Az Uber Eats fiók törlése néhány lépésben a számítógépről

Echo Dot intelligens hangszóró

Kezdőlap » Szoftverek és alkalmazások » Az Uber Eats fiók törlése néhány lépésben a PCSoftware and Apps alkalmazásból Zoe Zárate 24. szeptember 2021.

Ha szeretné tudni, hogyan törölheti Uber Eats-fiókját, azt az alkalmazást, amellyel ételt rendelhet a lakóhelyén, először is tudnia kell, hogy ez a folyamat szorosan kapcsolódik a Uber ride alkalmazás, mivel ugyanazt a felhasználót használják mindkét szolgáltatásban.

A megrendelés kézbesítési oldalán lehetséges, hogy akár két különböző fiókkal is dolgozhatnak az Uber Eats-en, mivel ez a cég két szállítási módot kínál: motorkerékpárral és kerékpárral.

Ha arra a számlára koncentrálunk, amelyet a hétköznapi felhasználók szerezhetnek meg, akik bármelyik szolgáltatást igénybe kívánják venni (utazáshoz vagy ételrendeléshez), nincs különbség. Az ilyen típusú felhasználók számára törölje Uber Eats fiókját Ez hasonló ahhoz, mint amikor törölni akarta az Uber-fiókot.

Az Uber céges platformja nem tesz különbséget két különböző szolgáltatásának fiókjai között, bár két külön alkalmazás van hozzájuk. Ez azt jelenti, hogy ha használni szeretné Uber Eats, akkor előzetesen létre kell hozni egy fiókot az Uberben, az utazási szolgáltatásban.

A két fiók ilyen módon történő összekapcsolásának az a negatívuma, hogy ha bármelyik felhasználó meg akarja szüntetni az Uber Eats fiókját, akkor elkerülhetetlenül Az Uber-fiókot töröljük.

Uber Eats fiók törlése

Ezzel a kissé korlátozott forgatókönyvvel a felhasználó számára a legjobb megoldás törölje az uber eats fiókot de ahhoz, hogy továbbra is rendelkezzen Uber-fiókkal, eltávolítja az élelmiszer-alkalmazást az eszközről, és nem használja újra az említett szolgáltatást.

Hirdetés

Másrészt azoknak, akik ők intézik a szállítmányokat (dolgozók), az Uber Eats-fiók törlésének folyamata eltérő. Azoknak a sofőröknek, akik már használják az utazási alkalmazást munkájuk során, javasoljuk, hogy ugyanazon a fiókon engedélyezzék az Uber Eats szolgáltatást, bár létrehozhatnak külön fiókot is.

Ennek az a magyarázata, hogy az Uber Eats nem csak olyan szállítókkal dolgozik, akik már Uber-sofőrként dolgoznak, hanem olyan munkavállalókat is magában foglal, akik a rendelések kerékpárjaikon vagy motorjaikon történő szállításáért felelősek.

Uber Eats fiók törlése

Mindenesetre az Uber Eats fiók törlésének folyamata ugyanaz, mint az Uberről való leiratkozásnál:

  • Jelentkezzen be az Uber webhelyére a bejelentkezési adataival.
  • Nyissa meg a Súgó > Fizetési és számlabeállítások > Fiókbeállítások és minősítések menüpontot.
  • Lépjen az „Uber-fiókom törlése” lehetőségre. Írd be a jelszavad.
  • A következő képernyőn kattintson a „Folytatás” gombra.

Abban az esetben, nem tudja eltávolítani, akkor be kell írnia a következő linket, és ki kell töltenie az űrlapot:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Megjegyzés: az űrlap kitöltéséhez és elküldéséhez be kell jelentkeznie a fiókjába.[/su_note]

A folyamat befejeztével az Uber megőrzi az összes fiókadatot 30 napig, így ha a felhasználó megbánja, hogy törölte, újra használhatja fiókját. Ez után az idő után véglegesen törlődik, és lehetetlen lesz visszaállítani. Tehát alaposan gondolja át, hogy valóban törölni szeretné-e az Uber Eats-fiókot.

Tommy Banks
Örömmel halljuk, mit gondol

Válaszolj

TechnoBreak | Ajánlatok és vélemények
logo
A regisztráció engedélyezése a beállításokban - általános
Bevásárlókocsi