כיצד למחוק את חשבון Uber Eats בכמה צעדים מהמחשב

רמקול חכם Echo Dot

דף הבית » תוכנות ואפליקציות » כיצד למחוק את חשבון Uber Eats במספר צעדים מתוכנת ה-PCSoftware ואפליקציות Zoe Zárate 24 בספטמבר, 2021

אם אתה רוצה לדעת איך למחוק את חשבון Uber Eats שלך, האפליקציה שבאמצעותה אתה יכול להזמין אוכל במקום שאתה גר, תחילה עליך לדעת שהתהליך הזה קשור קשר הדוק ל- אפליקציית Uber ride, שכן אותו משתמש נמצא בשימוש בשני השירותים.

בצד משלוח ההזמנות, ייתכן שיש להם עד שני חשבונות שונים לעבוד ב-Uber Eats, כי החברה הזו מציעה אפשרות לעבוד עם שני אמצעי משלוח: אופנועים ואופניים.

אם נתמקד בחשבון שניתן להשיג על ידי משתמשים רגילים שמתכוונים להשתמש בשני השירותים (לנסיעות או הזמנת אוכל), אין הבדל. עבור סוג זה של משתמשים, לבטל את חשבון Uber Eats שלך זה דומה לאם רצית לבטל את חשבון Uber.

פלטפורמת חברת Uber אינה עושה כל הבחנה בין החשבונות של שני השירותים השונים שלה, למרות שיש לה שתי אפליקציות נפרדות עבורם. זה אומר שאם אתה רוצה להשתמש אוכלים, יהיה צורך ליצור חשבון בעבר ב-Uber, שירות הנסיעות.

הנקודה השלילית של שני החשבונות מקושרים בדרך זו היא שאם משתמש כלשהו רוצה לבטל את חשבון Uber Eats, הוא בהכרח גם חשבון Uber יבוטל.

מחק את חשבון Uber Eats

מול תרחיש מוגבל זה עבור המשתמש, הפתרון הטוב ביותר עבור מחק חשבון uber eats אבל כדי להמשיך להחזיק בחשבון Uber, זה על ידי הסרת ההתקנה של אפליקציית האוכל מהמכשיר ולא שימוש בשירות האמור שוב.

פרסומת

מצד שני, לאנשים ש הם דואגים למשלוחים (עובדים), התהליך למחיקת חשבון Uber Eats שלך שונה. לנהגים שכבר משתמשים באפליקציית הנסיעה לעבודה מומלץ להפעיל את שירות Uber Eats באותו חשבון, אם כי הם יכולים גם ליצור חשבון נפרד.

ההסבר לכך הוא ש-Uber Eats לא עובדת רק עם אנשי משלוחים שכבר עובדים כנהגי אובר, אלא כוללת גם עובדים שאחראים על הובלת הזמנות על האופניים או האופנועים שלהם.

כיצד למחוק חשבון Uber Eats

בכל מקרה, התהליך לביטול חשבון Uber Eats זהה לתהליך שבו נעשה שימוש לביטול המנוי של Uber:

  • היכנס לאתר Uber באמצעות פרטי הכניסה שלך.
  • עבור לקטע עזרה > אפשרויות תשלום וחשבון > הגדרות חשבון ודירוגים.
  • עבור אל האפשרות "מחק את חשבון Uber שלי". הכנס סיסמתך.
  • במסך הבא, לחץ על "המשך".

במקרה של לא מסוגל להסיר אותו, תצטרך להזין את הקישור הבא ולמלא את הטופס:

https://www.help.uber.com/riders/article/no-he-podido-eliminar-mi-cuenta?nodeId=62f59228-7e48-4cdb-9062-2e9c887c21bb

[su_note]הערה: עליך להיות מחובר לחשבון שלך כדי שתוכל למלא ולשלוח את הטופס.[/su_note]

לאחר השלמת התהליך, Uber ישמור את כל נתוני החשבון למשך 30 יום, כך שאם המשתמש יתחרט על מחיקתו, יוכל להשתמש שוב בחשבון שלו. לאחר זמן זה, הוא יימחק לצמיתות ולא יהיה ניתן לשחזר אותו. אז, חשבו היטב אם אתם באמת רוצים למחוק את חשבון Uber Eats.

טומי בנקס
נשמח לשמוע מה דעתכם

השאר תגובה

TechnoBreak | הצעות וביקורות
לוגו
אפשר רישום בהגדרות - כללי
עגלת קניות