Aksesoris

Sampeyan bisa mbuwang dhuwit kanggo macem-macem barang teknologi aneh, saka sikat untu sing nganggo Bluetooth nganti pemanggang roti sing nyithak selfie nalika sarapan. Nanging mung ana sawetara gadget teknologi sing pancene ora bisa urip tanpa.

Pancen angel tetep ing ruang teknologi sing terus berkembang lan saya ganti. Inggih, ing ngendi kita teka ing: kita ing TecnoBreak terus-terusan nliti, nyoba, lan nguji gadget teknologi anyar, lan asring nganyari dhaptar iki kanthi rilis anyar.

Warta teknologi taun iki bakal terus fokus ing kasunyatan jarak sosial lan kerja remot ing ngendi kita manggon, sing bisa dideleng ing latar ngarep ing CES 2021, acara teknologi taunan sing dianggep minangka tahap inovasi donya.

Saka baterei portabel kanggo smartphone lan hard drive eksternal, nganti aksesoris pinter kanggo konsol game PlayStation 5 lan Xbox Series X paling anyar, sampeyan bakal nemokake informasi aksesori paling anyar ing kene.

Ing kene kita nuduhake apa aksesoris teknologi, apa aksesoris sing paling populer sing dikarepake wong, apa sing sampeyan butuhake aksesoris, lan kabeh sorotan sing sampeyan butuhake kanggo milih aksesori sing bener.

Warta babagan aksesoris teknologi

Mangkene apa sing anyar ing kabeh piranti sekunder sing bisa ditambahake menyang piranti utama.

ykooe Kasus Vertikal kanggo iPhone Samsung Xiaomi Smartphone (XL)
  • Model sing ditrapake: kasus ponsel kanggo smartphone 5,5 nganti 6,9 inci, uga Samsung Galaxy S10/S20/S20 FE/S21/Plus/Ultra,...
  • Tas Praktis: Coba urip saben dina minangka koper utawa sabuk kanggo telpon lan barang cilik, utawa gantung tas ransel. Sampeyan uga bisa ...
  • Desain Terpadu: Kanthong pinggul duwe tutup oxford lan tutup mburi. Penutupan velcro ing tutup ngarep ...
  • KESEMPATAN: Bisa digunakake kanggo hiking, camping, climbing, cycling, outing, utawa mung arep kerja. Utawa minangka hadiah kanggo menehi wong lanang, ...
  • 📱 PROTEKSI LEBIH LANJUT RUANG LEBIH: Awak cilik super mini kanggo celonone, lan pas karo akeh gaya busana. Bagian karet bisa...
kwmobile Universal Neoprene Smartphone Case - Protèktif Case karo Zipper kanggo L - 6,5" Black
  • PERLINDUNGAN LENGKAP: Wenehana tampilan anyar ing smartphone karo kasus iki. Tutup protèktif digawe saka bahan tahan lan ...
  • KASUS PRAKTIS: Kasus iki ukurane 16.5 x 8.9 CM ing njero. Pelindung universal duwe zipper sing bakal njaga ponsel sampeyan kanthi lengkap ...
  • Kompatibel karo: Apple iPhone: 11 Pro Max, 12 Pro Max, 13 Pro Max, 14 Plus, 14 Pro Max, 6 Plus, 6S Plus, 7 Plus, 8 Plus, XS Max / kompatibel karo ...
  • TAHAN AIR: Tutup pelindung digawe saka neoprene lan elastane anti banyu. Cocog kanggo digawa ing tas olahraga utawa ...
  • PLEASANT TOUCH: Selubung, kajaba tahan, fleksibel lan alus banget.
Kasus ABCTen kanggo Huawei Mate 20 Lite / Mate 9 / P Smart 2019 / P Smart Plus Taktis Kantong nganggo Klip Sabuk...
  • 【KUALITAS PREMIUM】 Digawe saka Oxford awet lan klip sabuk baja safety, menehi pangayoman apik kanggo telpon.
  • 【KOMPATIBLE】 Ukuran 162 x 82 x 17mm, desain kanggo iPhone Xs Max, Xr, 7 plus, 8 plus; Huawei Mate 20, P Smart + 2019; Samsung Galaxy A20E A50 S10...
  • 【Fleksibilitas】 Pita elastis ing sisih pinggir tas ngidini lapisan njero alus kanggo nggedhekake utawa kontrak kanggo nggawe pas khusus.
  • 【CASE PRAKTIS】 2 pilihan pemasangan. Kanthi klip sabuk lan rong puteran sabuk, sampeyan bisa nggantung holster ing sabuk utawa klip ...
  • 【KESEMPATAN】 Sampurna kanggo mlaku-mlaku, latihan, climbing, hiking, camping. Utawa sampeyan bisa ngenalaken menyang bojomu, bapak, mbah, kanca, kolega.
miadore Holster karo Klip Sabuk kanggo iPhone 8 Plus 7 Plus, Kompatibel karo Galaxy S9 Plus...
  • Kualitas Unggul: Kanthong sabuk digawe saka bahan Oxford sing awet, sisih elastis kanggo telpon lan lapisan alus nglindhungi ...
  • Universal Sabuk Holster: iPhone 8 Plus Sabuk Clip Holster, iPhone 6 6S 7 Plus Holster. Kasus kasebut uga kompatibel karo ...
  • miadore Horizontal Pocket Holster dilengkapi klip sabuk awet plus +2 puteran sabuk pengaman...
  • Multi-Tujuan Holster Sabuk Loop Holster: Sampurna kanggo Mlaku-mlaku, Olahraga, Climbing, Hiking, Camping Utawa sampeyan bisa menehi ...
  • JAMINAN LENGKAP lan Dhukungan: Rasa yakin yen sampeyan tuku ngerti manawa sabuk kasebut kalebu adol ing iNNEXT ...
Kasus iNNEXT kanggo iPhone 7 Plus nganggo klip sabuk, kanggo Samsung Note 8 Galaxy S8 Plus/Note 5/S6 Edge Plus (5,5...
  • KUALITAS PREMIUM - Digawe saka kasus ponsel oxford tugas abot kanthi klip sabuk logam.
  • Penutupan Kuwat: Tutup tutup sing kuwat trep banget kanggo dilebokake lan njupuk telpon. Bahan tutup luwih kandel tinimbang liyane ...
  • Kompatibel karo Macem-macem Model: Kasing telpon pas karo smartphone 5,5-6 inci (kanggo Seri Apple/Samsung/Huawei), kayata Apple...
  • Acara: Mlaku-mlaku, Latihan, Climbing, Hiking, Camping. Utawa sampeyan bisa menehi kanggo bojomu, bapak, mbah, kanca, kolega.
  • Stand Praktis: Kasus ponsel vertikal duwe klip logam tetep kanggo daya tahan, uga duwe daur ulang kanggo ...
3,00 EUR
CXTcase Dompet Case kanggo Samsung Galaxy S21 5G/4G Case, Kickstand Fungsi Covers karo Samsung Galaxy S21 4G, Case...
  • 【Kompatibilitas】: Kasing flip iki mung kompatibel karo Samsung Galaxy S21 5G/4G. Mangga konfirmasi model telpon sadurunge nggawe ...
  • 【Fungsi Dompet】: Casing kulit Samsung Galaxy S21 5G/4G iki nawakake 3 kompartemen kertu lan 1 kompartemen tagihan...
  • 【Fitur Tombol Magnetik】: Penutupan magnetik nahan telpon kanthi aman lan nutupi tutup kanthi bener....
  • 【Fungsi Kickstand】: Fungsi kickstand sing dibangun ngidini sampeyan kanthi bebas nyetel sudut kanggo nonton video. Fungsi kickstand banget...
  • 【Desain rong warna】: Kasus ponsel iki nganggo desain rong warna, katon elegan lan loman, sing ndadekake ...

Nganyari pungkasan ing 2022-11-19 / Link afiliasi / Gambar saka Amazon Product Advertising API

Apa aksesoris teknologi

Nalika kita ngomong babagan aksesoris teknologi, kita ngrujuk menyang kabeh piranti utawa komponen sing dadi bagean tambahan saka produk teknologi utama. Contone, mouse pad bakal dadi aksesoris tambahan kanggo peralatan PC, kaya kabel data USB uga aksesoris telpon seluler.

Ana ewonan aksesoris teknologi kanggo piranti kita. Salah sawijining sing paling digoleki saiki yaiku aksesoris kanggo Nintendo Switch, ing antarane kita bisa nemokake pengontrol Pro lan pangisi daya pengontrol Joy-Con. Aksesoris iki nglengkapi konsol Nintendo lan njupuk pengalaman game menyang tingkat realisme paling dhuwur.

Aksesoris kanggo gadget teknologi bisa dipérang dadi telung kelas:

  • aksesoris utami
  • aksesoris sekunder

Aksesoris utama yaiku sing ana interaksi langsung antarane piranti kasebut lan piranti sing digunakake. Cekakipun, aksesoris iki duwe fitur sing dikenali dening piranti lan menehi piranti fitur tambahan. Conto bakal keyboard utawa clurut kanggo PC.

Aksesori sekunder minangka aksesori sing nyedhiyakake fungsi tambahan kanggo piranti kasebut, nanging piranti kasebut ora gumantung utawa ngenali aksesori kasebut. Ing cendhak, iku aksesoris sawijining lan ora disambungake menyang piranti. Aksesoris sekunder yaiku kasus smartphone. Iki menehi proteksi luwih akeh kanggo telpon, nanging piranti iki ora ana sambungan utawa katergantungan karo kasus kasebut.

Iki ditambahake kabeh aksesoris pihak katelu sing diprodhuksi dening perusahaan liyane lan sing ora penting kanggo operasi piranti kasebut.

aksesoris paling laris

► Kabel
► Bola lampu cerdas
► Baterei kanggo smartphone
► Panutup
► kertu SIM
► Stand TV
► Kaca tempered
► Piranti
► Antena TV
► Baterei sing bisa diisi ulang
► Pangisi daya
► Baterei portabel
► Tas laptop
► Soket USB
► Klip wadhah ponsel
► Stand laptop
► Kertu SD mikro
► Hub kanggo kertu SD mikro
► Remote kontrol universal
► Tombol Amazon Dash
► Dock kanggo iPhone
► Lampu pinter
► Proteksi lonjakan
► Tile Matte
► Tripod
► modul memori RAM
► Mousepad
►Bank daya
► Pamisah
► Kursi gaming
► Pasta termal
► Kacamata pinter
►Lampu LED RGB
► Mikrofon
► Kothak sterilisasi sinar ultraviolet
►Apple AirTag
► Kartrid tinta
► Screen saver kanggo seluler
► Film fotografi kanggo kamera instan

Ana akeh aksesoris teknologi. Sawetara nambah fungsi PC utawa hardware piranti, dene liyane mung nambah. Apik banget yen ana akeh pilihan, nanging uga bisa nggawe angel milih produk sing bener.

Kanggo nulungi sampeyan, kita wis nglumpukake ewonan aksesoris teknologi sing kudu diduweni kanggo saben jinis piranti sing bakal ngrampungake sawetara masalah sing umume kita lakoni, kayata njaga daya telpon, laptop kita dilindhungi, lan game selfie kita. ora ana tandhingane.

Kabel

Ana ewonan model kabel kanggo kabeh jinis panggunaan, loro kanggo komputer, kanggo smartphone, televisi, lsp.

Kabel kasebut ditugasake kanggo nggawa listrik saka siji ujung menyang ujung liyane. Kanthi cara iki, gadget sing nampa listrik iki bisa digunakake utawa nyimpen energi kanggo nggunakake sawetara jam tanpa nyambung.

Ana akeh jinis kabel minangka piranti lan fungsi, supaya kita bisa nemokake ewu model beda karo konfigurasi tartamtu. Ing kene kita bakal weruh macem-macem kabel sing bisa digunakake ing piranti teknologi sampeyan.

Ing bagean iki, kita bakal mbantu sampeyan ngatasi sawetara tantangan sing luwih menarik, kayata nyimpen data penting ing flash drive, mousepads kanggo nyegah carpal tunnel, lan tombol Dash kanggo tuku langsung ing Amazon.

Sing paling apik yaiku ora ana aksesoris iki sing larang banget, lan menehi keluwesan sing luwih gedhe ing tugas sampeyan. Teknologi mesthi larang, nanging conto iki nuduhake yen sampeyan ora kudu mbuwang akeh kanggo entuk sing dibutuhake.

Gadget teknologi wis mlebu ing urip kita lan umume kita ora bisa urip maneh tanpa piranti kasebut. Nanging, akeh wong sing ora peduli karo kegunaane. Mungkin amarga tembung gadget digandhengake karo piranti rumit utawa ora ana gunane. Kasunyatane, gadget wis dadi bagian saka urip saben dinane kanthi maneka warna panggunaan.

Lan saliyane gadget sing wis digunakake, kayata smartphone lan tablet, ana akeh fitur anyar sing bisa nyederhanakake urip, sanajan ekonomi.

Apa iku gadget?

Sanajan istilah gadget wis digunakake wiwit abad kaping XNUMX, asal-usul tembung iki durung dingerteni. Diterjemahake saka basa Inggris menyang Portugis minangka engenehoca, gadget bisa uga asale saka tembung Perancis gâchette, sing artine pemicu utawa bagean apa wae kanthi mekanisme tembak.

Umumé, tembung gadget nuduhake alat mekanik utawa elektronik sing paling cerdik utawa inovatif. Paling anyar, iki digunakake kanggo nyebut produk teknologi mutakhir, kalebu utilitas komputer cilik sing dikembangake supaya luwih gampang ngakses fungsi sing diwenehake dening aplikasi tartamtu sing luwih gedhe.

Tembung gadget bisa ngarujuk marang piranti elektronik portabel kayata smartphone, tablet, laptop, lan drone, uga vakum robot, kamera, jam tangan pinter, lan kacamata virtual reality. Iki, ing antarane akeh liyane, kalebu piranti lunak lan program sing nawakake macem-macem layanan, contone, asisten virtual sing cerdas kayata Alexa utawa Siri. Saben wong sing digandhengake, Amazon lan Apple, masing-masing.

Gadget, Widget lan Aplikasi

Sanajan padha ngrujuk marang perkara sing beda-beda, istilah kasebut ana gandhengane karo jagad teknologi lan, mula, bisa nyebabake sawetara keraguan lan kebingungan. Mulane, iku worth njlentrehake.

Gadgets: Gadget iku kabeh piranti elektronik portabel (smartphone, tablet, laptop, lsp.) lan piranti lunak lan program, kayata asisten virtual, contone.
Widget: Istilah widget bisa asale saka kombinasi tembung gadget lan jendhela. Pancen, tembung iki bisa ngrujuk menyang jendhela, tombol, menu, lambang, ing antarane unsur antarmuka grafis liyane sing nggampangake interaksi antarane pangguna lan piranti lunak utawa aplikasi sing ana ing gadget. Conto widget yaiku bar telusuran Google.
Aplikasi: Aplikasi utawa app minangka program piranti lunak sing ana ing macem-macem piranti pinter. Aplikasi bisa mbukak online utawa offline lan bisa dibayar utawa gratis kanggo diundhuh saka toko aplikasi. Dheweke bisa duwe macem-macem fungsi, saka ijol-ijolan pesen, nyunting foto, utawa njupuk pesenan.

Panggunaan praktis saka gadget

Umume, gadget duwe tujuan kanggo nyukupi kabutuhan saben dinane supaya urip saben dina luwih gampang lan gampang. Padha kudu praktis kanggo nggunakake lan kontribusi kanggo optimalisasi wektu lan sumber daya liyane.

Ing kasunyatan, ana gadget kanggo kabeh saka bantuan karo masak, nyemangati olahraga lan malah bantuan kanggo nggawe urip profesional lan financial luwih gampang kanggo ngatur.

Mulane, ing sawetara kasus, gadget kudu intuisi kanggo nggunakake; ningkataké interaksi, tanpa mbutuhake nggunakake (akeh) kabel; lan kudu cilik, entheng lan portabel.

Keamanan minangka aspek penting liyane, amarga akeh sing digunakake kanggo nyimpen data pribadhi. Mulane, sadurunge tuku piranti apa wae, sampeyan kudu ngerti banget cara kerjane lan apa jaminane babagan proteksi data.

Sawetara conto gadget migunani

Pangisi daya batere

Apa sampeyan wis rampung matématika kanggo mangerteni pira sing sampeyan gunakake ing baterei luwih saka setahun? Kanthi gadget sing ngisi daya baterei, sampeyan bakal ngirit dhuwit lan sumber daya lingkungan kanthi nggunakake maneh baterei sing padha luwih kerep. Rega saka 50 euro.

limiter aliran

Kanthi gadget prasaja iki, sampeyan bisa ngirit udakara 15 liter banyu saben menit. Saliyane nyegah sampah banyu, sampeyan bisa ngirit dhuwit. Saka 0,70 euro sampeyan bisa tuku limiter aliran kanggo tutul.

Sensor ngarsane

Kita wis biasa nggunakake sensor ing papan umum, nanging gadget kasebut bisa migunani banget kanggo ngirit listrik ing omah.

Yen sampeyan duwe pakulinan ninggalake lampu ing spasi kosong, sampeyan bisa ngirit sawetara euro ing pungkasan sasi, saliyane kanggo nyegah mbuang listrik. Piranti kanthi fungsi sensor cahya bisa regane saka 30 euro lan gampang dipasang.

celengan digital

Yen tujuane kanggo nyimpen dhuwit, sampeyan bisa milih celengan sing luwih modern. Liwat layar digital, jinis celengan iki nganyari jumlah sing wis disimpen karo saben duwit receh anyar sing dilebokake, supaya sampeyan bakal luwih gampang ngerti pinten sampeyan wis ngiwa kanggo nggayuh goal tabungan. Rega saka 15 euro.

Item Pilihan Aksesoris

 

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang