Pilihan editor

Carane hubungi layanan pelanggan Mercado Libre

Speaker Smart Echo Dot

MercadoLibre minangka perusahaan sing muncul ing Argentina sing fokus ing tuku lan dodolan antarane pangguna pangguna ing platform kasebut. Penjual lan panuku nyambung saka kene kanggo nindakake operasi katalog produk sing akeh, ing antarane ponsel, mobil fashion lan mobil bekas, lan liya-liyane.

Perusahaan asal Argentina iki dibukak ing 1999, ngatur kanggo tuwuh lan nggedhekake ora mung ing Argentina, nanging uga ing Amerika Latin, saéngga entuk Kepemimpinan ing wilayah, madegaken warehouses ing luwih saka 20 negara lan nawakake ewu posisi proyek.

Kaya sing bisa kedadeyan ing toko fisik apa wae, ing MercadoLibre uga ana pelanggan lan adol sing, ing sawetara kesempatan, bisa uga duwe keraguan, komentar, saran utawa mung keluhan. Mamang iki bisa uga ana hubungane karo macem-macem faktor, kayata produk sing ora dikirim utawa teka ing alamat panuku kanthi kondisi sing ora apik, pitakonan babagan cara pembayaran utawa bali, lan akeh keraguan liyane.

Nanging, ngubungi MercadoLibre ora gampang kaya sing dikarepake kabeh wong. Wilayah bantuan kasedhiya ing platform, nanging kanggo saran sing luwih pribadi lan luwih cepet, sampeyan kudu ngetutake sawetara langkah sing bakal diterangake ing artikel iki. Mangkono, sampeyan bakal bisa ngerti carane langsung ngubungi layanan pelanggan perusahaan iki lan entuk solusi sing bener kanggo pratelan sampeyan.

Carane ngubungi MercadoLibre

Kanggo komunikasi karo perusahaan sampeyan bisa nelpon nomer telpon kontak, ngirim email, nggunakake formulir kontak kasedhiya ing bagean bantuan, hubungi liwat jaringan sosial, lan liyane.

Kaya kaca penting sing ngedol produk, Mercado Libre duwe bagean saka pitakonan sing kerep ditakoni, sing ora luwih saka pitakonan sing paling umum lan populer sing biasane diduweni pelanggan.

Disaranake sadurunge ngirim email utawa nelpon Mercado Libre, sampeyan kudu mriksa bagean iki, amarga bisa uga wong liya duwe keprihatinan sing padha lan wis nggawe pitakon.

Kanggo nindakake iki, yen sampeyan bakul produk, akses link iki kanggo ndeleng kabeh pitakonan sing paling umum.

Topik apa sampeyan pengin bantuan?

Pitakonan sing sering ditakoni ing MercadoLibre

Yen sampeyan minangka panuku produk, akses link iki kanggo ndeleng dhaptar pitakon sing paling kerep.

Bantuan karo tumbas

Pilih tuku sing pengin bantuan karo

Tim dhukungan pelanggan MercadoLibre ora gampang dihubungi, nanging yen sampeyan nindakake, dheweke ramah banget lan mesthi gelem nulungi para pelanggan.

Perusahaan kasebut duwe macem-macem cara kanggo komunikasi karo penasihat sing bakal nemoni kabeh pitakon lan ujar manawa panuku utawa penjual bisa menehi.

Kanggo bantuan cepet babagan tuku, pisanan mlebu menyang akun nganggo jeneng pangguna lan sandhi.

Langkah sabanjure, klik link iki: Mulai pratelan saiki ing MercadoLibre

Sampeyan bakal teka ing layar iki, ing ngendi sampeyan kudu milih produk sing sampeyan duwe masalah.

Sanalika sawise iku, sampeyan bakal teka ing layar iki, kang sampeyan kudu milih yen sampeyan duwe masalah karo pembayaran utawa karo produk dhewe. Pilih opsi sing cocog karo kasus sampeyan.

Sampeyan bakal nggawa sampeyan menyang layar ing ngendi sampeyan kudu milih tuku sing sampeyan duwe masalah. Sampeyan klik ing prodhuk lan sampeyan teka ing rong pilihan: sampeyan kudu milih yen sampeyan duwe masalah karo pembayaran utawa karo produk.

Shopping: Aku njaluk bantuan

Yen link saka langkah sadurunge ora bisa digunakake, sampeyan bisa pindhah menyang Tuku> Aku butuh bantuan, kaya sing dituduhake ing gambar ing ngisor iki.

Nalika sampeyan bisa ndeleng, ing bagean iki sampeyan bakal weruh kabeh tumbas wis digawe, nalika saben produk diiringi ing sisih tengen dening telung titik sing nawakake macem-macem opsi.

Kaya ing langkah sadurunge, sistem nggawa sampeyan liwat layar beda miturut masalah sing sampeyan duwe, nganti sampeyan tekan wangun ngendi sampeyan bisa nerangake luwih rinci apa kahanan.

Ing kasus paling, lan gumantung ing negara lan nomer TCTerms customer wis, opsi bisa ngirim email, miwiti chatting utawa nelpon.

Hubungi toko online iki

Ing kasus kita, kanggo tujuan tutorial iki, kita wis milih "Pembayaran dikenani biaya kaping 2 menyang kertuku". Kanggo alasan iki, kita teka ing layar iki.

Aku arep nggawe pratelan

Disaranake sampeyan supaya cetha sabisa, nulis nganggo huruf cilik lan tanpa kesalahan ejaan. Lan sampeyan nambah sawetara bukti yen cocog.
Layanan telpon Mercadoliber

Salah siji opsi sing dipilih dening akeh pelanggan yaiku telpon biasa. Saka kene sampeyan bisa njaluk bantuan.

MercadoLibre Telpon ing Argentina: 4640-8000

Jam layanan telpon: Senin nganti Jum'at saka jam 9 nganti jam 18 sore.

Telpon ing negara Amerika Latin liyane:

Kolombia

(57) (1) 7053050
(57) (1) 2137609

Chile

(2) 8973658

México

01 800 105 52 100
01 800 105 52 101
01 800 105 52 103
01 800 105 52 108

Iki minangka alamat sing sampeyan bisa ngakses MercadoLibre sing cocog karo negara sampeyan:

URL MercadoLibre ing Amerika Latin

Argentina: www.mercadolibre.com.ar
Bolivia: www.mercadolibre.com.bo
Spanyol: www.mercadolivre.com.br
Chili: www.mercadolibre.cl
Kolombia: www.mercadolibre.com.co
Kosta Rika: www.mercadolibre.co.cr
Dominika: www.mercadolibre.com.do
Ekuador: www.mercadolibre.com.ec
Guatemala: www.mercadolibre.com.gt
Honduras: www.mercadolibre.com.hn
Meksiko: www.mercadolibre.com.mx
Nicaragua: www.mercadolibre.com.ni
Panama: www.mercadolibre.com.pa
Paraguay: www.mercadolibre.com.py
Peru: www.mercadolibre.com.pe
El Salvador: www.mercadolibre.com.sv
Uruguay: www.mercadolibre.com.uy
Venezuela: www.mercadolibre.com.ve
Bantuan saka situs web MercadoLibre

Tansah gumantung ing negara sampeyan, amarga cara kontak iki bisa beda-beda, sampeyan bisa ninggalake nomer telpon supaya penasihat bisa nelpon sampeyan mengko. Kaya sing wis dingerteni, iki minangka pilihan sing sayangé ora diaktifake ing kabeh negara.

Sepisan maneh, ketik MercadoLibre nganggo jeneng pangguna lan klik bantuan ML.

Ing layar iki sampeyan bakal duwe 4 opsi. Pilih sing cocog miturut kasus sampeyan. Liwat langkah iki sampeyan bisa ngakses kanggo ngirim email, miwiti chatting online utawa nampa telpon.

Carane ninggalake complaint ing MercadoLibre

Yen sampeyan ora bisa njaluk bantuan babagan link pisanan, coba opsi 2, sing bakal nggawa sampeyan menyang formulir kaya ing ngisor iki:

Informasi kontak MercadoLibre

Klik Aku pengin hubungi kula banjur njlèntrèhaké masalah sing sampeyan duwe. Sawise sampeyan ngrampungake masalah kasebut, pencet tombol Kirim.

Layanan Pelanggan MercadoLibre

Sampeyan uga kudu eling yen sawetara opsi kasebut ora bisa diaktifake kanggo sementara. Dadi dianjurake kanggo nyoba maneh mengko.
Surat pos kanggo nggawe klaim

Kanggo ngirim pratelan utawa keluhan, utawa apa ora, matur nuwun, sampeyan bisa nggunakake pilihan iki, sing, sanajan saiki ora populer banget amarga kemajuan teknologi, terus bisa digunakake kanthi apik lan bisa uga dadi luwih populer. tinimbang rute kontak liyane.

Uga, yen sampeyan wis nyoba kanthi cara apa wae lan ora mungkin sampeyan entuk respon sing marem saka perusahaan, sampeyan bisa uga pengin ngirim layang dokumen liwat Correo Argentino. Data hukum perusahaan kasebut ing ngisor iki:

Jeneng Perusahaan: MERCADOLIBRE SRL
CUIT: 30-70308853-4
Domisili Fiskal: Av Caseros 3039 Floor 2, (CP 1264) - Kutha Otonomi Buenos Aires.

Kanggo ngubungi layanan pelanggan, sampeyan kudu ngirim layang menyang kantor MercadoLibre ing kutha sampeyan.

Kantor MercadoLibre liyane:

Av. Leandro N. Alem 518
Tronador 4890, Buenos Aires
Arias 3751, Buenos Aires
Gral. Martín M. de Güemes 676 (Vicente López)
Av. del Libertador 101 (Vicente López)

Lan apa ora, yen sampeyan nganggep yen masalah sampeyan mbutuhake bantuan pribadi lan mendesak, sampeyan uga duwe pilihan kanggo ngunjungi kantor MercadoLibre langsung. Iku bab sing ditinggalake ing discretion saka saben wong.
Hubungi dhukungan pelanggan ing media sosial

Iki minangka media sing akeh digunakake dening perusahaan, amarga gampang digunakake lan saiki kabeh wong nggunakake jaringan sosial, mula MercadoLibre ora bakal nglirwakake cara efektif iki kanggo komunikasi karo para pelanggan.

Sampeyan bisa ngakses perwakilan layanan pelanggan saka Instagram, Facebook utawa Twitter, ngetutake tautan ing ngisor iki utawa nggoleki saka jaringan sosial sing padha.

Facebook saka MercadoLibre

Twitter MercadoLibre

Instagram MercadoLibre

MercadoLibre WhatsApp: +54 9 11 2722-7255
Kontak liwat email

Kanggo nggawe pitakon utawa njaluk bantuan babagan kiriman utawa mbalekaken menyang kertu kredit, sampeyan uga bisa nggunakake email.

Yen sampeyan wis nyoba cara liya utawa yen sampeyan mung duwe email ing ngendi wae, coba jelasake masalah sampeyan kanthi cara sing jelas lan gampang supaya wakil bisa nulungi sampeyan kanthi cepet.

Klik kene kanggo mbukak opsi kontak. Pilih Setelan Akunku. Ing layar sabanjure, pilih Ganti rincianku banjur klik Aku butuh pitulung.

Aku butuh bantuan ing MercadoLibre

Saka sisih tengen, garis bakal mbukak ing ngendi sampeyan kudu milih Gunakake e-mail liyane ing akunku.

Ing jalur iki, sampeyan kudu njlentrehake manawa gumantung saka jinis akun lan umure, gumantung saka negara sampeyan lan masalah sing sampeyan duwe, macem-macem opsi bisa dibukak. Umumé, sampeyan kudu ndeleng layar ing ngisor iki:

Kirimi email menyang MercadoLibre

Saka kene pilih Kirimi email lan penasehat bakal nanggapi email sampeyan ing sawetara jam sabanjure.

Kalebu kabeh data sing dianggep perlu lan bakal mbantu penasehat supaya pratelan sampeyan dirampungake kanthi cepet.
Carane mbukak chatting Mercadolibre

Saka kaca sadurunge sampeyan uga bisa ngakses obrolan kanggo ngomong karo operator MercadoLibre. Elinga yen kadhangkala fungsi kasebut ora bisa digunakake ing sawetara negara.
Lacak kiriman

Saben tuku digawe, kode pelacakan ditampa kanggo ngerti status kiriman.

Kaca Correo Argentino kanggo nglacak kiriman:

https://www.correoargentino.com.ar/formularios/mercadolibre

Saka kaca iki sampeyan ngisi sel ing ngendi kode pelacakan dijaluk.

Telpon Pos Argentina:
Ibukutha / GBA: (011) 4891-9191
Nang: 0810-777-7787
Aplikasi kanggo iOS lan Android

Sampeyan uga bisa nggunakake aplikasi ponsel kanggo sistem Android lan iOS sing bisa didownload kanthi gratis lan, saliyane kanggo njaluk bantuan, sampeyan uga bisa nggawe publikasi utawa tuku produk, kanthi cara sing padha karo situs web sampeyan.
Kesimpulan babagan layanan pelanggan MercadoLibre

Kaya sing wis dingerteni, ana akeh cara kanggo ngubungi MercadoLibre yen ana pitakon, pitakon, saran utawa keluhan. Mulane, solusi sing ditawakake MercadoLibre bakal ana hubungane karo saben masalah tartamtu.

Sanajan ora gampang tekan saluran komunikasi kasebut karo perusahaan kasebut, yen kontak kasebut diwiwiti, penasihat layanan pelanggan banget enten lan cepet nanggapi.

Thanks kanggo kabeh pilihan iki kanggo komunikasi langsung karo perusahaan, sawetara inconveniences bisa ditanggulangi, kayata bali produk, masalah karo kertu kredit, non-pangiriman produk, rusak barang dagangan lan akeh masalah liyane sing ana hubungane karo transaksi ing platform.

Panemu babagan MercadoLibre sing diduweni para pangguna penting, kanggo kita lan kanggo klien liyane. Pramila yen sampeyan wis ngubungi perusahaan, kita pengin sampeyan nuduhake pengalaman sampeyan karo layanan pelanggan.

Tutorial iki babagan cara ngubungi layanan pelanggan bener kanggo kabeh pelanggan sing makarya liwat MercadoLibre Argentina, MercadoLibre Colombia, MercadoLibre Spanyol, MercadoLibre Chile, MercadoLibre Uruguay, MercadoLibre Peru lan negara-negara Amerika Latin liyane.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang