Xiaomi Book S 12.4 minangka tablet Windows anyar kanthi chip Snapdragon 8cx Gen 2

Ing presentasi sing dianakake Selasa (21) iki, Xiaomi ngumumake seri produk sing dituju ing pasar global, utamane Xiaomi Book S 12.4. Tablet Windows anyar saka merek sadurunge bocor, anyar fokus ing nawakake pengalaman premium ing paket kompak sing stands metu kanggo Processing karo Snapdragon 8cx Gen 2, chip kinerja dhuwur Qualcomm kanggo laptop sing janji kinerja ngalangi karo otonomi dawa .

Xiaomi Book S minangka tablet Windows kanthi Snapdragon 8cx Gen 2

Kanthi 12,4 inci, piranti anyar Xiaomi ngupaya nggabungake keuntungan saka tablet karo notebook Windows, diwiwiti karo panel tutul IPS LCD, kanthi resolusi 2560 x 1600 piksel, rasio aspek 16:10, dianggep unggul kanggo produktivitas. - padhange puncak 500 nits lan jangkoan gamut warna 3% DCI-P100, kompatibel karo Xiaomi Smart Pen sing didol kanthi kapisah.

Ing jantung Xiaomi Book S 12.4 yaiku Snapdragon 8cx Gen 2 sing, minangka sorotan portal. NotebookCheckiku ateges Snapdragon 855 karo akses kanggo daya luwih (7W minangka standar) kanggo ngirim kinerja sing luwih.

Saingan karo Microsoft's Surface Pro X, Xiaomi anyar kasebut minangka prosesor Snapdragon 8cx Gen 2 lan tampilan LCD 16:10 IPS kanthi dhukungan tutul lan stylus (Gambar: Flyer / Xiaomi)

Raksasa kasebut njamin yen komponen kasebut nyedhiyakake kinerja sing padhet kanggo tugas saben dina, kanthi kauntungan ngonsumsi energi sing luwih sithik, menehi otonomi sing luwih gedhe saka baterei 38.08 Wh / 4,920 mAh kanthi dhukungan kanggo pangisi daya cepet 65 W.

Kanthi frekuensi nganti 3,0 GHz lan GPU Adreno 680, komponen kasebut didhukung dening 8 GB RAM lan panyimpenan 256 GB, kanthi kamungkinan ekspansi liwat kertu Micro SD nganti 512 GB, lan bisa digunakake karo Windows 11 ing versi khusus. .kanggo Kripik ARM.

Tablet fokus ing otonomi lan portabilitas, lan nduweni konektivitas winates (Gambar: Pambocoran/Xiaomi)

Sanajan piranti Windows, peluncuran kasebut nggawa pilihan konektivitas sing winates, kalebu mung port USB-C, meksa pangguna sing mbutuhake port luwih akeh nggunakake dongle, jack headphone P2, Wi-Fi 5 lan Bluetooth. .

Rega lan kasedhiyan

Xiaomi Book S 12.4 teka ing Eropa wiwit Selasa iki (21), kanthi rega sing disaranake 699 euro (~R $ 3.820). Sampeyan uga bisa tuku piranti kasebut kanthi kombo kanthi tutup keyboard sing didol ing 799 euro (~ R $ 4.360), dene loro tawaran kasebut bakal nggawa kuping Redmi Buds 3 Pro minangka hadiah nalika tuku nganti 30 Juni. Durung dingerteni manawa kebaruan kasebut bakal kasedhiya ing negara liya, kayata Spanyol.

Sumber: Xiaomi, NotebookCheck

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang