Xiaomi 13 Ultra bakal dadi salah sawijining smartphone paling apik kanggo fotografi

Kita isih ora ngerti tanggal presentasi tutup Xiaomi anyar, nanging kita ngerti manawa bakal kelakon. Nanging, sapa wae sing pengin sing paling apik sing ditawakake merek China babagan fotografi kudu ngenteni presentasi Xiaomi 13 Ultra.

Model iki mung kudu diumumake ing pertengahan 2023, nanging data pisanan babagan kamera wis ana ing warta. Lan menehi kritik dening maju, sampeyan bakal duwe set mewah maneh.

Xiaomi 13 Ultra bakal nggunakake sensor 1 inci Sony

Data kasebut diterusake dening Digital Chat Station ing jaringan sosial China Weibo. sing dikenal saringan ngaku yen Xiaomi 13 Ultra bakal nampilake sensor Sony IMX 989 1 inci, kaya Xiaomi 12S Ultra saiki.

Bentenane utama karo Xiaomi 13 Ultra sing bakal teka yaiku integrasi stabilisasi gimbal ing sensor utama. Iki, paling ora, tesis sing dibela dening Digital Chat Station ing prediksi paling anyar.

Sumber iki uga nambahake manawa Xiaomi 13 Ultra bakal duwe papat kamera. Iku uga nyatakake anané fokus otomatis PDAF lan sensor dToF (Wektu penerbangan langsung) becik kanggo nggayuh pangukuran ambane sing luwih akurat.

Fitur kamera Xiaomi 13 Ultra isih dadi misteri. Nganti saiki, kita ora duwe prediksi babagan resolusi sensor kasebut, nanging bisa uga ora beda-beda dibandhingake karo Xiaomi 12S Ultra.

Ngisi daya cepet ing 200 W bakal dadi aset liyane

Ing njaba bab fotografi, Xiaomi 13 Ultra bakal duwe barang anyar kayata kalebu teknologi pangisi daya cepet 200 W merek. Kacepetan sing bakal nggawe iki minangka salah sawijining smartphone paling cepet ing donya kanggo ngisi baterei.

Teknologi iki, ketoke, mung bakal ana ing ndhuwur Xiaomi sing dipilih. Iki tegese mung model paling penting saka merek Cina ing 2023 sing bakal duwe hak istimewa iki.

Editor TecnoBreak nyaranake:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang