Pilihan editor

Game Multiplayer paling apik kanggo Android

Speaker Smart Echo Dot

Muter game bebarengan ing telpon seluler saiki wis dadi hiburan favorit kanggo akeh kita. Kapan kita duwe wektu luang utawa pengin ngaso sedhela lan ngresiki sirah, biasane mbukak game online Android favorit kanggo miwiti muter. Sapa sing durung nglakoni?

Nanging, rasa seneng mundhak nalika kita duwe kesempatan kanggo ngadhepi kanca-kanca ing macem-macem game aksi sing bisa ditemokake ing game Android.

Muter bebarengan minangka pengalaman sing luar biasa lan berkembang ing ponsel Android. Mung sajrone nem taun kepungkur, kita bisa nyekseni evolusi sing luar biasa kanthi tampilan game kanthi tingkat grafis khas konsol.

Games kanggo muter online karo kanca-kanca

Padha wis ngalami évolusi dadi luwih sing ana liyane lan liyane opsi game kanggo muter karo kanca-kanca online. Nanging, ing antarane akeh judhul sing kasedhiya ing macem-macem toko online, kita bakal nggawe dhaptar game multiplier sing paling apik kanggo nggawe luwih gampang milih sing bener sing bakal nggawe kita seneng-seneng.

Ana akeh game Android kanggo wong loro utawa luwih ing ngendi sampeyan bisa nantang kanca-kanca utawa tim ngelawan bebarengan karo kanca-kanca. Yen sampeyan nggoleki game multiplier Android sing paling apik kanggo dimainake karo kanca-kanca, iki dhaptar game sing bisa digunakake karo internet kabel, Wi-Fi utawa Bluetooth, lan bisa didownload kanthi gratis ing telpon utawa tablet Android.

Brawlhalla

Brawlhalla minangka game gelut antarmuka multiplier online sing nyenengake kanggo Android. Game kasebut nduweni kemampuan kanggo nampa nganti 8 pemain ing pertandhingan sing padha, uga ngidini game kanggo macem-macem platform. Sampeyan bisa muter online rangking 4-pamuter Battle Royale cocog lan nggawe lobi adat karo salib-muter nganti 8 kanca. Game kasebut nawakake macem-macem jinis acara lan uga juara eSports sing ditandingi. Miturut programer sawijining, isih menehi metu server regional kanggo ping kurang, loro saka 40 yuta basa pamuter!

The Last Stand: Battle Royale

The Last Stand minangka penembak slamet PvP multiplayer online kanthi mode Battle Royale kanggo Android. Ing kene, sampeyan mung kudu teka ing tengah perang online karo mungsuh nyata lan dadi slamet pungkasan sing isih urip. Ing kono, sampeyan nggawe karakter lan mlebu perang tanpa manual sing dawa, amarga kontrol kasebut pancen intuisi. Sampeyan bisa ngumpulake lan maju macem-macem persenjataan senjata. Kajaba saka Battle Royale, sampeyan bisa main pertandhingan 5v5, ngajak kanca menyang regu, melu duel, lan liya-liyane.

geng pangan

Food Gang minangka game gelut kasual 2D multiplayer online kanggo telpon Android. Ing kono, pertandhingan kasebut yaiku PvP online 2v2 bebarengan. Sampeyan mung kudu mindhah, mlumpat lan nembak duo lawan kanggo entuk rasio mateni paling dhuwur lan menangake pertandhingan kasebut. Game kasebut cukup gampang nanging nyenengake banget. Sampeyan bakal bisa mbukak kunci 14 individu unik ing saindhenging game kanthi luwih saka 50 kabisan. Dina iki ana 3 arena beda kanggo sampeyan seneng game bebarengan cepet lan banget nglipur.

Nesu saka Car Force

Car Force: PvP Car Fight minangka game gelut mobil multiplier online kanggo telpon Android. Ing game iki, sampeyan milih kendaraan lapis baja lan mlebu arena tempur PvP bebarengan kanggo perang nglawan tim lawan. Nyopir, tabrakan lan tembak mobil lawan kanggo ngalahake grup lawan ing pertandhingan 5v5 sing nyenengake. Sampeyan bisa nyetel kendharaan nganggo kit aneh lan nganggo senjata sing wis rampung. Iku ing tampilan ndhuwur-mudhun 2D. Ana macem-macem model kendaraan kanggo mbukak kunci lan nganyarke.

Ice Age Village

Iki minangka game liyane kanggo nyambungake karo kanca-kanca sing kalebu simulator konstruksi sing tujuane sampeyan mbukak kunci lan mbangun omah anyar kanggo para protagonis film Ice Age.

Iku game sing ora bakal nemokake akeh komplikasi, lan uga cukup intuisi, wiwit yen sampeyan wis ndeleng film, sampeyan bakal ngerti kabeh karakter.

Yen sampeyan muter disambungake menyang akun Facebook, sampeyan bakal bisa ndeleng konstruksi sing digawe kanca-kanca, kang uga bakal entuk item tambahan sing bisa digunakake ing desa dhewe.

Osmos HD

Osmos HD minangka salah sawijining game liyane ing Play Store sing bisa dimainake kanthi online, lan mode multiplier sing meh padha karo game biasa, ing ngendi kita njupuk peran mikroorganisme sing misi utama yaiku ngobong wong liya. liwat osmosis. Saka ngendi jenenge.

Iku game becik kanggo ngendhokke, banget nglipur lan malah nawakake salah siji sing paling pengalaman game kanggo piranti Android.

Bagean visual cukup minimalis, dadi kauntungan kanggo grafis bisa direproduksi tanpa masalah ing piranti Android saka macem-macem spesifikasi.
Pesenan & Kekacauan Online
Game kanggo muter karo kanca-kanca tanpa internet

Iki minangka game MMORPG kanthi akeh pengikut uga akeh perkara sing bisa ditindakake sajrone game kasebut. Sampeyan bisa muter piyambak yen pengin, sanajan sing paling nyenengake yaiku mode multiplayer kanggo muter karo kanca-kanca.

Sajrone pangembangan game sampeyan bisa nemokake akeh karakter, luwih saka sewu misi kanggo nglakokaké, gunung lan nganti limang balapan beda kasedhiya kanggo muter.

Game kasebut kalebu mode PVP sing kasedhiya bebarengan karo mode koperasi, sing dikarepake saka game MMO kaya iki.

Iku game kanggo seneng-seneng kanggo akeh jam lan dina, supaya sampeyan bakal ketemu donya gigantic karakter nalika sampeyan maju liwat bagean iki game online kanggo telpon Android.
Ingress
game paling apik kanggo android 2

Antarane game loro-pamuter kanggo Android online kita temokake Ingress, game sing labeled minangka kasunyatan ditambah strategis, lan sing njupuk Panggonan ora mung ing layar winates, nanging ing donya nyata.

Operasi kasebut diwenehake kanthi eksistensi portal ing saindenging jagad, sing kudu dijupuk utawa dibela karo sisih sing dipilih: Resistance utawa Illuminated. Game kasebut sukses, saengga komunitas ing saindenging jagad wis dibukak kanggo para penggemar game kasebut.

Sampeyan bakal nemokake portal ing endi wae, anggere sampeyan manggon ing cedhak kutha lan kutha. Ingress bakal ngisi dina kanthi nyenengake kanthi tambahan yen sampeyan kudu ninggalake omah kanggo muter, sing mbantu nindakake kegiatan fisik, sing padha karo game Pokémon GO.
Dr. Driving
game multiplayer online android

Peran sampeyan ing game multiplier iki yaiku nyoba dadi pembalap sing duwe bakat ing dalan kanggo ngetung poin. Ing kene sampeyan ora bakal melu balapan apa wae lan sampeyan ora kudu nabrak mobil utawa wong liya. Tujuan sampeyan mung kanggo nyopir mobil kanthi kacepetan kanthi cepet ing dalan gedhe.

Mode multiplayer ora ditekanake kaya ing game liyane, amarga sampeyan bakal bisa ngakses papan peringkat lan prestasi. Tujuan utama yaiku nyoba ngalahake game kasebut, sing bisa nguciwani yen sampeyan nglampahi wektu luwih akeh. Saliyane kabeh fun ndadekke, game iki free .
CSR Racing
game multiplayer online android

CSR Racing minangka salah sawijining pilihan sing paling apik nalika nerangake game online kanggo main karo kanca-kanca, kanthi instal luwih saka 50 yuta nganti saiki.

CSR Racing minangka game balap mobil sing sampeyan kudu ngukur bakat sampeyan nglawan intelijen buatan lan nglawan akeh pemain liyane sing uga pengin menang, ing balapan seprapat mil utawa setengah mil.

Siapke kanggo seneng kampanye ekstensif lan cepet-dileksanakke, bebarengan karo kabeh dandan lan tambahan sing gawe terus kanggo saben nganyari.

Yen sampeyan nyemplungaken dhewe ing mode bebarengan sampeyan kudu ngukur dhewe marang pemain liyane online lan entuk ganjaran sing mengko bakal bisa digunakake ing mode kampanye CSR Racing. Ing bab apik babagan game iki sing bakal tansah golek mungsuh online kanggo muter.
Prajurit Kalanggengan 2
Game online karo kanca-kanca

Eternity Warriors 2 minangka game liyane sing kerjane meh padha karo Dungeon Hunter. Wis PVP lan mode multiplayer online sing ngijini sampeyan kanggo saingan online utawa muter karo kanca yen pengin.

Grafis luwih dhuwur tinimbang rata-rata lan kinerja game biasane dirating kanthi apik lan dirating paling dhuwur ing antarane pemain game bebarengan seluler. Kanggo muter game iki sampeyan ora kudu mbayar apa-apa, awit iku babar blas free , senajan kalebu tumbas khas sing kita kabeh ngerti ing game, kang bisa dadi dicokot ngganggu kanggo sampeyan, sanajan iku pancene boten serius.

Senadyan mangkono, rating game kasebut pancen apik banget, mula bisa disimpulake manawa pilihan kanggo tuku ing game kasebut dudu perkara sing bisa ngrusak pengalaman game utawa pendapat sing ana gandhengane karo pemain kasebut.

Hellfire: The Summoning

HellFire: Summoning bisa dianggep minangka kombinasi saka Yu-Gi-Oh lan Magic: The Gathering game.

Ing game iki, sampeyan kudu nggunakake kertu supaya bisa ngundang macem-macem makhluk sing bisa ditambahake lan sing bakal digunakake kanggo perang nglawan makhluk liyane.

Mode multiplayer khas sing bisa ditawakake game saka jinis iki, sing bisa sampeyan main ing wektu nyata karo wong liya.

Nanging, tim pangembangan game wanted kanggo nindakake soko beda, menehi kamungkinan kanggo melu ing acara langsung kanggo nambah liyane kawentar kanggo game. Game iki saiki populer banget, mula ora bakal ana alangan kanggo entuk saingan kanthi gampang.
Telpon saka Champions
Game Multiplayer

Call of Champions minangka game ing ngendi sampeyan lan rong kanca liyane bakal ngadhepi telung saingan ing perang lan ing kekacauan sing padha. Sampeyan bakal bersenjata karo Orb of Death pamindhahan lan sampeyan bisa nggunakake aplikasi iku kanggo numpes menara mungsuh nalika padha nyoba kanggo nindakake bab sing padha kanggo sampeyan.

Sing menang yaiku sing pertama ngrusak kabeh menara mungsuh. Pertandhingan pungkasan limang menit lan bisa diputer kaping pirang-pirang sing dikarepake. Ana karakter liyane sing bisa dikunci (utawa dituku kanthi dhuwit nyata). Ana uga cara sing apik kanggo bot ngganti pemain manungsa sing ninggalake game kasebut, saengga game ora bakal rampung. Iku pengalaman apik ing ngendi sampeyan bisa perang bebarengan karo kanca-kanca ing game bebarengan iki.
Aspal 8: Airborne
Game multiplayer online gratis kanggo Android 1

Asphalt 8 minangka salah sawijining game balap mobil paling apik kanggo Android. Game iki nduweni grafis sing apik banget lan game mobil sing apik tenan. Sampeyan bisa balapan ing macem-macem stasiun lan trek, maneuver liwat udhara, lan nindakake aksi tim.

Airborne nawakake mode game bebarengan karo nganti 8 mungsuh. Sing paling apik yaiku sampeyan bisa main game iki liwat sambungan LAN karo kanca-kanca. Ana uga tantangan hantu ing ngendi kanca-kanca bisa nantang wektu paling apik ing trek lan balapan hantu sampeyan tanpa kudu ana ing kana. Game kasedhiya gratis ing Google Play.
Clash saka taler
Clash saka taler

Clash of Clans temenan kalebu ing dhaptar iki amarga iki minangka game Android multiplier online sing menang penghargaan paling apik ing taun 2013. Iki minangka game strategi online multiplier sing ngidini sampeyan mbangun desa, nglumpukake tentara lan nyerang mungsuh kanggo ngontrol kutha sampeyan. . Mungsuh tansah diwujudake dening wong liya.

Game kasebut ana meh eksklusif ing mode multiplayer. Sampeyan bisa nggabungake klan karo kanca-kanca utawa wong acak kanggo nulungi saben liyane lan bakal tansah nyerang wong liya. Iku cross-platform, supaya uga kasedhiya kanggo iOS.

Clash of Clans ana lan terus dadi salah siji saka re game online paling populer kanggo Android ing taun anyar. Game kasebut kebak konten aksi, dadi sampeyan bakal nglampahi jam, dina lan sasi kanggo muter.
Tembung Chums
Game multiplayer online gratis kanggo Android 10

Yen sampeyan seneng game tembung, mula sampeyan kudu nyoba Word Chums. Game iki apik banget karo grafis lan swara sing nyenengake, lan mode multiplayer online ora kaya liyane, nawakake karakter sing bisa disesuaikan, kamus lengkap, lan janji wektu sing apik karo kanca-kanca.

Game iki digawe saka 3-4 pemain lan bisa dimainake marang kanca-kanca, mungsuh wong liyo utawa Chumbots.
Bola Basket Nyata
Game multiplayer online gratis kanggo Android 8

Iki minangka game gawe ketagihan sing dirancang kanggo para penggemar basket, sing wis dadi salah sawijining game basket multiplier sing paling dhuwur lan paling diunduh ing Google Play. Grafis tenan apik tenan lan ana mode game ngendi sampeyan bisa nuduhake mati skills basket.

Game iki kapenuhan akeh unsur kanggo mbangun pribadine ayu, kayata karakter, basket, seragam, lan lapangan. Sampeyan bakal entuk papan skor sing nuduhake statistik game kasebut.

Game nawakake rong mode: siji lan bebarengan. Multiplayer online ngidini sampeyan muter karo kanca lan pemain nyata liyane. Yen sampeyan penggemar basket, sampeyan mesthi bakal seneng pengalaman basket apik banget karo Real Basketball.
GT Racing 2: Pengalaman Mobil Nyata
Game multiplayer online gratis kanggo Android 4

Racing GT 2 minangka salah sawijining game balap paling apik sing dikembangake dening Gameloft. Kaya Asphlat 8, GT Racing 2 nawakake atusan mobil lan trek kanthi kustomisasi. Nanging game iki nduweni daya realisme gedhe, lan ditiru ing game kasebut kanthi paling cedhak karo dinamika asli.

Nampilake versi 3D super realistis saka 71 mobil sing dilisensi nyata ing 13 trek, uga cuaca lan dina sing beda nalika sampeyan nyoba katrampilan, uga bebarengan. Ing mode multiplayer, sampeyan bisa nantang kanca utawa pemain nyata saka sak ndonya liwat Internet.
Dungeon Kerja 5
Game multiplayer online gratis kanggo Android 3

Dungeon Hunter 5 minangka cicilan kaping lima ing seri aksi populer Gameloft, lan uga minangka game bebarengan. Nerangake grafis sing nggumunake, dalane crito epik, lan macem-macem rahasia lan cidra kanggo mekanika game. Minangka sekuel paling anyar ing seri Dungeon Hunter, iki ngenalake dungeon, skill, lan sistem kerajinan anyar, uga sistem upgrade senjata.

Saliyane ngulandara solo, game uga duwe komponen multiplayer online populer sing kalebu mode koperasi ngendi sampeyan bisa muter karo wong liya, mode PVP kanggo ngadhepi pemain liyane, lan iku uga bisa kanggo mbangun tim lan saingan ing perang.

Dungeon Hunter 5 minangka game MMORPG sing sampeyan kudu ngembangake karakter sing darmabakti kanggo mburu hadiah emas, maju ing antarane misi sing beda-beda lan kanthi kemungkinan main karo wong liya. Game kasebut dumadi saka luwih saka 70 misi, ing ngendi sampeyan bakal nyemplungake dhewe ing skenario sing beda-beda kanthi akeh obyek sing kudu diteliti lan digoleki, lan misi sing kudu ditindakake supaya bisa maju.
njeblug Kittens
Game online Android

Iku game becik kanggo kabeh abad, lan uga kalebu versi fisik, ing wangun game Papan. Saiki uga kasedhiya kanggo Android.

Sejatine, Exploding Kittens game kertu sing gampang banget kanggo muter, kang sukses saben pamuter bakal gumantung ing luck lan kasempatan , loro komponen penting ing game iki. Tujuane yaiku supaya ora kena kertu ireng, sing bakal njeblug lan mungkasi partisipasi sampeyan ing game multiplayer online.

Kaping pisanan, proyek game iki diterbitake ing kaca Kickstarter, saka ngendi bisa ngumpulake dana sing cukup kanggo dikembangake lan banjur diluncurake, kanthi jumlah total 8.782.571 dolar lan entuk rekor pelanggan ing platform kasebut.
Soul Knight
Game Android Multiplayer

Iki minangka game penembak gaya arcade sing pantes dadi bagean saka dhaptar game seluler kanggo dimainake karo kanca-kanca, ing ngendi sampeyan kudu nglawan mungsuh sing ora kaetung, kalebu panggedhe ala, nyoba entuk gaman lan ngatasi macem-macem misi sing diwenehake.

Sampeyan kudu nyilem menyang jero paling peteng ing ngendi sampeyan bakal nemokake dhewe ing guo sing kebak ancaman, uga gaman. Ing kono sampeyan bakal nemokake luwih saka satus gaman sing siap digunakake nglawan monsters sing sampeyan temoni ing peteng.

Ing baris crita ora akeh ambane, Sejatine fokus ing njupuk senjata, asor mungsuh lan nglaras saben langkah saka tumindak sing game iki nawakake kanggo muter minangka saperangan ing Android. Kaluwihan gedhe: menehi amunisi tanpa wates kanggo nggunakake senjata sampeyan.
brigade blitz
Game multiplayer online gratis kanggo Android 2

Blitz Brigade minangka game FPS (First Person Shooter) online bebarengan sing padha karo game penembak PC populer Team Fortress 2 utawa Battlefield Heroes. Game kasebut nampilake grafis 3D kartun sing warni lan soundtrack sing apik.

Ing Blitz Brigade sampeyan bisa njupuk bagéyan ing perang bebarengan online free karo nganti 12 pemain lan milih kanggo dadi bagéan saka limang kelas beda: prajurit, medic, gunner, sneak lan penembak jitu.

Saben wong duwe peralatan unik lan fitur khusus, nanging sampeyan kudu mbukak kunci, kajaba "prajurit", sing kasedhiya saka wiwitan. Sampeyan bisa nggunakake 3 kendaraan beda ing perang lan perang karo luwih saka 100 gaman kuat. Blitz Brigade minangka arena perang paling apik lan paling gedhe kanggo Android saiki. Download Blitz Brigade gratis saiki lan nikmati game shooting multiplayer online paling gedhe ing piranti Android sampeyan.
Game Multiplayer Android: Gun Bros Multiplayer
Game multiplayer online gratis kanggo Android 5

Gun Bros Multiplayer minangka game tembak kaping pindho kaya Contra klasik. Ing game kasebut, sampeyan kudu mlaku saka planet menyang planet kanggo mbebasake planet kasebut saka penjajah. Ana Arsenal ageng senjata kanggo milih saka lan game wis antarmuka apik tenan.

Minangka jeneng tabet, game iki dirancang kanggo diputer karo pemain liyane. Ana uga pilihan kanggo nambah pemain favorit menyang dhaptar kanca supaya sampeyan bisa muter bebarengan nalika sampeyan lagi online.
Pambrontakan 2: Multiplayer
Game multiplayer online gratis kanggo Android 9

Re-Volt 2: Multiplayer minangka game balap mobil sing prasaja sing bakal nggawe sampeyan ketagihan. Iki minangka remake saka Re-Volt 2 klasik, kanthi tambahan mode multiplayer online. Ing edisi anyar Re-Volt 2 iki, pemain bisa ngadhepi nganti 4 pemain saka ngendi wae ing donya.

Ana macem-macem jinis mobil sing bisa dipilih, kalebu mobil balap, mobil formula lan malah truk monster. Sampeyan bisa ngatur kabeh mobil iki miturut kabutuhan.

Sajrone balapan, pemain bisa nggunakake macem-macem jinis power-up kayata pluru, minyak, balon banyu, lsp. Ana 4 mode game lan luwih saka 264 tahapan. Ing saben tataran, sampeyan bakal nemokake macem-macem pemandangan lan gambar ngendi sampeyan kudu saingan karo sembarang komputer kontrol utawa mungsuh manungsa.

Re-Volt 2: Multiplayer minangka game balap 3D sing luar biasa kanthi grafis sing apik lan mesthi bakal nyenengake sampeyan nganti pirang-pirang jam.
Tembung Anyar Kanthi Kanca
Game multiplayer online gratis kanggo Android 6

Tembung Anyar Kanthi Kanca minangka game tembung sosial gratis sing dikembangake dening Zynga with Friends (sadurunge Newtoy, Inc.). Iku padha karo game Papan klasik Scrabble, ngendi sampeyan kudu muter marang mungsuh lan nyeleh tembung ing Papan saka pilihan saka 7 aksara ing beting Panjenengan.

Nganti 20 pemain bisa muter bebarengan karo kabar push kanggo menehi tandha pemain nalika giliran. Sampeyan bisa ngajak kanca-kanca kanggo muter langsung liwat Facebook, Twitter utawa match mungsuh acak.

Iku game chatting, dadi yen sampeyan pengin ngomong karo kanca-kanca pemain, sampeyan bisa nindakake liwat opsi chatting.
QuizUp
game kanggo download gratis

QuizUp minangka game kuis sing ngidini sampeyan saingan karo kanca utawa pemain liyane saka sak ndonya, ing macem-macem pertandhingan trivia. Sadurunge saben pertandhingan sampeyan dipasangake karo wong sing sejatine lan loro-lorone dadi siji ing kontes.

Ana luwih saka 550 topik sing bisa dipilih, wiwit saka seni nganti sejarah, pendidikan nganti bisnis, lan malah game lan Android, dadi sampeyan ora perlu kuwatir babagan kehabisan kuis kanggo nyoba kawruh.

Ing njaba aspek kuis, sampeyan bisa ngobrol babagan topik favorit ing forum komunitas, ngetutake wong sing duwe minat sing padha, entuk prestasi, lan liya-liyane. Sawise sampeyan njaluk menyang game lan miwiti nggunakake kabeh fitur iki, game nawakake cukup pengalaman sugih. Ana uga menu setelan sing bisa muter-muter kaya kabar lan swara.
6 njupuk

6 Takes minangka game kertu unik sing diilhami dening insinyur game papan legendaris Wolfgang Kramer. Premis punika prasaja. Sampeyan bakal ditangani kertu karo Buffalo Heads ing wong-wong mau lan goal kanggo njaluk minangka sawetara Buffaloes sabisa nalika game ends.

Ndhukung multiplier lokal nganti patang pemain lan apik kanggo bocah-bocah lan wong diwasa sing paling akeh umur. Rega ing $1.99 sing ora akeh, nanging sampeyan bisa nyoba ing wektu mbalekaken siji jam kanggo mesthekake yen sampeyan seneng!
Tumindak kanggo 2-4 Pemain
Game multipemain paling apik

Tumindak Kanggo 2-4 Pemain punika dicokot saka ngarep kanggo jeneng app, nanging ing paling iku apa jeneng ngandika iku. Iki minangka seri saka telung game lan kabeh bisa dimainake dening loro nganti patang pemain lokal. Ana bal-balan tablet ing ngendi sampeyan bisa melu game bal-balan, perang tank sing dadi penembake ndhuwur mudhun, lan balapan mobil sing kaya apa.

Ora ana sing apik banget, nanging bebarengan nggawe sawetara pilihan ing jagad multiplayer offline sing luwe banget. Iku uga gratis kanggo ndownload kanthi opsi tuku ing-app, supaya sampeyan bisa nyoba sadurunge mbuwang dhuwit.
Badland

BADLAND minangka platformer atmosfer sing nggawe badai jagad nalika pisanan dirilis. Werna sing ora bisu lan gaya sing lugas mbantu BADLAND dadi hit karo para kritikus. Ternyata, uga duwe mode multiplayer offline.

Sampeyan bisa muter co-op kanthi cara sing padha kaya sampeyan bisa main bebarengan Super Mario Bros, ing ngendi pemain gantian liwat level. Sampeyan uga bisa saingan kanggo tingkat lan ndeleng yen wong liya bisa dadi adoh utawa luwih saka sampeyan. Wis dianyari kaping pirang-pirang wiwit diluncurake kanthi level anyar lan bisa dicoba kanthi gratis sadurunge tuku versi lengkap.
Perang Slimes

Battle Slimes minangka game multiplier online gratis, ing ngendi sampeyan main Slimes cilik nalika saingan karo wong liya. Sampeyan bisa muter marang CPU utawa karo nganti papat pemain lokal. Muter kaya Super Smash Bros sing simplistik ing ngendi sampeyan mung kudu ngalahake mungsuh.

Fitur kontrol siji-tutul sing ngidini sampeyan mlumpat nalika karakter sampeyan obah lan njupuk dhewe. Iku free kanggo muter tanpa tumbas ing-app tambahan, iku apik kanggo dicekel bocah, lan iku ora elek.
Chess Free
Game multipemain paling apik

Kadhangkala oke bali menyang klasik lan yen sampeyan kasengsem ing game catur lawas apik, Chess Free app duwe. Grafis sing prasaja, nanging urutane critane game ngalangi.

Multiplayer online bisa dimainake, bebarengan karo sawetara game catur pemain tunggal. Gratis tanpa tumbas ing-app lan dilengkapi wolung papan catur, pitung set potongan, lan akeh fitur kanggo nggawe pengalaman kasebut menarik.
Edge of the World

Edge of the World minangka game sing niru lengkungan. Tujuane kanggo ngluncurake kapal sampeyan lan nyedhaki pojok jagad sabisa. Utawa sampeyan bisa miwiti kapal ing kapal liyane lan ing siji tiba swoop nambah kasempatan dhewe.

Nampilake mode multiplayer offline lan sampeyan bisa main minangka salah siji saka limang kapten, saben duwe katrampilan dhewe-dhewe. Iku apik kanggo pass game karo kanca lan iku apik kanggo anak lan wong diwasa.

Bapak-bapak!

Bapak-bapak! punika arcade sirah-kanggo-sirah perang ngendi sampeyan lan wong liya kudu saingan kanggo menehi saben liyane ngantem. Sampeyan saben muter siji saka rong karakter, saben duwe kabisan dhewe, nalika sampeyan Dart sak layar nyoba kanggo njupuk mudhun wong liya.

Iku ngidini wong loro kanggo muter ing layar siji bebarengan lan iki Highly dianjurake kanggo wong karo tablet sanajan iku playable ing telpon luwih gedhe uga. Iku cepet lan nesu.

Ops kritis

Critical Ops minangka game penembake wong pisanan bebarengan. Padha ing umume game shooting, misi sampeyan bakal ngilangi mungsuh teroris utawa gabung lan ngalahake counter-teroris. Iki ana ing pamilihan seluler cerdas sing luwih cedhak BC: GO. Sejatine, gamelane meh padha karo Counter-Strike, ing gaya tempur multiplier online FPS paling apik. Game kasebut uga nyedhiyakake obrolan klan, uga macem-macem jinis gaman. Senjata sing bisa diatur liwat kulit mbayar. Miturut cara, iki antarane mung iku sampeyan bisa njaluk ing game iki, awit iku ora mbayar-kanggo-menang.

Free Fire

Free Fire minangka salah sawijining perang nyata sing paling populer saiki kanggo Android. Given iku antarane akeh korek lan dianggo ing meh kabeh sel telpon, malah weakest, iku wis dadi kedadean download bener. Akibate, luwih gampang main karo kanca lan ngajak dheweke gabung karo tim sampeyan. Ing kene, pertandhingan, kanthi 50 pemain online ing wektu sing padha, kira-kira 10 menit. Lan kaya biasane lan ing sawayah-wayah, pemain utawa tim sing isih urip dadi juara gedhe ing pertandhingan kasebut. Game kasebut pancen gratis kanggo diputer lan tumbas ing-app mung kanggo tujuan visual.

Legenda Saku

Pocket Legends minangka game petualangan fantasi 3D MMORPG multiplayer online gratis sing digawe dening Spacetime Games. Game hit iki pisanan dirilis ing iPad lan isih dadi game pilihan kanggo akeh pemain. Ing kono, sampeyan main minangka elf, elang, utawa bruwang lan perang kanggo nglindhungi planet Alterra saka monsters, baya, nir, lan liya-liyane. Sampeyan bisa main pertandhingan online karo kanca, ing mode PVP utawa Co-Op. Nalika sampeyan terus liwat game, sampeyan bakal mbukak kunci kakuwasan tambahan sing bisa digunakake kanggo fine-tune karakter lan mbentuk gaya play Panjenengan. Sampeyan isih bakal bisa nemokake barang lan unsur exeptional saindhenging trip luar biasa.

Glow Hockey 2

Glow Hockey 2 minangka meja hoki udara virtual sing nampilake grafis neon warna-warni. Yen sampeyan wis nate main game hoki udara ing urip sampeyan, sampeyan wis ngerti cara kerja Glow Hockey 2.

Sampeyan ngontrol bunder neon lan gunakake kanggo mencet bal cue menyang gawang wong liya sadurunge bisa ngalangi sampeyan. Wis bebarengan bebarengan supaya iku paling apik diputer ing tablet utawa, paling, mobiles gedhe. Iku prasaja nanging bisa narik kawigaten saka kompetisi hoki udara sing apik.

Minecraft Pocket Edition

Minecraft minangka game sing populer banget sing bisa diputer ing omah karo kanca-kanca. Saiki sacara teknis multiplayer lokal, nanging ora multiplayer offline.

Kanca-kanca kudu nyambung menyang router WiFi lokal (ora perlu nyambung menyang web, mung sambungan router sing cukup) supaya kabeh wong bisa main game sampeyan.

Saka wayahe sampeyan bakal bisa kanggo mbangun iku, iku related kanggo tambang, muter, lan liya seneng. Iku dicokot saka babagan, nanging Minecraft lan iku mesthi worth iku.

Iku game inexhaustible kang sampeyan kudu terus-terusan kreatif. Minecraft minangka salah sawijining game sing paling populer sawetara taun kepungkur, lan saiki isih ana.

NBA Jam

Akeh sing ngenteni sore sing ora kaetung lungguh ing ngarep TV karo kanca-kanca sing main NBA Jam ing taun 1990-an, lan saiki bisa ditindakake maneh.

NBA Jam minangka salah sawijining game pisanan sing ndhukung TV Android kanthi resmi lan multiplayer lokal bisa dimainake liwat WiFi lokal (kaya Minecraft) utawa liwat Bluetooth yen sampeyan ora duwe router. Iku game fun sing muter cepet lan ngeculke karo aturan NBA lan paling kabeh, ora tumbas ing-app anyar perlu!

  1. Mortal Kombat X
    game bebarengan online

Mortal Kombat X minangka game khusus sing ana gandhengane karo gelut. Yen sampeyan pengin main game gelut kekerasan getih ing wektu luang, game iki kudu ana ing dhaptar sampeyan.

Mortal Kombat X wiwitane digawe kanggo konsol nanging mengko, amarga popularitase, dirilis kanggo ponsel. Game kasebut kalebu kelas game multiplier lan uga kanggo muter nglawan komputer.

Karakter adhedhasar pejuang apik saka franchise. Sampeyan uga bisa pindhah siji-siji karo pemain saka sak ndonya. Iki minangka game kanthi kualitas grafis dhuwur sing bakal nggawe sampeyan halusinasi lan sampeyan ora bakal bisa mandheg muter. Saben karakter duwe sawetara gerakan khusus lan uga tandha pati lan X-Rays. Dadi siyap-siyap kanggo ngalahake neraka kaya wong liya. Sampeyan bisa ngundhuh paket game multiplayer iki ing Play Store.
Pool Break Pro - Biliar 3D
free game bebarengan

Muter bilyar digital mesthi dadi pengalaman sing nyenengake lan sampeyan uga bisa nindakake ing Android nganggo Pool Break Pro. Game iki nawakake akeh variasi ing biliar klasik, uga game tongkat lan bal liyane kayata Carrom, Crokinole lan Snooker.

Umumé, ana bab rong rolas game beda kanggo muter. Ndhukung pass-and-play multiplayer supaya sampeyan njupuk giliran banjur wong liya njupuk piranti lan njupuk giliran. Uga bebarengan online supaya sampeyan bisa tantangan liyane sanajan sampeyan lagi piyambak. Iku game tenan ngalangi ing rega tenan kurang.
Perang Laut

Pertempuran Laut minangka varian saka game papan Pertempuran Laut utawa Kapal Perang klasik. Kaya sing sampeyan bayangake, tegese gampang sinau lan apik kanggo bocah lan wong diwasa.

Grafis digambar tangan sing apik banget lan ana sawetara varian lan alat anyar kanggo nggawe game luwih menarik lan beda karo kapal perang sing asli. Sampeyan bisa nggunakake gaya pass-lan-muter multiplayer yen sampeyan mung duwe siji piranti utawa nyambung liwat Bluetooth lan muter cara sing. Kajaba iku, iku babar blas free .
spaceteam

Spaceteam minangka game papan sing padha karo Simon Says. Nalika giliran sampeyan, sampeyan kudu ngomong sing konyol lan pseudo-ilmiah kanggo nggambarake tumindak sing kudu ditindakake wong. Ana dials lan ngalih ing piranti lan sampeyan bisa uga kudu nggunakake iku kaya giroskop uga.

Saben uwong ing game kudu duwe piranti Android lan Apple dhewe lan disambungake menyang jaringan WiFi sing padha (ora ana web sing dibutuhake, nanging akses router). Sampeyan mesthi bakal kelangan game nalika kapal sampeyan njeblug.
Cacing 2: Armageddon

Cacing minangka game klasik ing ngendi sampeyan nglawan mungsuh kanggo mateni kabeh cacing sadurunge duwe kesempatan kanggo mateni cacing sampeyan. Ana macem-macem gaman, strategi, lan liya-liyane sing kedadeyan ing tingkat sing warni.

Iku game fun karo tag rega kurang, lan mesthi iku bebarengan lokal nggunakake cara pass-lan-muter. Ing tingkat multiplier sing luwih dhuwur, isih akeh sing kudu ditindakake supaya dolar sampeyan ora bakal ilang karo game iki.
Modern Pertempuran 5: Mandheg

Modern Combat 5: Blackout minangka salah sawijining game gaya penembake wong pisanan sing paling apik. Iku bagéan saka "Modern Combat Series", cicilan kalima saka seri game. Dheweke wis diundhuh meh 50 yuta kaping dening pangguna pangguna.

Game iki bakal nggawe sampeyan nemu kesenengan saka Call of Duty lan kasenengan saka Battlefield. Iku salah siji saka game paling apik tenan; fitur game bebarengan online uga apik tenan.

Sampeyan bisa gabung karo kanca-kanca kanggo nglawan tim mungsuh. Game kasebut taktik banget lan sampeyan kudu ngetrapake taktik perang. Bom, granat lan bahan peledak iku penting. Sampeyan uga bisa ngobrol karo regu lan pemain liyane ing obrolan Global lan Squad. Game kasebut banget kuat lan gawe ketagihan. Sampeyan bisa ngundhuh game iki saka Play Store.
BombSquad
Game Android Multiplayer

BombSquad minangka game multiplayer online sing nyenengake ing ngendi sampeyan nggunakake bom kanggo nyebul kanca-kanca. Kanthi versi gratis kanggo Android, game kasebut kaya Bomberman, nanging kanthi grafis 3D sing nyengsemaken lan tanpa mbingungake utawa prentah sing rumit. Ora biasa, BombSquad narik minat pemain apa wae kanthi kesederhanaan lan fokus ing multiplier.

Game kasebut duwe mode kampanye, perlu kanggo menang 'tiket' supaya bisa main online nglawan pemain liyane. Ing mode kampanye, sampeyan kudu urip sawetara gelombang mungsuh sing dikontrol dening game kasebut.

Printah prasaja: ing sisih kiwa layar, kontrol karakter drive. Ing sisih tengen, ana papat tombol sing digunakake mungguh kanggo: doyo, njupuk soko, uncalan bom utawa mlumpat. Ana sawetara jinis bom lan mung bisa dijupuk sajrone pertandhingan.

Proposal prasaja becik kanggo muter ing grup karo kanca-kanca. BombSquad ora mbutuhake mode online. Sampeyan bisa muter karo kanca-kanca, nanging tanpa internet. Sampeyan mung kudu ngetik mode Wifi game kanggo "host" game. Kanthi kamungkinan nganti 8 pemain ing game sing padha, BombSquad minangka game sing disaranake kanggo para penyayang multiplier.
Game kanggo muter karo kanca Android

Muter video game online minangka cara paling apik kanggo main bebarengan. Sampeyan duwe kesempatan kanggo muter karo wong saka sak ndonya ing meh sembarang wektu dina.

Nanging, ora saben wong duwe sambungan web sing kuwat ing sawayah-wayah, lan kadhangkala sampeyan mung pengin muter karo wong sing lungguh ing jejere tinimbang wong ing negara liya. Yen kaya sing sampeyan goleki, iki minangka game multiplier lokal sing paling apik kanggo Android.

Yen sampeyan mikir game Android multiplier lokal sing ora ana ing dhaptar iki, kabari aku ing komentar supaya bisa ditambahake menyang pilihan mega iki.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang