Samsung Galaxy Tab A7 2022: tablet murah mbukak rahasia

tablet Samsung Galaxy Tab A7 Generasi 1st dikenalake dening raksasa Korea Selatan ing pertengahan 2020. Wiwit iku, iku salah sawijining tablet murah sing paling apik sing bisa sampeyan tuku saiki, nanging fitur-fiture wis rada ketinggalan jaman.

Mulane, wajar yen saiki kita nemokake sadurunge bocor informasi anyar sing sebagian nuduhake generasi kapindho tablet kualitas/rega iki. Mulane, iku babagan Samsung Galaxy Tab A7 2022 Edition sing bakal nggabungake chipset Unisoc T618.

Tablet Galaxy Tab A7 murah lan relatif apik ing taun 2022

Samsung Galaxy Tab A7
Tablet Samsung Galaxy Tab A7 saiki, ing salaka.

Kira-kira rong taun sawise teka ing pasar Samsung Galaxy Tab A7, pabrikan Korea Selatan bakal nyiapake peluncuran generasi kapindho. Owah-owahan utama bakal ana ing tablet, utamane ing prosesor.

Miturut laporan anyar, majeng utamané dening publikasi gizpie, tablet anyar bakal nggabungake prosesor Unisoc T618. Uga, produk kasebut kudu diwenehi nomer model SM-T503 miturut sertifikasi sing diterbitake kanggo tablet Android iki.

Miturut sumber sing padha, Galaxy Tab A7 2022 sing bakal teka bakal duwe 3 GB RAM lan panyimpenan internal 32 GB sing bisa ditambahi liwat kertu memori mikro SD. Dadi bakal dadi tablet level entri kanthi rega sing kompetitif.

Prosesor Unisoc T618 bakal nambah kinerja tablet Samsung

Samsung Galaxy Tab A7 2022
Tablet Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020).

Sorotan versi anyar saka tablet iki menyang prosesor Unisoc T618. Perlu dicathet yen prosesor sing padha iki saiki, contone, ing Galaxy Tab A8 10.5 (2021), model murah Samsung liyane sing saiki ana ing pasar.

Luwih khusus, prosesor iki nduweni litografi 12nm kanthi rong inti kinerja dhuwur, Cortex-A75 ing 2,0GHz, uga enem inti Cortex-A55 sing kurang daya kanthi frekuensi pangolahan maksimal 1,8GHz.

Ing wektu sing padha, kanggo ngurus grafis, kita uga duwe GPU Mali-G52 MP2 ing prosesor mid-range iki kanthi kinerja sing apik. Sing paling apik yaiku kamungkinan kanggo njaga rega sing kompetitif ing produk sing wis kompeten minimal lan njamin pengalaman pangguna sing nyenengake.

Tablet bakal nahan sawetara atribut versi saiki

Kanggo edisi anyar saka tablet iki, Samsung kamungkinan bakal tetep layar 10,4-inch, teknologi TFT LCD, kanthi resolusi 2000 x 1200 piksel. kita uga bakal duwe Jack 3,5 mm, uga kamera mburi 8 MP, saliyane kamera ngarep 5 MP, tanpa dilalekake baterei kapasitas 7.040 mAh kanthi ngisi daya 15 W.

Pungkasan, saiki kita ora duwe informasi babagan tanggal presentasi, sanajan diluncurake nalika musim panas 2022 kemungkinan, uga pangopènan rega sing murah. Ing kasus apa wae, kita nggatekake kabar apa wae.

Editor TecnoBreak nyaranake:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang