Google Pay Review: Kabeh Sampeyan Perlu Ngerti

Google Pay dirancang kanggo ngidini pangguna mbayar nggunakake telpon Android, jam tangan utawa tablet sing kompatibel. Iku sistem pembayaran online lan dompet digital kabeh ing siji. Nanging apa pancen trep, cepet lan aman kaya sing diklaim? Ayo goleki liwat review Google Pay iki.

Nanging pisanan, iki minangka kesan umum babagan Google Pay. Iku ngidini kedhaftar kanggo seneng keuntungan saka nggunakake kertu (kredit, debit, kertu bingkisan, etc.), Nanging tanpa nggunakake kertu fisik. Ora perlu tekan dompet lan gesek kertu ing terminal POS. Sampeyan malah ora kudu nggawa dompet. Anggere sampeyan wis duwe kertu kompatibel kepasang menyang piranti, sampeyan bisa pindhah. Mbayar liwat piranti Android ing terminal contactless.

Sejatine, kanggo nggunakake Google Pay, sampeyan mung kudu ndownload aplikasi kasebut, mlebu menyang akun (akun Google), banjur atur cara pembayaran sing disenengi. Waca liyane babagan cara nggunakake Google Pay kanthi rinci ing kene.

Umumé, Google Pay bisa digunakake kaya aplikasi pembayaran seluler liyane. Nanging apa bedane karo aplikasi liyane kaya Samsung Pay? Kita ora bakal nindakake perbandingan titik-demi-titik ing review Google Pay iki, nanging kita bakal luwih ngerti sampeyan: fitur, pro, kontra, kenapa sampeyan kudu lan ora nggunakake, lan kabeh sing ana ing antarane. . .

Fitur utama Google Pay

Google Pay minangka cara kanggo blanja tanpa dompet. Kanthi aplikasi iki, sampeyan bisa tuku ing toko, ing app, lan online. Nanging luwih saka mung sarana pembayaran. Iku uga ngijini sampeyan kanggo ngirim dhuwit kanggo kanca-kanca. Deleng fitur utama Google Pay ing ngisor iki.

Kanggo pelanggan:

  • Didhukung dening bank-bank utama ing AS lan negara liya.
  • Kasedhiya ing 28 negara.
  • Google Pay terintegrasi karo macem-macem aplikasi perbankan seluler ing saindenging jagad.
  • Gunakake kanggo in-store, in-app, lan pembayaran online.
  • Ditampa ing luwih saka yuta toko sing nampa pembayaran NFC.
  • Simpen lan gunakake tiket seluler, boarding pass lan kertu transit.
  • Multiple lapisan keamanan majeng kanggo nyegah penipuan lan maksud angkoro.
  • Kirim dhuwit utawa njaluk awis ing app.
  • Transfer dhuwit menyang akun bank tanpa kudu mbatalake dhuwit.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang