10 Aplikasi Obrolan Android Ndhuwur kanggo LOL Kabeh Dina - Stiker Paling Apik 2020

Iku ora rahasia!

Android wis nggawe kabeh luwih gampang lan kasedhiya.

Sisih paling apik yaiku…

Kanthi aplikasi chatting paling apik kanggo Android, sampeyan ora mung bisa tetep sesambungan karo kanca lawas, nanging uga nggawe kanca anyar nalika sampeyan lagi.

Ana wektu nalika kamar chatting ing Yahoo, AOL lan MSN padha dikempalken kanggo brim. jaman biyen, aku ngerti. Nanging dina iki layanan chatting lawas wis ilang.

Nanging, ora ana alesan kanggo mudhun!

Untunge kanggo sosialita digital kaya aku, ana akeh aplikasi chatting kanggo Android. Aku rada isin karo wong (sing bener, man!) Nanging menehi kula piranti Android lan aku bakal dadi bug ngomong kelas donya. Aku yakin akeh sing ngrasakake cara sing padha nalika ketemu wong ing urip nyata.

Wacan sing gegandhengan: pesen klompok

Cathetan: 10 aplikasi chatting paling apik kanggo telpon Android lan tablet diuji ing Samsung Galaxy Note 4 lan smartphone Sony Xperia Z1. Loro-lorone telpon nangani aplikasi kanthi apik, lan ora ana masalah sajrone tes. Sawetara aplikasi wis digunakake luwih saka telung taun.

1. WhatsApp Messenger: Gratis karo tumbas ing-app

Kabeh wong iku

WhatsApp minangka pilihan nomer siji kanggo obrolan seluler kanggo akeh wong. Aku diinstal mung metu saka penasaran, nanging aku iki rauh dijupuk ing dening gamblang lan ease saka nggunakake. App wis antarmuka banget prasaja sing nggawe petung breeze.

Salah sawijining perkara sing paling penting babagan aplikasi chatting iki yaiku sampeyan ora mbutuhake alamat email utawa informasi login. Iku mung pengin ngerti nomer smartphone lan saka ing kono kanthi otomatis nggawe akun.

Untunge, kanthi aplikasi chatting sing apik kanggo Android iki, sampeyan ora kudu nambah kontak kanthi manual. Aplikasi kanthi otomatis mindai dhaptar kontak lan nampilake nomer apa wae sing wis nggunakake WhatsApp.

Tuku ing-app: $ 0.99 - $ 3.71 saben item

Fitur:

  • Banget trep kanggo nggunakake.
  • Wis antarmuka apik.
  • Sampeyan bisa ngganti latar mburi pesen.

Fitur sing misuwur:

Aplikasi kasebut uga nampilake layar pesen popup. Jendhela cilik sing trep mung katon ing layar nalika sampeyan nampa pesen. Sampeyan banjur bisa ndeleng pesen lengkap utawa ngirim balesan langsung saka jendhela mini.

Ngundhuh ing Google Play


2. Viber: Gratis karo tumbas ing-app

Viber - aplikasi chatting kanggo Android

swara chatting

Yen sampeyan nggoleki aplikasi obrolan swara sing bisa dipercaya kanggo Android, aja goleki maneh. Viber minangka sing paling apik babagan panggunaan data sing sithik lan kualitas swara sing apik. Senajan aku ora nggunakake layanan ajeg, iku apik banget sawetara kaping aku.

Sampeyan uga bisa tuku kemampuan kanggo nelpon sembarang landline utawa nomer seluler langsung saka app ing tarif murah. Antarmuka resik lan kanthi warna ungu sing khas. Nalika kualitas audio app apik, video cenderung ngadhepi sawetara masalah sinkronisasi.

Tuku ing-app: $ 0.99 - $ 35.17 saben item

Fitur:

  • Kualitas swara sing resik lan cetha, sanajan luwih saka 3G.
  • Kirim pesen grup menyang 100 wong.
  • Tindakake obrolan umum saka selebriti.

Fitur sing misuwur:

Aplikasi kasebut dilokalisasi ing pirang-pirang basa. Dhaptar kasebut kalebu Arab, Kroasia, Thai, lan malah Turki. Iki mesthi app sing paling diterjemahake ing dhaptar aplikasi chatting paling apik.

Ngundhuh ing Google Play


3. IMO - Gratis karo tumbas ing-app

OMI

Paling apik ing tablet

IMO minangka aplikasi obrolan sing gampang lan apik kanggo Android. Aplikasi katon apik ing smartphone, nanging luwih apik yen diluncurake ing tablet.

Nyatane, aku bakal menehi rekomendasi marang pemilik tablet. Iki ngidini sampeyan nggawe telpon audio kualitas apik uga panggilan video passable. Aplikasi kasebut bisa nggawe grup sing kapisah kanggo kanca, kulawarga, lan liya-liyane. Aku nggunakake aplikasi iki kanggo ngandhani kanca-kanca babagan tugas kelas.

Tuku ing-app: $ 0.99 - $ 4.99 saben item

Fitur:

  • Nuduhake foto lan video iku gampang.
  • Aplikasi kasebut dioptimalake khusus kanggo tablet Android.
  • Foto grup bisa dideleng ing galeri sing apik banget.

Fitur sing misuwur:

Kabeh telpon lan pesen sing dikirim nganggo aplikasi kasebut dienkripsi liwat udhara. Iki tegese sapa wae sing nyoba nguping utawa nyegat obrolan pribadi sampeyan bakal dadi ora beruntung.

Ngundhuh ing Google Play


4. ONLINE: Gratis karo tumbas ing-app

Line

stiker apik tenan

Aplikasi iki minangka panggantos WhatsApp paling apik ing dhaptar aplikasi chatting kanggo Android. Nalika sampeyan mbukak aplikasi obrolan LINE pisanan, sampeyan bakal ngerti manawa aplikasi kasebut diilhami dening WhatsApp.

Skema warna lan uga desain duwe sawetara unsur sing jelas diilhami dening aplikasi nomer siji ing dhaptar. Nanging, LINE nindakake akeh perkara anyar, kalebu stiker sing rumit. Apa sampeyan kudu ngirim stiker Hindi menyang kanca-kanca? Kepiye babagan wong Prancis? LINE messenger bisa nindakake iku.

Tuku ing-app: $ 0.99 - $ 46.99 saben item

Fitur:

  • Antarmuka sing gampang digunakake.
  • Kirim pesen lan nelpon.
  • Ngidini sampeyan ngirim foto lan pesen swara.

Fitur sing misuwur:

Aplikasi iki uga kasedhiya kanggo PC lan tablet pinter. Kabeh versi kompatibel karo saben liyane, kalebu iPhone.

Ngundhuh ing Google Play


5. WeChat: Gratis karo tumbas ing-app

WeChat

chatting aman

Iki app chatting liyane apik kanggo Android. Aplikasi gratis iki dilengkapi kabeh fitur sing dikarepake saka aplikasi chatting sing apik. App ngijini sampeyan kanggo ngirim pesen teks kanggo free; Telpon swara lan video uga kasedhiya.

Aplikasi nggampangake kanggo nuduhake foto lan game karo wong liya. Iki ndadekake obrolan mboseni menarik. Aplikasi kasebut uga dilengkapi fitur privasi sing canggih lan disertifikasi dening TRUSTe (perusahaan verifikasi privasi).

Tuku ing-app: $0.99 saben item

Fitur:

  • Kinerja padhet lan ngisi daya kanthi cepet.
  • Sampeyan bisa menehi lokasi wektu nyata kanggo kanca-kanca.
  • Luwih saka 20 basa sing beda didhukung.

Fitur sing misuwur:

Aplikasi kasebut dilengkapi layanan olahpesen multimedia sing apik. Sampeyan bisa ngirim foto gedhe, pesen swara dawa, lan malah video karo app.

Ngundhuh ing Google Play


6. Babak - Gratis

Babak - aplikasi chatting kanggo android

Sosialisasi Digital

Apa sampeyan pengin seneng-seneng karo kanca lan kulawarga ing platform digital? Babak bisa nggawe sing kelakon. Aplikasi kasebut nduweni kemampuan nelpon video kanthi kualitas apik lan untunge ora ketinggalan.

Aplikasi kasebut uga bisa nggambarake video HD sing entuk manfaat saka kamera smartphone sampeyan. Sampeyan bisa mlebu karo Facebook, sing nggawe proses registrasi luwih gampang diatur. App uga gampang banget ing mripat.

Fitur:

  • Sampeyan bisa njupuk foto sajrone nelpon video.
  • Sampeyan malah bisa njupuk gambar foto bebarengan karo kanca-kanca sing adoh.
  • Tulisen gambar kancamu.

Fitur sing misuwur:

Babak paling sosial ing dhaptar app chatting paling apik kanggo Android. App ngijini sampeyan kanggo nonton video YouTube karo kanca-kanca, sing karaoke, lan malah ngrungokake musik bebarengan.

Ngundhuh ing Google Play


7. Skout - Free lan $ 2.99

Skout

Cedhak karo aku?

7. Versi Gratis

Aku ngerti yen kadhangkala sampeyan butuh wong anyar ing urip sampeyan; iki nalika sampeyan bisa ngirim Skout kanggo nemokake sampeyan. Aplikasi kasebut ngidini sampeyan ngirim pesen menyang wong sing cedhak. Kirim pesen teks, pesen swara lan malah emojis menyang wong ing sekitar sampeyan.

Aplikasi kasebut ngidini sampeyan ngirim gambar sing dijupuk nganggo kamera. Aplikasi kasebut dilengkapi homepage sing apik banget sing nuduhake kabeh wong sing saiki ana ing sekitar sampeyan. Saka ing kono, mung tutul wong sing pengin diajak ngobrol lan wis rampung.

Tuku ing-app: $ 0.99 - $ 99.99 saben item

Fitur:

  • Ningkatake sosialisasi lan nggawe kanca anyar.
  • Sampeyan uga bisa ngirim pesen swara.
  • Sampeyan bisa mriksa profil wong liya kanthi gampang.

Fitur sing misuwur:

Aplikasi iki dianjurake kanggo wong-wong sing pindhah menyang kutha / negara anyar. Iku hard kanggo nggawe kanca anyar, nanging karo Skout digunakake kanggo sampeyan, sampeyan bakal bisa ndeleng ing profil wong lan ngukur apa sampeyan bisa nongkrong utawa ora.

Ngundhuh ing Google Play

7.b Versi mbayar

Iki versi bebas iklan saka Skout.

Ngundhuh ing Google Play


8. Skype - Gratis

skype

Seneng ketemu kowe!

Skype minangka layanan chatting sing bisa dipercaya sing populer banget ing antarane wong sing nggunakake PC. Ana sing akrab lan nyenengake babagan app iki sing ndadekake luwih nyenengake. Skype nahan fungsi inti saka mitra PC lan ndadekke fitur paling apik kanggo Android kanthi lengkap.

Iki minangka aplikasi nomer siji kanggo obrolan video ing dhaptar aplikasi obrolan paling apik kanggo Android. Kualitas video lan audio minangka sing paling apik sing dakkarepake.

Fitur:

  • Antarmuka atraktif sing dianggo lancar.
  • Nuduhake media gampang banget.
  • Kirim pesen video sing direkam.

Fitur sing misuwur:

Udakara 250 yuta wong nggunakake Skype, lan akeh wong sing sampeyan kenal bisa uga wis nggunakake Skype. Iki minangka aplikasi sing paling apik kanggo tetep nyambung karo kanca lan kulawarga lan ngobrol karo sawetara obrolan.

Ngundhuh ing Google Play


9. Snapchat - Gratis

Snapchat

Kanggo ngirim foto

Snapchat tegese persis apa jenenge. Njupuk snapshot, nulis pesen singkat lan ngirim. Iki minangka fungsi dhasar saka aplikasi sing apik iki lan aplikasi sing populer banget.

Aplikasi iki misuwur ing kalangan muda amarga nawakake cara sing meh aman kanggo nuduhake gambar karo kanca lan kulawarga. Ngirim selfie sing dijupuk nganggo aplikasi sing paling apik ora nate luwih gampang.

Fitur:

  • Njupuk foto lan ngirim iku gampang.
  • Fungsi filter dhasar kalebu. Nanging, iku ora njlimet minangka aplikasi darmabakti.
  • Nulis pesen sejatine menehi captioning gambar.

Fitur sing misuwur:

Gambar sing dikirim bakal dibusak sawise wektu tartamtu.

Ngundhuh ing Google Play


10. Messenger - Gratis

Messenger

Aja nembak utusan

Facebook Messenger sing kondhang entuk akeh kritik amarga dipeksa. Mesthi wae ora trep amarga kenapa duwe rong aplikasi kanggo situs jejaring sosial nalika siji bisa digunakake kanthi becik?

Nanging yen sampeyan ngadili Messenger minangka aplikasi chatting mandiri, sampeyan ora masalah. Aplikasi kasebut nduweni antarmuka sing apik lan lambang gelembung nyenengake lan trep. Sisih paling apik yaiku emojis animasi sing bisa dikirim sanajan tanpa aplikasi emoji khusus.

Fitur:

  • Cahya lan cepet.
  • Aku bisa nyambung sampeyan karo kanca-kanca Facebook.
  • Sampeyan bisa nggawe grup chatting karo sawetara wong.

Fitur sing misuwur:

Nalika sampeyan nampa pesen, sampeyan bisa wis ditampilake langsung ing layar ing gelembung. Iki minangka wangun kabar sing apik.

Ngundhuh ing Google Play


Sebutan Terhormat - Hangouts - Gratis

obrolan

Hangout Resmi

Google Hangouts minangka aplikasi obrolan sing padhet kanggo Android, nanging mesthine ora duwe semangat kanggo nggawe sukses gedhe. Iki minangka aplikasi sing migunani sing ngidini sampeyan ngobrol karo kanca lan kenalan Gmail.

Aku ora yakin manawa wong normal nggunakake aplikasi kasebut. Aku mung digunakake kanggo tujuan kerja lan uga ing browser Google Chrome ing PC kerja. Nanging, app nyedhiyakake fungsi sing apik, utamane yen sampeyan seneng kabeh ekosistem Google.

Fitur:

  • Antarmuka sing dibangun kanthi padhet.
  • Emojis akeh banget.
  • Bisa digunakake minangka aplikasi SMS

Fitur sing misuwur:

Sampeyan bisa tetep sesambungan karo kontak liwat macem-macem piranti. Apa ing PC, iPhone, telpon Android, utawa tablet, app bakal tetep nyambung.

Ngundhuh ing Google Play


Pitakon umum

[grsr_faq]

Apa aku bisa ngirim pesen teks utawa nelpon liwat Internet nggunakake Wi-Fi?

mesthi! Kanggo ngirim pesen teks utawa nelpon liwat Internet utawa Wi-Fi, sampeyan kudu duwe aplikasi olahpesen Internet. Ing artikel iki, kita dhaptar sawetara!

Apa aku bisa nggunakake aplikasi sms internet kanggo nelpon wong ing luar negeri kanthi gratis?

Aplikasi olahpesen teks Internet ngidini sampeyan ngirim pesen utawa nelpon menyang sapa wae, ing ngendi wae, anggere sampeyan nyambung menyang Internet. Fitur gratis bisa digunakake ing umume negara!

Aplikasi sms internet apa sing bisa digunakake kanggo nelpon gratis ing luar negeri?

Sawetara aplikasi olahpesen teks Internet sing disaranake kalebu:

WhatsApp, Viber, Snapchat, Line, WeChat, Rounds, Facebook Messenger, IMO, Kakaotalk, Hangouts, Skout lan Skype.
[/grsr_faq]


kesimpulan

Iki minangka aplikasi chatting paling apik kanggo Android sing nyedhiyakake layanan berkualitas lan wektu sing nyenengake. Salah sawijining perkara sing paling penting sing dakkarepake yaiku safety. Umume aplikasi kasebut aman banget kajaba Snapchat.

Aku nyaranake sampeyan ora ngirim informasi sensitif liwat Internet, utamané kanggo wong manca. Nggawe kanca anyar iku apik, nanging priksa manawa sampeyan ora ngundang psiko menyang omah sampeyan. Dadi aman, ati-ati, lan gunakake pertimbangan sing luwih apik.

Yen sampeyan rumangsa kudu ngobrol, aku mesthi kasedhiya ing Hangouts lan Facebook Messenger. Utawa sampeyan bisa tekan kabeh tim ing komentar ing ngisor iki. Sugeng ngobrol kanca-kanca!

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang