Tawaran Teknologi

Roku Express vs. Fire TV Stick Lite endi sing luwih apik?

Kanggo sing duwe televisi lawas, dongle utawa set-top box minangka pilihan sing apik kanggo modernisasi konten saiki lan nambah…

Pilihan editor Roku Express vs. Fire TV Stick Lite endi sing luwih apik?

paling Game Multiplayer kanggo Android

Play game bebarengan ing seluler saiki wis dadi hiburan favorit kanggo akeh kita. Ing wayahe…

Pilihan editor Game Multiplayer paling apik kanggo Android

Paling apik app kanggo nonton saluran TV lan film langsung

Ana sing ngganggu kabeh wong yaiku kenaikan rega sing dialami TV kabel utawa TV satelit saben taun, sing…

Pilihan editor Aplikasi paling apik kanggo Nonton Saluran TV lan Film Langsung

Cara ngubungi karo layanan pelanggan Mercado Libre

MercadoLibre minangka perusahaan sing muncul ing Argentina sing fokus ing tuku lan dodolan antarane pangguna pangguna ing platform kasebut. Saka kene…

Pilihan editor Carane hubungi layanan pelanggan Mercado Libre

4 formulir kanggo ngunci layar komputer ing Windows 10

Yen sampeyan pangguna biasa Windows 10 komputer utawa laptop ing kantor, sampeyan bisa uga wis ngerti manawa ora trep ninggalake layar ...

Pilihan editor 4 Cara Ngunci Layar Komputer ing Windows 10

Apple minangka pabrikan sing diakoni amarga kualitas pirantine, lan akeh pangguna sing ora nyerahake sistem operasi iPhone, iOS, kanggo…

Ketenaran sing dipikolehi WhatsApp ing taun-taun pungkasan luwih luar biasa, amarga iki minangka aplikasi olahpesen cepet sing paling akeh digunakake ing…

Yen sampeyan pengin ngerti carane mbusak akun Uber Eats, app sing bisa sampeyan pesen panganan ing ngendi sampeyan manggon, sampeyan kudu ngerti yen proses iki

Nyambungake ponsel menyang televisi ora angel kaya sing dikira: dina iki kita duwe sawetara cara sing ngidini kita nuduhake video, ...

Sampeyan bisa ndeleng app sing bubar digunakake ing Android nggunakake sawetara trik sistem dhewe. Salah sijine yaiku dhaptar aplikasi sing…

Instagram digawe ing 2010 dening Mike Krueger saka Spanyol lan kanca Amerika Kevin Systrom. Saiki, jaringan sosial wis sukses ing saindenging jagad lan wis cu

Ngerti endi situs blanja paling gedhe ing donya dudu tugas sing gampang. Iki amarga kasunyatan manawa perdagangan elektronik saiki duwe wakil gedhe sing, supaya bisa ngadeg, ngurmati masalah dhasar kayata:

  • lelampahan tuku Omnichannel
  • Pribadi
  • Diversifikasi lan keamanan ing cara pembayaran
  • Teknologi
  • Sistem logistik sing efisien
  • Saluran komunikasi sing efektif
  • Presensi ing kabeh saluran
  • Investasi ing marketing digital
  • Transparan
  • Jaringan sosial sing aktif lan kreatif

Yen e-commerce mung dadi tren, saiki sukses minangka kasunyatan sing mung cenderung berkembang, utamane pasar ritel. Mula, kanggo entuk papan sing misuwur, akeh perusahaan kudu nggawe maneh lan nampilake bedane sing menang lan nahan konsumen.

Ing skenario iki, ramalan iku e-commerce global bakal terus berkembang. Pasinaon paling anyar ngira wutah 23% kanggo sektor kasebut ing taun iki, lan pangarep-arep yen asil bakal luwih apik ing wektu sing cendhak.

Toko online kanthi tawaran lan rega paling apik

Kanggo ngerteni endi situs blanja paling gedhe ing donya lan ngerti tokoh lan crita saka toko online paling gedhe ing donya, sampeyan mung kudu maca postingan iki nganti pungkasan!

Amazon

Amazon iku a toko elektronik raksasa e-commerce lan situs web dianggep akeh minangka situs blanja paling gedhe ing donya. Didegake ing taun 1994 dening Jeff Bezos, perusahaan iki asale saka adol buku. Saiki, adol barang-barang sing paling maneka warna, saka peralatan rumah tangga nganti produk reresik.

Salah sawijining diferensial gedhe saka perusahaan yaiku nawakake pengalaman paling apik kanggo konsumen. Iki ditindakake kanthi menehi rega sing menarik, macem-macem produk lan pangiriman kanthi cepet.

Asil ora bisa beda, amarga saben taun omzet terus mundhak, ngluwihi 10.000 yuta dolar. Faktor sing paling nyebabake iki yaiku:

  • Layanan maya
  • Jumlah sales ing Amerika Serikat

Alibaba

Toko komputer raksasa liyane sing akeh taruhan ing komputasi awan lan entuk bathi sing luar biasa yaiku Alibaba China. Diadegake dening Jack Ma ing taun 1999, Alibaba duwe sekitar 280 yuta panuku aktif ing China lan unsur diferensial nawakake pariwara menyang perusahaan pihak katelu lan fokus ing adol layanan promosi.

eBay

Conto liyane sing ora bisa ilang saka dhaptar toko online paling penting ing donya iki yaiku eBay. Didegake ing taun 1995 dening Pierre Omidyar, toko seluler iki dianggep minangka salah sawijining toko online paling gedhe ing donya lan sisteme adhedhasar lelang. Banjur fokus ing tuku langsung barang lan saiki, wong bisa tuku lan adol meh kabeh jinis barang ing platform kasebut.

Ing taun-taun pungkasan, perusahaan fokus ing:

  • Pengalaman pangguna
  • Munggah iklan
  • Optimasi pembayaran

Walmart

Walmart dianggep minangka toko peralatan paling gedhe ing donya, kanthi akeh tawaran lan revenue sing ngluwihi pangarepan. Konsep reinvention minangka salah sawijining pilar perusahaan, sing tansah nggawe inovasi ing proses logistik kanggo menehi pelanggan pengalaman blanja sing apik. Mulane, dheweke ngurmati pangiriman menyang papan sing tepat lan tepat wektu. Kajaba iku, iku ngupaya kanggo kurban prices menarik kanggo sawijining pelanggan.

Otto

Didegaké ing taun 1950 dening Werner Otto, salah sawijining wong paling sugih ing donya, Otto Group minangka perusahaan ritel Jerman sing makarya ing e-commerce lan minangka bagéan saka kasunyatan luwih saka 20 negara.

Kanthi kehadiran sing kuat utamane ing Eropa, toko hadiah iki wis nggawe posisi sing kuat ing e-commerce kanthi nyebar lan nguatake merek. Iki ditindakake kanthi nandur modal ing pamasaran digital lan nduwe kehadiran sing cocog banget ing jaringan sosial.

JD.com

Fokus ing e-commerce B2C, perusahaan Cina JD.com didegake ing taun 1998 lan, kanggo mbedakake dhewe saka kompetisi, nyedhiyakake salah sawijining infrastruktur logistik sing paling lengkap saiki kanthi nawakake pangiriman drone.

Kanthi cara iki, nyenengake para pelanggan, amarga nggawe 90% pangiriman ing dina sing padha lan liyane ditindakake, paling akeh, ing dina sabanjure. Ing konteks iki, perusahaan ngurmati pengalaman konsumen kanthi nggunakake teknologi anyar, kayata intelijen buatan lan data gedhe.

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang