Google mateni akses Xiaomi menyang piranti kasebut sawise Nest Hub njupuk rekaman kamera wong liya

Kepiye yen ana wong sing ora sengaja ndeleng feed kamera sampeyan? Apa ora iki mestine pribadi lan mung kanggo tujuan safety pemilik?

Nah, sing diarani kamera keamanan cerdas iku ora patiya pinter. Kedadeyan anyar sing nglibatake Xiaomi ngempalaken cuplikan kamera saka wong liyo pancen ngganggu lan mesthi bakal nggegirisi.

Lan minangka asil? Google wis mateni dhukungan kanggo akses Xiaomi menyang Asisten sawise kedadeyan kasebut.

Xiaomi njupuk gambar saka kamera wong manca iku medeni

Kamera ngarep saiki duwe peran penting banget ing urip sing duwe omah, utamane babagan keamanan lan perlindungan. Kanthi anane iki, sampeyan bisa turu nyenyak ing wayah wengi, ta?

Sing apik babagan iki yaiku sampeyan bisa mriksa feed kasebut kanggo maksud apa wae sing perlu. Nanging nalika sampeyan mikir yen piranti kasebut bakal nindakake persis kaya ngono, wong liya uga ora sengaja njupuk gambar saka kamera sampeyan dhewe.

Xiaomi njupuk gambar saka kamera wong manca iku medeni

Lan yen sampeyan ora ngerti kedadeyan anyar iki, aku bakal nyerep iki kanggo sampeyan.

Bubar, kamera Xiaomi sing disambungake menyang akun Google sing njupuk rekaman kamera saka wong liya pancen serem. Pamilik kamera Xiaomi Mijia entuk video omah saka wong liya kanthi acak nalika nyoba ngirim konten saka kamera menyang Nest Hub.

Ana wong sing njupuk gambar kamera wong liya lan gambar kasebut kalebu turu acak lan bayi ing crib.
Ana wong sing njupuk gambar kamera wong liya lan gambar kasebut kalebu turu acak lan bayi ing crib.

Lan nalika nemokake apa sing dijupuk kamera kasebut, gambar kasebut mesthi bakal medeni sampeyan. Gambar kasebut kalebu foto wong liya sing lagi turu, lan uga ana bayi ing crib. Kajaba iku, isih ana cuplikan saka kamera keamanan saka teras sing ditutup.

Apa yen sampeyan kelakon? Apa sampeyan bisa mbayangno yen ana wong sing nonton feed kamera sampeyan tanpa sampeyan ngerti? Minangka medeni minangka muni, sayangé, iku wis kedaden.

Google mateni dhukungan Xiaomi sawise kedadeyan sing serem

Kedadeyan iki pisanan dilapurake dening /r/Dio-V pangguna ing Reddit lan kena pengaruh Xiaomi Mijia 1080p Smart IP Security Camera. Piranti iki bisa disambungake menyang akun Google kanggo digunakake karo piranti Google Nest liwat aplikasi/layanan Mi Home Xiaomi.

Punika kanyatan:

Pangguna ora yakin kapan gambar omah-omah wong manca wiwit katon ing feed utawa suwene kamera disambungake menyang akun. Nanging, dheweke ujar manawa Nest Hub lan kamera kasebut bubar dituku. Kamera dituku saka aliexpress lan mlaku versi firmware 3.5.1_00.66.

Google mateni dhukungan Xiaomi sawise kedadeyan sing serem
Google mateni dhukungan Xiaomi sawise kedadeyan sing serem

Lan iki kedadeyan, nalika pangguna nyoba ngakses stream video saka kamera, bakal nuduhake stream saka omah acak. Kanggo nggawe samubarang luwih serem, gambar kasebut sok-sok katon ing layar ireng lan putih sing rusak.

Ing sawetoro wektu, mung solusi sing dianggep Google bener kanggo kesalahan iki yaiku mateni dhukungan ing akses Xiaomi menyang kabeh piranti Google. Kajaba iku, Xiaomi durung menehi tembung babagan masalah iki lan apa pancen salah karo kamera keamanan.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang