Xiaomi: seri smartphone lawas iki bakal nampa nganyari MIUI 14

Sajrone wulan iki, Xiaomi bakal mbukak antarmuka anyar saka seri ndhuwur Xiaomi 13 lan MIUI 14.

Nanging ora mung model paling anyar saka merek Cina sing layak nampa nganyari utama. Saiki wis dingerteni manawa seri Xiaomi Mi 10 uga bakal dadi salah sawijining pemenang sing beruntung.

Xiaomi Mi 10 bakal nampa nganyari menyang MIUI 14

Poster promosi MIUI 14
Poster promosi antarmuka MIUI 14 sing dirilis dening Xiaomi Credit@Xiaomi

Mengko wulan iki, Xiaomi bakal mbukak seri smartphone Xiaomi 13 sing wis ditunggu-tunggu lan uga antarmuka MIUI 14 anyar kanggo konferensi kasebut.

Nalika ngenteni presentasi sing ditunggu-tunggu, kita ngetutake desas-desus babagan fitur-fitur anyar iki sing nggawe paling akeh wahyu ing jagad Web. Saiki kita ngerti manawa ora mung model paling anyar saka merek Cina sing bakal layak kanggo nganyari gedhe kanggo antarmuka MIUI 14 anyar, adhedhasar sistem operasi Android 13.

Salah sawijining seri paling tuwa ing pasar, Xiaomi Mi 10, uga bakal entuk nganyari anyar. Nanging, seri iki ora bakal dadi salah sawijining sing pertama nampa nganyari utama.

Kaya sing dikarepake, model Xiaomi 13 lan 13 Pro anyar wis mbukak antarmuka anyar. Banjur bakal dadi seri 12 sing bakal sampeyan tampa, banjur seri 11 lan banjur seri Mi 10, kasedhiya kanggo wektu sing luwih suwe ing pasar.

Iki warta apik banget kanggo pangguna Xiaomi amarga seri Mi 10 kalebu macem-macem model.

Elinga yen salah sawijining fitur anyar saka antarmuka anyar yaiku kasunyatan manawa pangguna mung duwe wolung aplikasi sing wis diinstal saka pabrik lan ora bisa dibusak. Kabeh liyane bisa dicopot sawayah-wayah, nggawe model luwih cepet lan lancar.

Spesifikasi Xiaomi Mi 10 5G

Kaya sing wis dakkandhakake, seri Mi 10 kalebu sawetara model, nanging kita bakal fokus ing model dhasar lan ngelingi sawetara atribut saka varian iki sing diluncurake ing Februari 2020.

Ing njero, model kasebut ngemot prosesor. Snapdragon 865 kanthi dhukungan kanggo komunikasi 5G lan dipasangake karo nganti 12GB RAM lan nganti 256GB panyimpenan UFS 3.0.

Sorotan kanggo persiyapan kamera mburi sing nduwe sensor utama 108 megapikseldiiringi amba Ultra-sudhut 13 megapiksel lan malah sensor ambane lan makro liyane, loro karo resolusi loro megapiksel.

Area ngarep dikuwasani dening layar Super AMOLED karo 6,67 incis sing menehi resolusi 2340 × 1080 piksel lan refresh rate 90 Hz, uga dhukungan kanggo HDR10 +.

Xiaomi Mi 10 5G didhukung dening baterei 4.780 mAh kanthi dhukungan kanggo pangisi daya cepet 30 watt.

Xiaomi Mi 10 gambar anyar

Varian Xiaomi Mi 10 5G karo 8GB memori RAM lan 256 GB panyimpenan internal kasedhiya ing Amazon Spanyol karo Diskon 29% ing rega biasa.

Editor TecnoBreak nyaranake:

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang