Huawei MatePad T10 Kids Edition minangka tablet anyar kanggo bocah-bocah ing Spanyol

O Huawei MatePad T10 Kids Edition Iku teka kanggo panghibur lan mbantu ngembangake katrampilan kognitif bocah-bocah saka umur 3 taun. Iki minangka premis manawa tablet Huawei anyar nawakake rega paling enom. Ing wektu sing padha, nggabungake pilihan kontrol parental, proteksi mata lan macem-macem konten pendidikan.

Luwih khusus, tablet bakal ing toko ing 16 Juni kanggo 179 €. Huawei MatePad T10 Kids Edition anyar iki dirancang kanggo pendidikan lan pangembangan sehat anak. Mangkono, bakal kasedhiya ing versi 9,7-inch.

Kajaba iku, iku kalebu tutup anak kang uga serves minangka ngadeg, pen lan pilihan Child Mode standar. Mode iki wis dimuat karo konten sing digawe khusus kanggo nyenengake para remaja lan wong tuwane.

Huawei MatePad T10 Kids Edition duwe rega sing disaranake €179,99

Huawei MatePad T10 Kids Edition

Tablet Huawei MatePad T10 Kids Edition duwe rega sing disaranake € 179,99. Nanging, iku dianggep minangka tawaran pambuka gratis 12 wulan saka aplikasi Azoomee. Ing tembung liyane, game platform kebak tumindak, teka-teki, video lan sawetara saka seri favorit anak.

Huawei taruhan ing desain loropaken anak

Huawei MatePad T10 Kids Edition dilengkapi kasus sing digawe saka silikon sing aman, sing menehi perlindungan lengkap. Iki kanggo piranti kasebut dhewe lan kanggo pangguna sing luwih enom. Dadi, digawe saka rim biru, gagang ijo, lan mburi rada mlengkung, nyaman lan nyenengake kanggo nyekel tangan sing luwih cilik.

Kajaba iku, serves loro minangka pangayoman, minangka koper, lan minangka support supaya tablet didhukung ing meja tanpa gaweyan.

Uga, kanggo nyedhiyakake pengalaman sing luwih interaktif kanggo bocah-bocah nalika nyedhiyakake wektu sing nyenengake, Huawei wis ngembangake stylus kanthi warna biru sing padhang. Mangkono, ngidini sampeyan nggambar gambar sing luwih apik lan seneng game sing nyenengake ing layar tutul.

Koper bocah lan pena stylus tundhuk karo Standar Eropa kanggo Keamanan Dolanan. Iki selaras karo peraturan Eropa babagan Watesan Bahan Berbahaya ing Peralatan Listrik lan Elektronik (RoHS). Kanthi cara iki, wong tuwa bisa ngidini anak-anake seneng piranti iki kanthi yakin.

Huawei MatePad T10 Kids Edition

Nalika bocah-bocah tekan remaja, tablet "tuwuh karo dheweke." Yaiku, bisa mbusak tutup MatePad T10 Kids Edition. Mangkono, nduweni aspek sing luwih "diwasa" sing menehi otonomi luwih akeh kanggo wong enom kanthi mateni sawetara fungsi kontrol parental.

Fitur safety lan kontrol wong tuwa

Huawei MatePad T10 Kids Edition duwe sawetara fitur keamanan sing menehi wong tuwa katentreman atine. Kabeh supaya bisa nyenengake anak-anake kanthi piranti elektronik kanthi cara sing terkontrol lan aman.

Mangkono, ing Mode Anak, wong tuwa bisa ngaktifake seri tumindak kontrol babagan panggunaan tablet. Tumindak kayata ngatur wektu bocah nggunakake piranti lan aplikasi apa sing bisa digunakake. Nyatane, sampeyan uga duwe kemungkinan kanggo nemtokake sawetara interval panggunaan sedina muput, bisa nemtokake jumlah istirahat lan durasi.

Sampeyan bisa nyetel, contone, wektu panggunaan tablet maksimal 20 menit sawise sekolah. Contone, antarane 17 lan 18 p.m., utawa sawise nedha bengi, antarane 19 lan 21 p.m.

Huawei MatePad T10 Kids Edition

Nglamar setelan sing beda-beda kanggo dina minggu lan akhir minggu minangka alternatif liyane. Iki supaya tablet ndadekke imbangan sampurna antarane pasinaon lan game. Ing Profil Anak, wong tuwa utawa pendidik uga bisa ngakses log panggunaan anak, supaya bisa ngrekam wektu panggunaan lan ndeleng aplikasi sing digunakake sajrone wektu tartamtu.

Tablet Huawei dilengkapi sensor gravitasi sing dibangun, sing bisa nemtokake manawa pangguna ngapusi utawa salah. Dheweke nampilake pituduh kanggo nyengkuyung sampeyan nyetel postur kanggo njaga posisi sing luwih sehat lan ergonomis.

Algoritma sing dibangun ing piranti kasebut ndeteksi nalika tablet goyang (umpamane: nalika pangguna nggunakake piranti kasebut ing mobil obah utawa nalika mlaku). Ana siap ngelingake bocah-bocah supaya nggunakake kanthi stabil supaya bisa ngembangake kabiasaan mripat sing luwih apik.

Mode Anak ing Huawei MatePad T10 Kids Edition: donya sing sugih konten pendidikan

Huawei MatePad T10 Kids Edition

Huawei MatePad T10 Kids Edition dilengkapi karo akeh konten pendidikan sing wis diinstal, dadi tablet sing sampurna kanggo bocah-bocah nalika tuwuh. Ruang iki ndhukung Paint, Recorder, Kamera lan fungsi liyane.

Kanggo nggawe Mode Anak luwih lengkap, Huawei wis kerja sama karo Azoomee App, salah sawijining pangembang pendidikan sing ngembangake aplikasi kanggo bocah-bocah. Mula, edisi khusus seri Huawei MatePad T iki dilengkapi aplikasi Azoomee gratis setaun.

Pungkasan, tablet Huawei MatePad T10 Kids Edition anyar bakal regane € 179 yen wis tekan pasar nasional tanggal 16 Juni.

Editor TecnoBreak nyaranake:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang