Ինչպես ջնջել Uber Eats հաշիվը համակարգչից մի քանի քայլով

Echo Dot խելացի բարձրախոս

Գլխավոր » Ծրագրեր և հավելվածներ » Ինչպես ջնջել Uber Eats հաշիվը մի քանի քայլով PCSoftware-ից և հավելվածներից Zoe Zárate 24 թվականի սեպտեմբերի 2021-ից

Եթե ​​ցանկանում եք իմանալ, թե ինչպես ջնջել ձեր Uber Eats հաշիվը, հավելվածը, որով կարող եք ուտելիք պատվիրել ձեր բնակության վայրում, նախ պետք է իմանաք, որ այս գործընթացը սերտորեն կապված է Uber ride հավելված, քանի որ երկու ծառայություններում էլ օգտագործվում է նույն օգտատերը։

Պատվերի առաքման կողմում հնարավոր է, որ նրանք ունենան մինչև երկու տարբեր հաշիվ Uber Eats-ում աշխատելու համար, քանի որ այս ընկերությունն առաջարկում է առաքման երկու միջոցներով՝ մոտոցիկլետներով և հեծանիվներով աշխատելու հնարավորություն։

Եթե ​​մենք կենտրոնանանք այն հաշվի վրա, որը կարող է ձեռք բերել սովորական օգտատերերը, ովքեր մտադիր են օգտվել որևէ ծառայությունից (ճանապարհորդելու կամ սնունդ պատվիրելու համար), ապա տարբերություն չկա: Այս տեսակի օգտագործողների համար, չեղարկել ձեր Uber Eats հաշիվը Այն նման է, եթե ցանկանում եք չեղարկել Uber հաշիվը:

Uber ընկերության հարթակը որևէ տարբերակում չի դնում իր երկու տարբեր ծառայությունների հաշիվների միջև, թեև դրանց համար ունի երկու առանձին հավելված։ Սա նշանակում է, որ եթե ցանկանում եք օգտագործել Ուբերն ուտում է, անհրաժեշտ կլինի նախապես հաշիվ ստեղծել Uber-ում՝ տուրիստական ​​ծառայությունում։

Այս կերպ կապակցված երկու հաշիվների բացասական կողմն այն է, որ եթե որևէ օգտատեր ցանկանա չեղարկել Uber Eats հաշիվը, նա անխուսափելիորեն նույնպես կանի։ Uber հաշիվը կչեղարկվի.

Ջնջել Uber Eats հաշիվը

Օգտվողի համար այս փոքր-ինչ սահմանափակ սցենարի հետ հանդիպելով՝ լավագույն լուծումն է ջնջել uber eats հաշիվը բայց Uber-ի հաշիվը շարունակելու համար դա սարքից հեռացնելով սննդի հավելվածը և կրկին չօգտագործելով նշված ծառայությունը:

հայտարարություն

Մյուս կողմից, այն մարդկանց համար, ովքեր նրանք հոգում են առաքումները (աշխատողներ), ձեր Uber Eats հաշիվը ջնջելու գործընթացը տարբեր է: Վարորդներին, ովքեր արդեն օգտագործում են «ride» հավելվածը աշխատանքի համար, խորհուրդ է տրվում միացնել Uber Eats ծառայությունը նույն հաշվի վրա, թեև նրանք կարող են նաև առանձին հաշիվ ստեղծել:

Դրա բացատրությունն այն է, որ Uber Eats-ը ոչ միայն աշխատում է առաքող մարդկանց հետ, ովքեր արդեն աշխատում են որպես Uber-ի վարորդ, այլ նաև ներառում են աշխատողներ, ովքեր պատասխանատու են պատվերների տեղափոխման համար իրենց հեծանիվներով կամ մոտոցիկլետներով:

Ինչպես ջնջել Uber Eats հաշիվը

Ամեն դեպքում, Uber Eats հաշիվը չեղարկելու գործընթացը նույնն է, ինչ օգտագործված է Uber-ից դուրս գալու համար.

  • Մուտք գործեք Uber կայք՝ օգտագործելով ձեր մուտքի տվյալները։
  • Գնացեք «Օգնություն» բաժին > Վճարումներ և հաշվի ընտրանքներ > Հաշվի կարգավորումներ և վարկանիշներ:
  • Գնացեք «Ջնջել իմ Uber հաշիվը» տարբերակը: Մուտքագրեք ձեր գաղտնաբառը:
  • Հաջորդ էկրանին կտտացրեք «Շարունակել»:

Դեպքում չկարողանալ հեռացնել այն, դուք պետք է մուտքագրեք հետևյալ հղումը և լրացրեք ձևը.

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]Նշում. դուք պետք է մուտք գործեք ձեր հաշիվ, որպեսզի կարողանաք լրացնել և ուղարկել ձևը:[/su_note]

Գործընթացն ավարտվելուց հետո Uber-ը կպահի հաշվի բոլոր տվյալները 30 օր ժամկետով, որպեսզի եթե օգտատերը զղջում է այն ջնջելու համար, կարող է նորից օգտագործել իր հաշիվը։ Նշված ժամանակից հետո այն ընդմիշտ կջնջվի, և այն վերականգնելն անհնար կլինի: Այսպիսով, ուշադիր մտածեք, եթե իսկապես ցանկանում եք ջնջել Uber Eats հաշիվը:

Թոմի Բենքս
Մենք ուրախ կլինենք լսել ձեր կարծիքը

թողեք պատասխան

TechnoBreak | Առաջարկներ և ակնարկներ
լոգոն
Միացնել կարգավորումները պարամետրերում `ընդհանուր
Ձեր Գնումների Զամբյուղը