15 film adhedhasar acara nyata kanggo nonton ing Perdana Video - TecnoBreak

Speaker Smart Echo Dot

Apa amarga kerusuhan, plot bombastis utawa, ing sawetara kasus, malah kaendahane, angel pracaya yen sawetara crita sing digambarake ing bioskop diilhami dening acara nyata. Kanggo sing seneng plot kaya iki, kita pilih 15 Film sing Wajib Dideleng Sing Sejatine Adhedhasar Kisah Nyata lan kasedhiya kanggo pelanggan Prime Video nonton saka comfort saka ngarep. Priksa saran kita lan miwiti maraton!

15 film adhedhasar acara nyata kanggo nonton ing Prime Video / Prime Video / Disclosure
Rega bebener (Gambar: Pambocoran / Video Perdana)

1. Skandal

Nominasi kanggo Golden Globe, BAFTA lan Oscar ing kategori aktris paling apik (Charlize Theron) lan aktris pendukung paling apik (Margot Robbie), Skandal nduweni naskah dening Charles Randolph. Nyorot salah sawijining skandal paling gedhe ing industri televisi Amerika, film kasebut ngubengi sekelompok wartawan sing lunga menyang publik kanggo nyalahake CEO Fow News, Roger Ailes, babagan pelecehan seksual.

  • Alamat: jay kecoak
  • Taun: 2019
  • Kanggo emit: Charlize Theron, Margot Robbie lan Nicole Kidman

2. Rega bebener

Adhedhasar artikel dening New York Times, The Price of Truth dibintangi lan diprodhuksi dening Mark Ruffalo. Film kasebut ngetutake lakune pengacara lingkungan sing digunakake kanggo mbela perusahaan gedhe nalika dheweke dicedhaki dening petani sing nuduh raksasa industri DuPont amarga matine sapi. Kasengsem ing crita, pengacara banjur nerusake kanggo neliti apa kedaden lan nemokake sing ana kejahatan nggegirisi konco iku, kang melu peracunan saka kabeh populasi lokal.

  • Alamat: todd haynes
  • Taun: 2019
  • Kanggo emit: Mark Ruffalo, Anne Hathaway lan Tim Robbins

3. Perang Arus

Produksi sing nggambarake saingan antarane George Westinghouse lan Thomas Edison, The Battle of the Currents disetel ing pungkasan abad kaping XNUMX. Ing plot kasebut, sawise nyipta bola lampu listrik, Thomas Edison miwiti kampanye kanggo nyebarake listrik ing saindenging Amerika Serikat liwat arus langsung. Nanging, dheweke entuk dalan saka pengusaha Westinghouse, sing mbuktekake manawa teknologi AC luwih efisien.

  • Alamat: Alfonso Gomez-Rejon
  • Taun: 2017
  • Kanggo emit: Benedict Cumberbatch, Michael Shannon lan Tom Holland

4. Buku Ijo: The Guide

Tayang perdana ing Festival Film Toronto, Green Book: The Guide njupuk patung Oscar 2019 kanggo Gambar Paling Apik, Skenario Asli Paling Apik lan Aktor Pendukung Paling Apik (Mahershala Ali). Bebarengan, padha miwiti lelampahan sing geger, nanging sing ndadekake dheweke luwih cedhak lan nggawe dheweke luwih ngerti uripe saben liyane.

  • Alamat: Peter Farrelly
  • Taun: 2018
  • Kanggo emit: Viggo Mortensen, Mahershala Ali lan Linda Cardellini

5. Bocah wadon sing mateni wong tuwane + Bocah lanang sing mateni wong tuwaku

Film sing nggambarake salah sawijining pembunuhan paling misuwur ing negara kasebut, The Girl Who Killed My Parents lan The Boy Who Killed My Parents yaiku rong film fitur babagan pembunuhan pasangan Manfred lan Marísia Richthofen. Dirilis bebarengan lan langsung ing Perdana Video, padha nuduhake, mungguh, crita marang sak sidhang kasus dening Daniel Cravinhos, pacar Suzane, lan cah wadon dhéwé, putri korban.

  • Alamat: Mauricio Eca
  • Taun: 2021
  • Kanggo emit: Carla Diaz lan Leonardo Bittencourt

6. Kisah nyata

Tayang perdana ing Festival Film Sundace, The True Story minangka adaptasi saka buku kanthi jeneng sing padha. Ing film kita ngancani wartawan saka New York Times sing, sakcepete sawise kang murub, nemokake sing pembunuh FBI-kadhaptar wis kejiret sawise mbuwang minggu ing ndhelikake posing minangka wong. Kasengsem karo kahanan kasebut, dheweke ngunjungi penjahat kasebut ing kunjara lan nemokake manawa tahanan kasebut mung pengin nyritakake crita sing sejatine.

  • Alamat: Rupert Emas
  • Taun: 2015
  • Kanggo emit: Jonah Hill, James Franco lan Felicity Jones

7. Rahasia resmi

Fitur sing kudu didhaptar ing dhaptar film crita nyata kanggo ditonton ing Video Perdana, Rahasia Resmi uga ditayangake ing Festival Film Sundance. Produksi kasebut ditindakake ing 2003 lan nyritakake crita Katharine Gun, penerjemah sing duwe akses menyang dokumen Badan Keamanan Nasional sing mbukak rahasia babagan invasi Irak. Nesu karo kahanan kasebut, dheweke nglanggar kode kasebut lan ngeculake dokumen kasebut menyang pers, nyebabake skandal internasional sing bisa mlebu penjara.

  • Alamat: gavin hood
  • Taun: 2019
  • Kanggo emit: Keira Knightley lan Matt Smith

8. Ngudi Kaadilan

Judhul sing nggambarake kasus sing dikenal minangka Scottsboro Boys, The Quest for Justice disetel ing taun 1930-an. Plot kasebut nampilake pengacara New York sing sukses lan sangang remaja ireng sing mutusake kanggo mbela ing sisih kidul Amerika Serikat. loro wadon putih lan tundhuk ing nyoba babar blas bias.

  • Alamat: ijo terry
  • Taun: 2006
  • Kanggo emit: Timothy Hutton, Leelee Sobieski, lan David Strathairn

9. Kanggo wong pungkasan

Film perang disutradarai dening Mel Gibson, Even the Last Man dibintangi Andrew Garfield. Setel ing tengah-tengah Perang Donya II, film fitur adhedhasar kasunyatan nyritakaké Desmond Doss, wong enom religius lan pasifis sing enlists minangka medic pertempuran ing tentara. Sanajan ora gelem nggawa senjata lan disingkiri dening kanca-kancane, dheweke dikirim menyang Peperangan Okinawa, ing ngendi tujuane mung nylametake nyawa.

  • Alamat: Mel Gibson
  • Taun: 2016
  • Kanggo emit: Andrew Garfield, Sam Worthington lan Luke Bracey

10. Game Master

Setel ing 1983 Amsterdam, Master's Play nampilake Anthony Hopkins ing para pemain. Film fitur nderek klompok limang kanca Walanda sing, sawise rampokan sukses, mutusaké kanggo nyulik millionaire, pemilik salah siji saka breweries paling misuwur ing donya. Rencana kasebut, ing wiwitan, bisa ditindakake, nanging investigasi polisi lan kekurangan persiapan klompok kasebut nyebabake kahanan ora bisa dikendhaleni.

  • Alamat: laniel alfredson
  • Taun: 2015
  • Kanggo emit: Anthony Hopkins, Jemima West lan Jim Sturgess

11. Bet Agung

Pemenang Oscar kanggo Skenario Adaptasi Paling Apik ing 2016 lan dinominasikake kanggo papat penghargaan liyane, kalebu Best Picture, The Big Short adhedhasar buku kanthi jeneng sing padha. Judhul nuduhake lintasan dilacak dening klompok papat wong sing foresaw krisis financial 2007-2008 lan mutusaké kanggo nang marang pasar.

  • Alamat: Adam McKay
  • Taun: 2015
  • Kanggo emit: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling lan Brad Pitt

12. Bar tender

Film Asli Amazon Prime Video The Tender Bar adhedhasar crita nyata penulis lan wartawan JR Moehringer. Plot kasebut ngetutake bocah cilik lan remaja, ora suwe sawise pindhah menyang omah mbah kakunge ing Long Island. Ing lingkungan anyar, dheweke nemokake ing pamane tokoh bapake sing ora tau diduweni lan nggunakake crita-crita para pelanggan bar sing bisa ditindakake dening wong lanang kasebut ing jagad nulis.

  • Alamat: George Clooney
  • Taun: 2021
  • Kanggo emit: Ben Affleck, Christopher Lloyd lan Lily Rabe

Adhedhasar memoar penulis panganan Nigel Slate, Roti Bakar: Kisah Anak Keluwen disetel ing taun 1960. Ing omah, ibune ora ngerti carane masak. Kabeh owah-owahan, Nanging, karo matine tokoh ibu lan rawuh saka prawan full-time sing wiwit narik kawigaten manungsa waé saka rama lan wiwit kompetisi masak nyata karo cah lanang.

  • Alamat: sj clarkson
  • Taun: 2011
  • Kanggo emit: Helena Bonham Carter lan Freddie Highmore

14. Malaikat Auschwitz

Drama sajarah, The Angel of Auschwitz nyritakake babagan bidan Polandia Stanisława Leszczyńska. Ing plot kasebut, nalika dheweke dikunjara ing kamp konsentrasi Auschwitz nalika Perang Donya II lan diarani kerja bareng karo Josef Mengele, perwira lan dokter sing tanggung jawab kanggo nindakake eksperimen sadis marang wanita ngandhut lan bayi, Stanisława wiwit ngganti pikirane. . sawetara pasien, nulungi lan nylametake sabisane.

  • Alamat: terry lee coker
  • Taun: 2019
  • Kanggo emit: Noeleen Comiskey lan Steven Bush

15. Anak lanang sing ditresnani

Dibintangi Steve Carell lan Timothée Chalamet, Dear Boy adhedhasar pengeling-eling loro protagonis plot kasebut. Film kasebut nyritakake babagan David, wartawan sing ndeleng putrane Nick sing isih enom nggunakake methamphetamine. Nekat kanggo mbantu dheweke pulih, dheweke kepengin ngerti apa sing kedadeyan karo bocah kasebut, ing wektu sing padha dheweke wiwit sinau efek saka kecanduan kasebut.

  • Alamat: Felix Van Groeningen
  • Taun: 2018
  • Kanggo emit: Steve Carell lan Timothée Chalamet

Lan sampeyan nyaranake film faktual liyane sing kasedhiya ing Prime Video? Nuduhake favorit karo kita!

Katalog streaming dikonsultasi tanggal 06/04/2022.

https://TecnoBreak.net/responde/15-filmes-baseados-em-historias-reais-para-ver-no-prime-video/

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang