Monster Hunter Rise mung bakal dirilis kanthi digital ing PS4, PS5 lan Xbox

Salah sawijining eksklusif sing paling disenengi ing katalog Steam lan Nintendo Switch, Monster Hunter Rise sing menang penghargaan, dikonfirmasi teka ing PS4, PS5, Xbox One lan Xbox Series X|S sawetara dina kepungkur, nanging ora nganti saiki. . sing kita ngerti yen game bakal teka mung lan eksklusif ing format digital. Pangguna konsol Microsoft lan Sony mung bakal entuk liwat PS Store lan Xbox Store, sing bakal didol tanggal 20 Januari 2023 kanthi rega 39,99 euro.

Departure ing Game Pass

Monster Hunter Rise bakal teka kanthi warta ing tingkat teknis, amarga bisa dinikmati sapisanan ing 4K lan 60 fps amarga versi PS5 lan Xbox Series X | S, sing uga bakal kalebu mode 1080p/120 fps, bakal duwe swara 3D lan sampeyan malah bakal nggunakake fungsi eksklusif saben platform. Ing PS5, contone, bakal ana cross-play karo PS4 lan fungsi Dualsense kayata pemicu adaptif bakal digunakake, nalika ing Xbox ora ana cross-play, nanging bakal kasedhiya ing Game Pass.

Bakal teka tanpa extension Sunbreak

Mung masalah karo game ing mlumpat menyang liyane saka nyenengake iku ora bakal kalebu Sunbreak, expansion gedhe sing ditampa panas iki lan kita dianugerahi karo 8.6 ing analisis sawijining, ngendi kita disebut penting lan kita disebut. iku "kesimpulan becik kanggo Monster Hunter Rise iki". Miturut Capcom, DLC pungkasane bakal dirilis ing PS4, PS5, lan Xbox kanthi kapisah ing Spring 2023.

Minangka kanggo Monster Hunter Rise, 9 ing analisis lan judhul (A rumus ditemtokake kanggo terus nambah) ngandika kabeh. Elinga tembung-tembung sing disedhiyakake karo kanca kita Sergio Carlos González: "Iki minangka game video total. Ing ngendi kita ngira yen Donya wis nggawe dhasar babagan seri kasebut ing meh kabeh, cicilan anyar mbukak dalan paralel sing kita maju babagan sing paling penting: urutane critane game. Capcom isih ana ing sih-rahmat lan wis ngetrapake perbaikan sing bisa ditindakake. Mung obah wis marem. Munggah nahan inti, nemokake semangat saka episode nomer papat lan revisiting unsur sing nggawe World acara. A cicilan penting anyar, game apik banget ing umum sing banget sethitik bisa salah. We are in luck, saga tetep ditemtokake kanggo ora mandheg nambah ". Sampeyan ora bisa kantun ing Xbox lan PlayStation!

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang