Android 10 wiwit diluncurake menyang telpon OnePlus 6/6T

Wiwit diluncurake Android 10 September kepungkur, akeh piranti Android sing nunggu nganyari OS paling anyar. Lan ing wulan Oktober, OnePlus ngumumake manawa nganyari Android 10 bakal teka ing piranti OnePlus 6 lan OnePlus 6T ing wulan November.

Produsen telpon Cina wis bener karo tembung kasebut, mula miwiti nganyari Android 10 ing dina Jumuah, 1 November kanggo 6T. Salajengipun, piyambakipun resmi ngumumake rilis liwat forum ing dina Sabtu.

OnePlus 6 lan OnePlus 6T entuk nganyari Android 10 paling anyar

OnePlus 6 lan OnePlus 6T entuk nganyari Android 10 paling anyar

Telpon OnePlus saka taun kepungkur ndeleng sawetara beta mbangun Android 10 sadurunge dirilis resmi. Lan pungkasane, piranti kasebut saiki bakal entuk bangunan sing stabil.

Android 10 paling anyar pungkasane kasedhiya kanggo OnePlus 6 lan OnePlus 6T wiwit 1 November. Menimbang manawa umume smartphone 2019 durung duwe Android 10, iki penting banget.

Nanging, OnePlus 6 nandhang lara cilik amarga ana masalah karo sensor bekas driji. Untunge, masalah kasebut langsung dirampungake, ngidini nganyari wiwit diluncurake dina iki. Elinga, nganyari kanggo OnePlus 6 lan OnePlus 6T mboko sithik diluncurake menyang pangguna.

Android 10 nggawa fitur anyar sing nyenengake

Ing nganyari kasebut, pangguna OnePlus 6 lan 6T bakal entuk unsur UI sing dianyari, kontrol ijin lokasi sing luwih apik kanggo privasi, lan area kustomisasi anyar ing sekitar warna, lambang, lan tema. Pangguna uga bakal ndeleng fitur Android 10 tartamtu saka Google ing piranti OnePlus 6 lan OnePlus 6T.

Android 10 nggawa fitur anyar sing nyenengake
Android 10 nggawa fitur anyar sing nyenengake

Android 10 nggawa sadurunge nyeret anyar kanggo pandhu arah, uga layar lingkungan sing luwih kontekstual, sanajan isih ora aktif amarga sawetara alasan. Sawetara fitur khusus OnePlus uga kalebu, kayata Game Space, tampilan kontekstual, lan kemampuan kanggo mblokir tembung kunci spam ing aplikasi Pesen.

Ing ngisor iki changelog lengkap kanggo informasi luwih lengkap:

Ganti Log

  • Sistem
    • Dianyari menyang Android 10
    • Desain antarmuka panganggo sing anyar
    • Ijin lokasi sing luwih apik kanggo privasi
    • Fitur kustomisasi anyar ing Setelan sing ngidini sampeyan milih wangun lambang sing bakal ditampilake ing Setelan Cepet
    • Ndandani bug umum lan dandan
  • Gerakan layar kebak
    • Nambahake geser saka pinggir kiwa utawa tengen layar kanggo bali
    • Nambahake garis pandhu arah ngisor kanggo ngidini ngoper ngiwa utawa nengen kanggo aplikasi anyar
  • Muter papan
    • Fitur Game Space anyar saiki nyawiji kabeh game favorit ing sak panggonan kanggo akses luwih gampang lan pengalaman game sing luwih apik.
  • Tampilan kontekstual
    • Informasi cerdas adhedhasar wektu, lokasi lan acara tartamtu kanggo Tampilan Sekitar (Setelan - Tampilan - Tampilan Sekitar - Tampilan Kontekstual)
  • Mensaje
    • Saiki bisa mblokir spam kanthi tembung kunci kanggo Pesen (Pesen - Spam - Setelan - Setelan blokir)

Android 10 saiki kasedhiya kanggo ponsel OnePlus 6 lan OnePlus 6T sampeyan

Android 10 saiki kasedhiya kanggo ponsel OnePlus 6 lan OnePlus 6T sampeyan
Android 10 saiki kasedhiya kanggo ponsel OnePlus 6 lan OnePlus 6T sampeyan

Nganyari bakal teka menyang piranti OnePlus 6 lan OnePlus 6T. Yen sampeyan isih ora ndeleng nganyari dina iki, ngenteni sedina utawa rong dina. Sampeyan uga bisa kanthi manual mriksa kasedhiyan nganyari saka wektu kanggo wektu kanthi pindhah menyang layar telpon Setelan> Sistem> Nganyari sistem.

Nanging sadurunge nganyari menyang versi Android paling anyar, priksa manawa sampeyan duwe sambungan Wi-Fi sing stabil amarga nganyari kasebut nggawa 1,8 GB.

Lan kaya umume nganyari OxygenOS, iki minangka rollout bertahap kanthi mung sawetara pangguna sing nampa nganyari yen ana bug kritis. Pembaruan sing luwih jembar bakal diwiwiti ing sawetara dina sabanjure.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang