Ndhuwur 9 Alternatif Toko Aplikasi Android Google Play - Gratis Malware!

Google wis ningkatake toko aplikasi Android ing taun-taun pungkasan, nanging ayo jujur:

Kadhangkala alternatif dibutuhake. Lan kanggo wektu kasebut, ana 9 alternatif Google Play Store sing apik sing kudu sampeyan ngerti saiki. Sanajan alternatif toko aplikasi Android iki bisa uga ora nyedhiyakake kabeh aplikasi saka Play Store, bisa uga ana sawetara cara.

Punika bab:

Apa sampeyan tau nelusuri app ing Play Store mung kanggo nemokake app ora kasedhiya kanggo diundhuh ing negara utawa wilayah sampeyan? Inggih, sampeyan ora piyambak!

Akeh wong wis ngalami bab sing padha lan ana macem-macem alasan konco iku. Skenario sing paling ala yaiku negara sampeyan bisa mblokir kabeh layanan Google, kalebu Google Play Store.

Saiki santai!

Iki ngendi alternatif nyimpen app Android teka menyang muter.

Apa sampeyan takon carane?

Keuntungan saka Alternatif Android App Store

Untunge, alternatif kasebut ora nggolongake pamirsa adhedhasar negara utawa wilayah sing dienggoni. Mulane, iku bisa kanggo nyedhiyani kita karo kabeh aplikasi!

Luar biasa bener?

Kanggo pangembang, toko aplikasi alternatif iki nawakake sumber penghasilan liyane. Yen sampeyan wis ngembangake aplikasi Android, sampeyan mesthi pengin ndeleng luwih akeh saka toko aplikasi alternatif kasebut.

Manfaat liyane nggunakake alternatif toko aplikasi Android yaiku…

Sampeyan bisa nyimpen file APK nalika ndownload app.

Delengen, sawetara wong uga seneng nyimpen salinan serep aplikasi ing wangun file APK kanggo digunakake mengko. Lan Google Play Store ora ngidini kita ndownload serep app, nanging kanthi otomatis nginstal app ing telpon sawise diundhuh. Dadi, yen sampeyan pengin duwe koleksi app sehat sing siap diinstal ing piranti apa wae sing dikarepake, disaranake ngundhuh saka salah sawijining alternatif PlayStore sing apik iki.

Cathetan: Nalika etalase kasebut dijaga kanthi apik lan duwe koleksi aplikasi Android sing sehat, bisa uga ana sawetara aplikasi jahat sing ana ing njero.

Jujur, Google uga ora duwe cara sing ora aman kanggo ndeteksi aplikasi sing mbebayani ing Toko, nanging paling ora langsung mbusak aplikasi kasebut nalika ditemokake. Oh!

Wajib Waca: Google Play Store Nduwe 85 Aplikasi Adware Infested Sing Bisa Ngrusak Pangguna

Alternatif Google Play Store paling apik

Punika bab:

Disaranake sampeyan ndownload aplikasi sing dibutuhake lan aja njelajah alternatif PlayStore iki. Mung download app sing dipercaya lan saka pangembang sing wis kondhang.

Saiki:

Kita wis mindhai sawetara aplikasi sing diundhuh saka situs web kasebut lan ora ana sing salah, mula paling ora aplikasi inti resik. Nanging, disaranake sampeyan nggunakake akal sehat lan mung sesambungan karo aplikasi sing dianggep penting.

Dhaptar iki bakal nuduhake situs web alternatif Play Store sing gegandhengan, sawetara bisa uga duwe aplikasi Android sing bisa didownload menyang PC lan nginstal kanthi nyalin menyang smartphone utawa tablet.

Cathetan: Dhaptar kasebut ora ana urutan tartamtu amarga kabeh menehi fungsi sing padha karo njiwet cilik menyang sistem pangiriman.

1. Toko Aplikasi Amazon

Toko Toko Amazon

Sampeyan mbokmenawa wis krungu saka Amazon. Nanging, saliyane minangka situs blanja sing paling populer, Amazon uga melu nggawe sumber kaya Amazon Music, Videos, lan Prime, kanggo film. Wajar yen bubar, Amazon wis ngembangake pasar aplikasi alternatif dhewe. Ing toko aplikasi Amazon, ana akeh aplikasi lan game sing kasedhiya gratis, kasedhiya kanggo sapa wae ing saindenging jagad.

Situs web Amazon App Store
Situs web Amazon App Store

Mbok menawa sing paling apik babagan Amazon App Store yaiku kasedhiya kanggo pangguna Android lan iOS. Liyane sing menarik yaiku sampeyan bisa nginstal paket aplikasi. A plethora eBooks, film, lan malah musik uga kasedhiya ing Amazon App Store, kaya Google Play Store.

2. Aptoid

Aptoide App Store
Aptoide App Store

Apa sampeyan nggoleki alternatif Play Store sing gampang digunakake lan gampang diakses? Iki mbok menawa app sing mung digawe kanggo sampeyan. Sampeyan kudu ndownload file APK saka situs web lan transfer menyang piranti Android sampeyan. Saka ing kono sampeyan mung kudu nginstal lan mbukak toko aplikasi alternatif. Sawisé iku, sampeyan bakal bisa ndeleng Bunch saka app siap kanggo download lan muter.

Situs web Aptoide App Store
Situs web Aptoide App Store

Iki minangka aplikasi sing dirancang kanthi apik kanthi sawetara fitur canggih. Uga dadi tuan rumah perpustakaan aplikasi gedhe sing bebas saka kode utawa virus sing mbebayani. Senajan iku ora minangka amba minangka sawetara saka situs web kita wis kadhaptar, iku isih salah siji sing paling apik kanggo duwe.

Aptoide

3. Entuk Jar

toko aplikasi getjar
Toko Aplikasi GetJar

Toko aplikasi khusus iki wis suwe. Mungkin sampeyan ngelingi nggunakake situs web kanggo ngundhuh app ing telpon Nokia meh sepuluh taun kepungkur, utawa njupuk .jar video game kanggo telpon Sony Music Edition meh 12 taun kepungkur.

situs web getjar
situs web GetJar

alternatif PlayStore iki saiki mbok menawa toko app mbukak paling gedhe ing donya kanggo Android, lan ngandika akeh. Ana akeh aplikasi sing kasedhiya ing kene, lan sawetara sing ora kasedhiya ing Google PlayStore. Toko iki berkembang kanthi cepet lan nawakake konten sing akeh banget. Situs web kasebut uga dilengkapi saringan canggih sing bisa mbantu sampeyan nemokake aplikasi tartamtu kanthi gampang.

GetJar

4. F-droid

logo android
Toko Aplikasi F-Droid

F-Droid minangka piranti lunak sumber terbuka lan gratis sing ngidini sampeyan entuk aplikasi kanggo smartphone utawa tablet Android. Iki dudu toko aplikasi tradisional lan mung dadi host sawetara aplikasi sing digawe gratis. Nanging, yen sampeyan seneng aplikasi lan tren iki, iki minangka salah sawijining papan sing paling apik kanggo entuk.

kaca web fdroid
Situs web F-Droid

Repositori aplikasi FOSS sing kasedhiya ing kene bisa dianyari kanthi nggunakake klien Android sing bisa diinstal ing piranti kasebut. Iki minangka cara sing resik lan ora repot kanggo mesthekake yen aplikasi tetep anyar karo konten anyar. Toko iki bisa dianggep rada lemah amarga basis pangguna niche. Pangguna Android normal bisa uga ora bisa nggunakake aplikasi kasebut.

f-droid

5. AppBrain

logo otak aplikasi
AppBrain App Store

Alternatif Play Store iki wis nulungi aku akeh ing riset lan isih padhet. Alternatif App Store iki ngidini sampeyan ngakses sawetara rincian sing ora diwenehake ing papan liya. Iki minangka cara sing gampang kanggo ngerteni sepira papan sing bakal ditindakake aplikasi ing piranti Android sampeyan. Yen sampeyan kuwatir babagan ijin, alternatif Play Store sing apik tenan iki dhaptar ing kaca app.

Situs web AppBrain
Situs web AppBrain

Ana akeh aplikasi sing bisa ditemokake lan didownload saka Toko iki. Kita seneng banget carane rinci fungsi telusuran ing situs web iki. Sistem panyaring uga dileksanakake kanthi apik lan fitur-fitur canggih nggawe pengalaman unik kanggo wong sing nggoleki fungsi sing jero.

AppBrain

6. App mirror

mirror logo apk
Mirror App Store Apk

Apk Mirror bisa ngaku minangka situs web lan toko aplikasi paling gedhe kanggo file Apk saiki. Akeh aplikasi sing premium ing Google Play Store duwe file Apk sing diunggah ing kene, kanggo entuk. Sampeyan mung kudu ngundhuh file apk lan nginstal ing telpon, lan voila! Sampeyan duwe app premium gratis.

situs web mirror apk
situs web mirror apk

Apk Mirror se compone de una lista masiva de aplicaciones y juegos que son completamente gratuitos. Aunque todavía no tienen una aplicación, puede visitar su página web, descargar los archivos apk directamente en su dispositivo o, tal vez, en su PC portátil y luego transferirlos a su dispositivo Android.

7. Munggah

logo munggah
Uptodown App Store

Ana luwih saka 2,5 yuta aplikasi sing diunggah ing Uptodown sing diuji kanggo malware. Salah sawijining fitur sing apik yaiku kasedhiya ing 12 basa, sing cukup migunani yen sampeyan ora kepenak karo basa Inggris. Iki minangka papan ing ngendi sampeyan bisa njaluk piranti lunak modded utawa bajakan luwih kerep tinimbang ora, dibandhingake karo pasar app liyane.

kaca web uptodown
Situs web Uptodown

Yen sampeyan umume prihatin babagan keamanan, sampeyan bisa ngaso kanthi gampang. Dheweke nggunakake VirusTotal, kanthi nglaporake kabeh file, adhedhasar asil luwih saka 50 antivirus kanthi total. Iki tegese sampeyan kurang kamungkinan kanggo ndownload malware saka pasar iki, dibandhingake karo akeh alternatif Google Play Store.

8. Geser kula

logo geser
Toko Aplikasi SlideME

Kadhangkala sampeyan ora pengin nyaring atusan aplikasi kanggo nemokake sing cocog kanggo sampeyan. Kadhangkala sampeyan kesusu golek aplikasi sing sampurna kanggo tugas tartamtu. Aplikasi manajer aplikasi iki menehi akses menyang dhaptar aplikasi Android sing wis dikurasi kanthi apik. Ora kaya alternatif Play Store liyane, iki milih sing paling apik saka aplikasi sing paling apik lan nggawa menyang ngarep.

kaca web geser
Situs web SlideME

Iki ngidini sampeyan entuk pengalaman paling apik ing piranti sing disenengi tanpa kudu ngeduk ewonan aplikasi. Aplikasi kasebut uga bisa diinstal ing smartphone lan saka ing kono cukup gampang kanggo ndownload lan nginstal aplikasi liyane.

Aku geser

9. Bemobi Opera Mobile Store

Logo toko seluler Opera
Toko Mobile Opera

Opera wis suwe saya suwe lan saiki wis nggawe jeneng dhewe kanthi browser sing apik tenan. Browser Opera uga mlebu ing dhaptar browser Internet paling apik kanggo Android. Dadi, kita uga nyoba toko seluler, lan diisi kanthi apik.

Toko Mobile Opera
Situs web toko seluler Opera

Aja kliru sanadyan; ana akeh aplikasi ing kana, nanging ora ana ing level sing dikarepake saka alternatif Play Store kanthi fitur lengkap. Nanging, yen sampeyan prihatin babagan keamanan lan mung pengin ndownload aplikasi saka sumber sing dipercaya, iki bisa dipercaya.

Toko Mobile Opera

asring takon

Apa alternatif Google Play Store?

Google Play Store minangka papan kanggo aplikasi lan game sing dipercaya, nanging ora mesthi kasedhiya. Utawa mbok menawa aplikasi sing dikarepake durung kasedhiya ing negara sampeyan. Nalika ana sawetara workarounds kanggo iki, iku akeh karya lan ora worth gaweyan. Iki minangka alternatif Android Marketplace! Sampeyan bisa nemokake app premium sing gratis, kanggo nyoba lan nggunakake nganti kasedhiya ing ngendi sampeyan lagi.

Apa keuntungan saka toko aplikasi pihak katelu iki?

Kaya sing kasebut ing ndhuwur, iki minangka papan sing apik kanggo entuk aplikasi sing diwatesi utawa ora kasedhiya kanthi gratis. Kadhangkala sampeyan bisa nemokake aplikasi sing disusupi utawa dimodifikasi, utamane game, kanggo mbantu sampeyan ndeleng sisih liyane utawa luwih seneng.

Pasar Android alternatif endi sing paling apik?

Nalika saben fitur beda lan duwe macem-macem kekuwatan, kita bakal milih Uptodown minangka sing paling apik. Iki utamane amarga dhaptar akeh game sing disusupi sing bisa sampeyan tekan ing kana, kabeh mau dipriksa kanthi tliti kanggo malware.

Alternatif Google Play Store: Temokake World Underground

Iki minangka sawetara alternatif Play Store sing dudu penipuan langsung. Aplikasi iki ora bakal nyoba ngapusi sampeyan utawa entuk informasi pribadhi mung kanggo menehi aplikasi sing sedhih. Sanajan ora dipercaya kaya toko Google Play resmi, dheweke nyedhiyakake layanan sing apik banget.

Dadi sing sampeyan nyoba? Apa pengalaman sampeyan? Marang kita ing komentar ing ngisor iki!

Gambar utama

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang