Acara

Teknologi berkembang saben dina lan kita kudu up-to-date supaya bisa produktif. Ana akeh pameran teknologi ing saindenging jagad sing ngajari sampeyan babagan teknologi anyar lan menehi wawasan penting babagan produk sadurunge tekan pasar.

Acara teknologi paling gedhe kanggo penggemar teknologi

Nekani konferensi minangka perkara sing paling apik sing bisa ditindakake kanggo bisnis mbesuk. Dheweke uga menehi kesempatan penting kanggo investor sing golek pendanaan. Acara teknologi minangka bagean penting ing urip kita sing nyebar warta paling anyar saka jagad teknologi. Iki minangka acara teknologi paling gedhe sing kudu sampeyan lakoni supaya tetep anyar.

techfest

Where: IIT Mumbai, India

Techfest minangka festival teknologi taunan sing diselenggarakake dening Institut Teknologi India, dumunung ing Mumbai, India. Iki diatur saben taun dening organisasi mahasiswa nirlaba. Diwiwiti ing taun 1998, wis mboko sithik dadi acara sains lan teknologi paling gedhe ing Asia. Telung acara kasebut dadi tuan rumah macem-macem acara, kayata pameran, kompetisi lan lokakarya, narik kawigaten wong saka sak ndonya. Kabeh ceramah diwenehake dening tokoh-tokoh terkenal saka sak ndonya.

Mobile World Congress

Panggonan: Fira de Barcelona, ​​​​Spanyol

GSMA Mobile World Congress, sing dianakake ing Catalonia, Spanyol, minangka pameran industri seluler paling gedhe ing donya. Wiwitane diarani GSM World Congress nalika dibukak ing taun 1987, nanging diowahi dadi jeneng saiki. Nawakake panggung sing apik kanggo produsen seluler, panyedhiya teknologi lan pemilik paten saka kabeh ndonya. Jumlah pengunjung taunan kira-kira 70.000 lan ing taun 2014, luwih saka 85.000 wong rawuh ing acara internasional iki.

EGX-Expo

Where: London lan Birmingham, Inggris

EGX biyen Eurogamer Expo iku salah siji saka acara video game paling gedhe ing donya, dianakaké saben taun ing London wiwit 2008. Iku fokus ing warta video game, reviews pangguna lan liyane. Iki minangka acara rong utawa telung dina sing nyedhiyakake platform sing apik kanggo nampilake game anyar saka seri video game populer sing durung dirilis.

Sampeyan uga bisa rawuh ing sesi pangembang, ing ngendi pangembang ngrembug masa depan industri video game lan liya-liyane. Ing 2012, Eurogamer, bebarengan karo Rock, Paper, Shotgun Ltd., ngumumake Rezzed, pertunjukan game PC spin-off EGX. Banjur nampa jeneng EGX Rezzed.

Ekspo Elektronika

Panggonan: Los Angeles, California, Amerika Serikat

Electronic Entertainment Expo, luwih dikenal minangka E3, minangka pameran dagang taunan kanggo industri komputer sing adhedhasar ing Los Angeles. Ewonan produsen video game teka ing dheweke kanggo nuduhake game sing bakal teka. Kaping pisanan, pameran iki mung ngidini entri kanggo wong-wong sing ana hubungane karo industri video game, nanging saiki pass ditanggepi ing nomer tartamtu kanggo ngidini masyarakat umum liyane cahya. Ing 2014, luwih saka 50.000 penggemar game rawuh ing expo.

Bukak Festival

Panggonan: San Francisco, California, Amerika Serikat

Festival Peluncuran minangka salah sawijining platform paling apik kanggo para pengusaha enom lan inspirasi sing pengin miwiti wiwitan. Saben taun, luwih saka 40 startup lan luwih saka 10.000 wong rawuh ing konferensi iki. Peserta mlebu kompetisi ing ngendi dheweke saingan karo startup liyane, kanthi pemenang nampa pendanaan winih lan liputan media sing signifikan. Tujuan utama Festival Peluncuran yaiku ngasilake teknologi paling maju ing donya. Sakabèhé, iki minangka acara sing kudu dirawuhi kanggo sapa waé sing pengin mlebu komunitas wiwitan.

VentureBeat Mobile Summit

VentureBeat minangka ruangan warta online sing fokus ing warta seluler, review produk, lan uga dadi tuan rumah konferensi adhedhasar teknologi. Ora ana keraguan manawa seluler minangka masa depan lan VentureBeat nawakake kesempatan kanggo njelajah teknologi saiki. Tim ahli saka macem-macem lapangan nyumbang karo karyane kanggo ngarahake tulisan iki. Saliyane Mobile Summit, uga ngatur akeh konferensi liyane, kayata GamesBeat, CloudBeat lan HealthBeat.

FailCon

FailCon minangka salah sawijining acara paling apik kanggo para pengusaha, pangembang lan desainer. Penting banget kanggo saben wirausaha sinau kegagalan dhewe lan wong liya, supaya bisa nyiapake masa depan. Acara iki uga kanggo menehi inspirasi marang para rawuh. FailCon diluncurake ing 2009 dening Cass Phillipps, perencana acara. Dheweke mung kerja kanggo wiwitan sing gagal lan duwe pakar kanggo menehi solusi.

Ngganggu TechCrunch

TechCrunch Disrupt minangka acara taunan sing dianakake TechCrunch ing Beijing lan San Francisco. TechCrunch minangka sumber online kanggo warta lan analisis teknologi. Nganakake kontes kanggo startup anyar kanggo nampilake produk menyang penemu lan media. Sawetara startup sing diluncurake ing TechCrunch Disrupt yaiku Enigma, Getaround, lan Qwiki. TechCrunch Disrupt uga ditampilake ing seri TV adhedhasar startup teknologi, Silicon Valley.

Konferensi TNW

Konferensi TNW minangka seri acara sing diatur dening The Next Web, situs web berita teknologi. Iku mung makaryakke 25 wong lan 12 editors donya. Dheweke dadi tuan rumah program kanggo wiwitan tahap awal kanggo miwiti produk lan duwe kesempatan kanggo ketemu investor. Iki minangka acara sing cocog kanggo para pengusaha sing pengin mega-usaha utawa butuh sawetara solusi kanggo bisnis. Sawetara startup sukses sing wis diluncurake ing Konferensi TNW yaiku Shutl lan Waze.

Konferensi Startup Lean

Panggonan: San Francisco, California, Amerika Serikat

Konferensi Startup Lean minangka platform sing cocog kanggo para pendatang anyar ing industri teknologi. Iki diwiwiti ing 2011 dening blogger sing dadi pengusaha Eric Ries. Sawise mundur dadi CTO situs jejaring sosial IMVU, dheweke ngalihake perhatian marang bisnis kewirausahaan. Dheweke ngembangake filosofi wiwitan sing ramping kanggo mbantu para startup sukses.

InfoShare

Panggonan: Gdansk, Polandia

InfoShare minangka konferensi teknologi paling gedhe ing wilayah Eropa Tengah lan Timur, sing dianakake ing salah sawijining kutha paling gedhe ing Polandia. Konferensi kasebut nggabungake macem-macem startup lan investor. Iku uga nawakake akeh kanggo programer.

CEBIT

Where: Hannover, Lower Saxony, Jerman

CEBIT, tanpa mangu, pameran IT paling gedhe ing donya, sing dianakake saben taun ing Hannover fairgrounds, dumunung ing Jerman, pameran paling gedhe ing donya. Iku ngluwihi COMPUTEX mitra Asia lan padha karo Eropa sing saiki bubar, COMDEX, ukuran lan jumlah penonton.

Silicon Valley Inovasi Summit

Panggonan: Silicon Valley, California, Amerika Serikat

Silicon Valley Innovation Summit minangka acara taunan utama kanggo para pengusaha lan investor paling dhuwur. Iki dibukak ing musim panas 2003. KTT kasebut fokus ing diskusi tingkat dhuwur ing antarane para rawuh lan pengusaha sukses babagan tren digital.

Dheweke ndhukung puluhan perusahaan kanggo ngembangake bisnis wiwit wiwitan, kalebu Salesforce.com, Skype, MySQL, YouTube, Twitter, lan liya-liyane. Kabeh wong sing gegandhengan karo bisnis disaranake kanggo rawuh ing acara teknologi iki supaya bisa ngetutake perkembangan teknologi paling anyar ing industri kasebut.

Konferensi CES (Elektronik & Teknologi Konsumen)

Where: Las Vegas, Nevada, Amerika Serikat

CES mbok menawa konferensi teknologi sing paling diantisipasi ing donya. Acara kasebut narik kawigaten luwih saka 150.000 penggemar teknologi, sing seneng produk konsumen saka luwih saka 4.000 pameran, sing 82% minangka perusahaan Fortune 500. Saliyane perusahaan sing wis mapan, sawetara atus bisnis cilik sing muncul uga nampilake produk ing kene. Sanajan, miturut data sing kasedhiya, CES dudu acara khas sing fokus ing wiwitan, kaya umume sing kedadeyan saiki, iki minangka acara penting kanggo media internasional.

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang