Pilihan editor

Aplikasi paling apik kanggo nonton saluran TV lan film langsung

Speaker Smart Echo Dot

Soko sing cukup ngganggu kanggo kabeh wong yaiku kenaikan rega sing dialami langganan TV kabel utawa TV satelit saben taun, sing bebarengan karo kepuasan sing kurang sing dirasakake pelanggan karo perusahaan kasebut, nggawe ewonan wong golek alternatif sing luwih murah, nonton TV gratis, TV langsung, seri lan film.

Pancen sampeyan bisa ngganti layanan TV kabel khas kanggo layanan streaming kaya Netflix, umpamane, lan kanthi mangkono mbuwang luwih murah saben wulan. Nanging ana layanan liyane saliyane Netflix, sing bisa uga luwih apik kanggo sawetara pangguna lan bisa gratis utawa mbayar, lan ngidini kita nonton saluran TV ing Android, iOS lan platform liyane.

Alternatif saiki kanggo mbatalake langganan kabel liyane lan liyane, lan kakehan padha kaget dening isi sing ora katon ing TV kabel tradisional lan menehi break kanggo program tumindake. Kita ngomong babagan aplikasi kanggo nonton tv gratis.

Perlu dicathet yen ing antarane akeh layanan streaming sing ana, ana sawetara sing rada surem amarga jinis konten sing ditawakake lan linuwih instalasi, nanging ing kene TecnoBreak bakal fokus ing aplikasi gratis lan mbayar kanggo nonton. TV online kanthi aman lan sah, lan uga bisa digunakake kanthi apik.

Aplikasi kanggo nonton film lan TV langsung

Ana akeh pilihan sing apik kanggo nonton TV gratis sing sawise maca artikel iki sampeyan pengin mbatalake langganan kabel. Kanthi aplikasi sing wis diklumpukake ing dhaptar iki, sampeyan bakal bisa nonton saluran TV favorit ing wektu nyata, ngrekam program sing disenengi lan nonton maneh program sing wis disiarake utawa sampeyan durung bisa ndeleng langsung. .

Pluto TV

Iki app kanggo nonton tv langsung gratis Iki minangka program sing padha karo layanan TV kabel, kanthi program sing dipisahake dadi kategori lan bisa dideleng kanthi gratis. Ing kene sampeyan bisa nemokake saluran seri, film, warta, olahraga lan konten liyane kanggo nonton TV online, kayata IGN lan CNET.

Kajaba iku, Pluto TV bubar ngluncurake layanan video sing dikarepake kanthi seri lan film sing diprodhuksi dening studio televisi bergengsi kayata MGM, Paramount, Lionsgate lan Warner Bros.

Aplikasi iki kanggo nonton saluran TV gratis duwe dhukungan kanggo macem-macem piranti, kayata Android, iOS, Amazon Kindle, Amazon Fire, Apple TV, Roku, Google Nexus Player, Android TV lan Chromecast. Pluto TV, aplikasi streaming TV gratis, saya suwe saya apik, mula sampeyan bisa nemokake konten sing luwih apik lan luwih apik, uga antarmuka sing disempurnakake para pangembang supaya luwih gampang lan luwih elegan.

Iku apik kanggo ngenali manawa iku paling cedhak karo langganan kabel, mung ing kasus iki, aplikasi gratis kanggo nonton TV ing seluler lan piranti liyane.

Aja kesusu yen sawetara detik iklan katon sadurunge miwiti program TV sing sampeyan pilih, amarga iki minangka cara Pluto TV kanggo njaga kualitas produk sing apik. Iklan iki meh padha karo sing kita deleng ing TV. Nanging liyane saka iku, isi app iki kanggo nonton TV urip free apik banget.

NewsOn

Nanging nalika nonton TV online, kita ora mung kudu fokus ing program hiburan. Ana uga akeh kategori liyane kaya warta lan olahraga sing ditelusuri dening mayuta-yuta wong ing donya.

Kanthi nginstal aplikasi NewsON sampeyan bisa ngakses atusan saluran sing nyedhiyakake warta nasional ing Amerika Serikat. Konten iki bisa dideleng langsung uga miturut panjaluk, saengga kasedhiya sajrone 48 jam.

Luwih saka 170 afiliasi saka 113 pasar sing beda-beda melu ing aplikasi iki kanggo nonton saluran kabel ing TV cerdas, nggawe lan nuduhake konten. Sing menarik babagan app iki kanggo nonton TV online yaiku nggunakake data lokasi pangguna, sing nuduhake program warta sing kasedhiya sacara lokal ing peta.

Mangkono, pangguna bisa milih warta babagan olahraga, bisnis, ramalan cuaca, lan liya-liyane. NewsON kompatibel karo telpon lan tablet iOS lan Android, Roku, lan Fire TV. Lan aspek positif liyane saka aplikasi iki yaiku nyakup luwih saka 83% wilayah AS, dadi sampeyan bakal bisa ndeleng luwih saka 200 stasiun warta lokal meh ing endi wae. Tanpa mangu, iku salah siji saka aplikasi paling penting kanggo nonton TV kabel gratis

FITE

Aplikasi iki sing diarani FITE ngidini kita langsung ngakses macem-macem acara olahraga tempur, sing disiarkan langsung lan bisa dideleng kanthi gratis utawa mbayar (liwat sistem bayar saben tampilan kanggo konten eksklusif).

Acara kalebu gulat, MMA, seni bela diri lan tinju. Sawetara program langsung sing bisa dideleng:

  • Acara MMA saka Brave, ONE Championship, Shamrock FC, UFC, M-1, UCMMA, KSW lan liya-liyane.
  • Acara gulat AAA, AEW, ROH, MLW lan Impact Wrestling, antara liya.
  • Acara tinju saka PBC / Fox, TopRank / ESPN, Promosi Bocah Emas, BKB lan Star Boxing, lan liya-liyane.

Lan akeh atusan acara olahraga tempur liyane. Ora mung sampeyan bisa nonton acara langsung, katalog uga nduweni kemampuan kanggo nonton maneh gelut sing wis ditayangake, wawancara, film, lan video sing dikarepake.

Aplikasi iki kanggo nonton TV gratis ing seluler bisa digunakake karo ponsel, tablet, macem-macem model TV cerdas, XBox, Apple TV lan Chromecast, lan liya-liyane. Pilihan sing apik kanggo nonton TV online kanthi gratis.

HBO Saiki

Liwat app iki kanggo iOS sing ngidini kita nonton TV gratis, sampeyan bisa ngakses premiere film langsung, nalika sampeyan uga bisa nonton episode seri kaya Barry, The Deuce lan Room 104, lan liya-liyane.

Uga tayangan perdana film, sampeyan uga bisa nonton berita langsung, spesial komedi, dokumenter, wawancara, lan acara HBO eksklusif. Kanggo miwiti nggunakake layanan iki kanthi gratis, sampeyan mung kudu ndownload aplikasi lan ndhaptar.

Sawise periode uji coba, sampeyan bakal entuk biaya saben wulan, sanajan sampeyan kudu ujar manawa konten kasebut pantes lan bisa diakses saka macem-macem piranti kayata smartphone, televisi, konsol game lan komputer.

Aja lali yen layanan iki mung diaktifake kanggo wilayah Amerika Serikat. Pungkasan, nduweni kaluwihan yen ora nampilake pariwara ing isine, sanajan ora bisa didownload kanggo ndeleng online, uga konten 4K utawa HDR ora kasedhiya.

Layanan HBO Now bisa digunakake karo akeh platform, kayata Android, iOS, Fire OS, PS3, PS4, Xbox 360 lan Xbox One. Bebarengan karo platform kasebut, sampeyan uga bisa nonton saluran online ing TV Samsung sing kompatibel, Amazon Fire TV, Fire. TV Stick, Apple TV, Android TV, Roku, lan Google Chromecast.

Elinga yen iki minangka layanan streaming TV sing ditujokake kanggo pamirsa Amerika Serikat, dadi yen sampeyan manggon ing njaba negara iki, sampeyan kudu ngontrak layanan HBO saka panyedhiya kabel lokal utawa nggunakake VPN kanggo nyambung menyang konten kasebut.

Hulu Live TV

Layanan iki nawakake konten ekstensif karo saluran kaya NBC, ABC, Fox lan CBS, bebarengan karo konten eksklusif liyane sing mung bisa ditemokake ing layanan iki. Pangguna sing ngontrak layanan kasebut bisa nonton program TV langsung, saka ponsel lan saka PC, tablet utawa televisi.

Produk Live TV Hulu diluncurake ing 2017, supaya bisa nambah program langsung menyang katalog ekstensif, mula jenenge. Dene sadurunge mung makarya nawakake program, seri lan film, karo produk iki wiwit tumindak minangka kombinasi antarane Netflix lan Sling TV.

Konten sing kasedhiya ing app bakal gumantung saka rega langganan sing dibayar pangguna. Nalika langganan sing paling murah kalebu iklan, langganan sing paling larang mbusak kabeh iklan lan nggawe pengalaman nonton TV lan film luwih unggul.

Layanan Hulu kanggo nonton saluran TV online kasedhiya kanggo iOS, Android, Fire TV lan Fire Stick, Roku, Chromecast, Apple TV, Xbox One lan piranti Xbox 360. Sawetara model TV Samsung uga ndhukung layanan iki.

Sling TV

Sling TV minangka aplikasi liyane kanggo nonton TV langsung lan on demand. Antarmuka gampang banget kanggo ngatur, saliyane duwe rega lan jumlah saluran sing dadi pilihan sing apik kanggo pangguna iOS.

Paket Oranye kalebu saluran warta, olahraga lan hiburan, dene paket Biru, sing regane luwih murah, nawakake luwih akeh saluran TV lan film.

Kajaba iku, prabédan liyane ing antarane rencana Oranye lan Biru yaiku yen sampeyan mung bisa nonton siji stream ing siji piranti, dene karo rencana sing terakhir sampeyan bisa stream bebarengan ing telung piranti beda, kayata iOS, Android lan Roku contone. .

Opsi kaping telu yaiku rencana Oranye + Biru, sing kalebu saluran liyane lan kemampuan kanggo nonton TV langsung nganti papat piranti bebarengan. Sing becik yaiku nggabungake loro paket kasebut kanggo nampa konten sing paling apik, kayata sinetron, film, berita lan program bocah-bocah, lan liya-liyane. Kanggo nindakake iki, kasedhiya nyoba gratis 7 dina, sing bisa digunakake saka tablet, telpon, PC utawa TV utawa konsol game.

AT&T TV Now (biyen DirecTV Now)

Layanan streaming TV iki sing bubar diganti jenenge terus entuk pelanggan kanthi konsisten, nawakake rong rencana: rencana Plus sing kalebu saluran 40 kayata HBO lan Fox; lan rencana Max kanthi 50 saluran kayata Cinemax lan NBC, antara liya.

AT&T TV SAIKI nawakake pangguna babagan panyimpenan awan udakara 20 jam liwat fitur Cloud DVR. Kanthi cara iki, rekaman program favorit bisa disimpen sajrone 30 dina.

Episode individu utawa kabeh episode acara bisa direkam, kanthi rekaman diwiwiti nalika pangguna menet tombol rekaman, ora nalika nyetel episode sing bakal direkam. Ing sisih plus, sampeyan bisa ngliwati iklan sing katon ing acara sing direkam, kanthi ngliwati 15 detik utawa nerusake cepet.

Ing babagan jumlah piranti sing bisa streaming acara bebarengan, AT&T TV Saiki ndhukung nganti 2 piranti, sing bisa dadi TV, tablet, telpon, utawa komputer. AT&T TV SAIKI ora kalebu dhukungan kanggo digunakake ing Xbox, PlayStation, Nintendo, LG Smart TV, utawa VIZIO Smart TV.

TVCatchup

TVCatchup minangka aplikasi streaming TV sing ngidini kita nonton saluran televisi gratis ing Inggris lan uga saluran kabel satelit. Operasi kasebut padha karo layanan kabel tradisional, nanging liwat aplikasi iki kasedhiya kanggo piranti Android, sing bisa ngakses konten saka saluran langsung kayata BBC, ITV lan Channel 4, lan liya-liyane.

Kanggo nggunakake layanan iki, sampeyan bisa nggunakake browser web desktop utawa aplikasi dhewe ing tablet lan smartphone. Kanggo mbiayai operasionale, TVCatchup nggunakake pariwara sing katon sadurunge transmisi saben program TV.

Netflix

Tanpa mangu-mangu, iki minangka layanan konten audiovisual sing paling misuwur ing saindenging jagad. Netflix minangka layanan streaming sing cocog kanggo nonton seri lan film paling anyar kanggo mbayar langganan ekonomi.

Kajaba iku, sampeyan bisa nonton jinis program liyane kayata dokumenter, animasi, lan konten Netflix dhewe, dadi pilihan standar nalika milih layanan jinis iki kanthi katalog gedhe sing kasedhiya.

Konten Netflix bisa diakses kanthi pirang-pirang cara. Salah sijine yaiku liwat TV kabel tradisional kanthi rencana sing sampeyan langganan. Utawa kanthi entuk salah sawijining rencana saka kaca Netflix lan ndownload aplikasi kasebut supaya bisa digunakake ing TV pinter, smartphone, komputer utawa tablet.

Sanajan minangka pathokan ing streaming TV, Netflix miwiti DVD pemasaran kegiatan ing Amerika Serikat, dikirim menyang para pelanggan. Taun-taun sabanjure, kanthi kemajuan panjaluk umum, dheweke gabung karo bisnis streaming.

Sawise nggawe jeneng pangguna lan sandhi, kita bakal duwe 30 dina kanggo nyoba layanan kasebut kanthi gratis. Sawise wektu iki, lan terus nggunakake layanan, sampeyan bisa milih antarane telung plans beda: dhasar, standar utawa premium.

Apa aplikasi sing paling apik kanggo nonton TV gratis?

Bener, saiki kita duwe atusan aplikasi sing kasedhiya kanggo nonton TV gratis ing Android nalika nerangake streaming TV, mula ora ana alesan maneh kanggo terus mbayar dhuwit akeh ing TV kabel utawa panyedhiya TV satelit. Batal langganan layanan kasebut kanggo ngirit dhuwit!

Kanthi aplikasi iki kanggo nonton TV online sing wis kasebut sampeyan bakal bisa nonton warta lokal utawa internasional, program hiburan, program TV pendidikan kanggo bocah-bocah lan ewu seri lan film.

Sing paling apik yaiku sampeyan nyoba saben layanan, gratis lan mbayar, lan sampeyan bakal milih pilihan sing paling cocog karo selera sampeyan. Kanggo nutup, nonton saluran TV saka Android, iOS utawa platform liyane dadi luwih gampang. Lan murah!

Iki minangka aplikasi utama kanggo nonton televisi online, sing dibayar lan gratis. Yen sampeyan pengin menehi rekomendasi sing sampeyan gunakake, tulisake ing komentar.

Tommy Banks
Kita bakal seneng ngrungokake apa sing sampeyan pikirake

ninggalake wangsulan

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang