerülhetetlenül az Uber-fiók is megszűnik.

Tekintettel erre a kissé korlátozott forgatókönyvre a felhasználó számára, a legjobb megoldás az Uber Eats-fiók törlésére, de az Uber-fiók megtartására az, ha eltávolítja az élelmiszer-alkalmazást az eszközről, és nem használja újra a szolgáltatást.

Másrészt a szállítmányokért felelős személyek (a dolgozók) számára az Uber Eats-fiók törlésének folyamata eltérő. Azoknak a sofőröknek, akik már használják az utazási alkalmazást munkájuk során, javasoljuk, hogy ugyanazon a fiókon engedélyezzék az Uber Eats szolgáltatást, bár létrehozhatnak külön fiókot is.

Ennek az a magyarázata, hogy az Uber Eats nem csak olyan szállítókkal dolgozik, akik már Uber-sofőrként dolgoznak, hanem olyan munkavállalókat is magában foglal, akik a rendelések kerékpárjaikon vagy motorjaikon történő szállításáért felelősek.

Uber Eats fiók törlése

Mindenesetre az Uber Eats fiók törlésének folyamata ugyanaz, mint az Uberről való leiratkozásnál:

Ingresa al sitio web de Uber utilizando tus datos de acceso.
Dirígete a la sección de Ayuda > Opciones de pago y cuenta > Configuración de la cuenta y calificaciones.
Ve a la opción «Eliminar mi cuenta de Uber». Ingresa tu contraseña.
En la próxima pantalla, haz click en «Continuar».

Ha nem tudja eltávolítani, akkor adja meg a következő linket, és töltse ki az űrlapot:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

Megjegyzés: az űrlap kitöltéséhez és elküldéséhez be kell jelentkeznie fiókjába.

A folyamat befejeztével az Uber 30 napig megőrzi az összes fiókadatot, hogy ha a felhasználó megbánja, hogy törölte, újra használhatja a fiókját. Ez után az idő után véglegesen törlődik, és lehetetlen lesz visszaállítani. Tehát alaposan gondolja át, hogy valóban törölni szeretné-e az Uber Eats-fiókot.

Címkék:

Tommy Banks
Örömmel halljuk, mit gondol

Válaszolj

TechnoBreak | Ajánlatok és vélemények
logo
A regisztráció engedélyezése a beállításokban - általános
Bevásárlókocsi