Asus Zenfone 6 entuk nganyari Android 10 paling anyar ing India

6Z unggulan Asus minangka salah sawijining telpon paling anyar sing nampa Android 10 paling anyar ing India. Telpon kasebut uga dikenal minangka Asus Zenfone 6Z lan Asus Zenfone 6 2019 ing AS, ing ngendi nganyari uga diluncurake.

Fitur anyar sing nyenengake nunggu telpon, kayata mode peteng ing sudhut sistem lan sadurunge nyeret pandhu arah khusus. Nanging, telpon isih ana ing patch keamanan Oktober lan durung dipicu dening nganyari Android 10.

Android 10 ing telpon Asus Zenfone 6

Android 10 ing telpon Asus Zenfone 6

Asus Zenfone 6 minangka telpon unggulan mid-range pabrikan Taiwan kanggo taun iki. Yen pangguna nggoleki telpon kanthi spek mid-range kanthi rega terjangkau, mula iki telpon sing kudu diduweni. Lan wis ana konfirmasi manawa Android 10 wis wiwit diluncurake.

Miturut changelog sing dituduhake dening Asus, owah-owahan paling gedhe sing dienalake yaiku nganyari Android 10. Fitur-fitur anyar kalebu tema peteng lan pandhu arah UI adhedhasar isyarat. Nganyari uga nggawa dhukungan kanggo aplikasi cerdas ing pesen.

Fitur anyar kanggo menehi Asus Zenfone 6

Ing ngisor iki owah-owahan lengkap sing bakal sampeyan deleng yen sampeyan nganyari Asus Zenfone 6 menyang Android 10:

Nganyari Android 10 ing telpon Asus Zenfone 6
Nganyari Android 10 ing telpon Asus Zenfone 6

Tema Mode Gelap - Android 10 dilengkapi tema peteng "Android resmi" ing UI.

Dhukungan aplikasi cerdas ing pesen - Fitur Android 10 anyar nyaranake sawetara tumindak, kayata mbukak Peta yen alamat dikirim menyang sampeyan lan Tanggalan yen ngerti tanggal. Kajaba iku, ora perlu nyalin pranala teks kanthi manual lan nempelake menyang aplikasi sing cocog.

Privasi lan Keamanan sing luwih apik - Nyana langkah-langkah privasi lan keamanan paling anyar ing Android 10 paling anyar. Iki nggawa nganyari keamanan kanggo piranti sampeyan kanthi tingkat sing luwih cepet ing mangsa ngarep.

Navigasi UI Berbasis Gestur Lengkap: Pangguna saiki bisa mbusak tombol navigasi ing layar kanthi lengkap kanggo navigasi UI adhedhasar gerakan sing luwih dinamis. Ing sisih liya, uga mbantu aplikasi ngisi ukuran layar kanthi lengkap.

Layanan Google Play sing dianyari - Nganyari Android 10 nganyari layanan Google Play telpon Asus Zenfone 6 kanggo pengalaman pangguna sing luwih apik.

Sithik-sithik Android 10 tekan luwih akeh piranti

Ing ngisor iki changelog nganyari Android 10 ing Asus Zenfone 6:

Versi: 17.1810.1910.63
Model paling anyar: ZenFone 6 (ZS630KL)
Tanggal rilis: 2019 / 11 / 03

Sistem

  • Upgrade menyang Android 10
  • Ndhukung nganyari sistem Google Play
  • Nambahake navigasi kanthi gestur ing setelan Tampilan
  • Kompatibel karo tema peteng Android 10
  • Manajemen ijin lokasi sing luwih apik kanggo privasi

Aplikasi/Fitur ASUS

  • Mbusak dhukungan aplikasi Twin ing Arena of Valor, PUBG, Vainglory, lan Injustice 2

wong

  • Nganyari setelan APN
    • Ndandani jaringan Vodafone ora bisa ngatasi masalah lan ngowahi setelan APN Vodafone Walanda
    • Tambah setelan APN seluler umum ing Kanada
    • Ngowahi APN ASUS
  • Sawetara aplikasi pihak katelu durung kompatibel karo Android 10
  • Mangga gawe serep data sadurunge nganyarke menyang Android 10. Yen sampeyan pengin downgrade versi piranti lunak piranti menyang Android 9 dening paket UL, kabeh data ing panyimpenan internal piranti bakal dibusak.

Nganyari Android 10 mboko sithik diluncurake menyang telpon Zenfone 6 kaya nganyari Android liyane. Dadi, yen durung teka, wenehi sedina utawa rong dina supaya kasedhiya.

Utawa, sampeyan bisa ndownload perangkat kukuh anyar saka ASUS saiki. Nanging, sampeyan bisa uga kelangan kabeh data ing telpon, supaya sampeyan kudu nggawe manawa sampeyan ngerti apa sing dilakoni yen sampeyan arep kanggo ngalami proses iki.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang