Bewara Legal

Notice Legal iki ngatur kahanan umum akses lan panggunaan situs web sing bisa diakses ing URL https://www.tecnobreak.com (sabanjuré, situs web), sing Lufloyd kasedhiya kanggo pangguna Internet.

Panggunaan situs web kasebut nuduhake panriman sing lengkap lan tanpa wates kanggo saben pranata sing kalebu ing Notifikasi Hukum iki. Akibate, pangguna situs web kudu kasebut kanthi teliti maca Kabar Legal iki ing saben kesempatan kang arep nggunakake website, amarga teks bisa diowahi ing discretion saka pemilik website, utawa amarga owah-owahan legislatif. , yurisprudensi utawa laku bisnis.

Kepemilikan saka situs web

Jeneng Perusahaan: Lufloyd
Jeneng sing nduwèni: Lucas Laruffa
Kantor Kadhaptar: Dickman 1441
Populasi: Buenos Aires
Provinsi: Buenos Aires
Kode Pos : 1416
CIF/DNI: 27.729.845
Kontak telpon: +54 11 2396 3159
Email: contacto@tecnobreak.com

OBJEK

Situs web kasebut menehi akses menyang informasi lan layanan sing diwenehake dening Lufloyd marang pangguna kanggo wong utawa organisasi sing kasengsem.

AKSES lan panggunaan WEB

3.1.- Karakter gratis saka akses lan panggunaan web.
Akses menyang situs web gratis kanggo pangguna.
3.2.- Registrasi pangguna.
Umumé, akses lan panggunaan situs web kasebut ora mbutuhake langganan utawa registrasi pangguna sadurunge.

KONTEN WEB

Basa sing digunakake dening pemilik ing web bakal dadi basa Spanyol. Lufloyd ora tanggung jawab kanggo non-pangerten utawa pangerten basa web dening pangguna, utawa kanggo jalaran.
Lufloyd bisa ngowahi isi tanpa kabar sadurunge, uga mbusak lan ngganti iki ing web, kayata cara kang diakses, tanpa sabdhoning lan bebas, ora tanggung jawab kanggo jalaran sing padha bisa nimbulaké kedhaftar.

Panggunaan isi situs web kanggo promosi, nyewa utawa mbukak pariwara utawa informasi dhewe utawa pihak katelu tanpa idin saka Lufloyd, utawa ngirim pariwara utawa informasi nggunakake layanan utawa informasi sing kasedhiya kanggo pangguna dilarang. apa panggunaan gratis utawa ora.
Tautan utawa hyperlink sing dilebokake pihak katelu ing kaca web, diarahake menyang situs web iki, bakal kanggo mbukak kaca web sing lengkap, ora bisa nyatakake, langsung utawa ora langsung, indikasi palsu, ora akurat utawa mbingungake, utawa ora bisa ditindakake kanthi ora adil. utawa tumindak ilegal ing marang Lufloyd.

LIMITASI LIABILITI

Loro-lorone akses menyang situs web lan panggunaan sing ora sah sing bisa digawe saka informasi sing ana ing kono mung tanggung jawab wong sing nindakake. Lufloyd ora bakal liable kanggo akibat, karusakan utawa gawe piala sing bisa njedhul saka akses ngandika utawa nggunakake. Lufloyd ora tanggung jawab kanggo kesalahan keamanan sing bisa kedadeyan utawa karusakan apa wae sing bisa disebabake dening sistem komputer pangguna (hardware lan piranti lunak), utawa file utawa dokumen sing disimpen ing kono, amarga:
– anane virus ing komputer pangguna sing digunakake kanggo nyambung menyang layanan lan isi situs web,
- browser malfunction,
- lan / utawa nggunakake versi sing ora dianyari.
Lufloyd ora tanggung jawab kanggo linuwih lan kacepetan hyperlinks sing digabung menyang web kanggo mbukak liyane. Lufloyd ora njamin migunani pranala iki, utawa iku tanggung jawab kanggo isi utawa layanan sing pangguna bisa ngakses liwat pranala iki, utawa kanggo fungsi sing bener saka situs web iki.
Lufloyd ora bakal tanggung jawab kanggo virus utawa program komputer liyane sing rusak utawa bisa ngrusak sistem komputer utawa peralatan pangguna nalika ngakses situs web utawa situs web liyane sing wis diakses liwat pranala ing situs web iki.

PENGGUNAAN TEKNOLOGI "COOKIE".

Situs web kasebut ora nggunakake cookie utawa prosedur sing ora katon liyane kanggo ngumpulake informasi nalika pangguna browsing, ngurmati rahasia lan privasi pangguna ing kabeh wektu.
*Yen Cookie digunakake, NDELENG KOMUNIKASI PANGGUNAAN Cookie Situs web nggunakake cookie, sampeyan bisa takon Kebijakan Cookie, sing ngurmati rahasia lan privasi sawayah-wayah.

HARTANAH INTELEKTIF lan INDUSTRI

Lufloyd minangka properti kabeh hak properti industri lan intelektual situs web kasebut, uga konten sing ana. Sembarang panggunaan situs web utawa isine kudu duwe karakter khusus pribadi. Iki dilindhungi undhang-undhang khusus kanggo ………., panggunaan liyane sing kalebu nyalin, reproduksi, distribusi, transformasi, komunikasi umum utawa tumindak liyane sing padha, kabeh utawa bagean saka isi web, sing ora ana pangguna sing bisa nindakake. nindakake tumindak kasebut tanpa wewenang tinulis sadurunge Lufloyd

KEBIJAKAN PRIVASI lan pangayoman DATA

Lufloyd njamin pangayoman lan rahasia data pribadhi, apa wae sing diwenehake dening perusahaan klien kita miturut pranata Hukum Organik 15/1999, tanggal 13 Desember, babagan Perlindhungan Data Pribadi.

Kabeh data sing diwenehake dening perusahaan klien kita marang Lufloyd utawa stafe bakal kalebu ing file otomatis data pribadhi sing digawe lan dikelola miturut tanggung jawab Lufloyd, penting kanggo nyedhiyakake layanan sing dijaluk pangguna.

Data sing disedhiyakake bakal diolah miturut Peraturan Tindakan Keamanan (Keputusan Kerajaan 1720/2007 tanggal 21 Desember), ing pangertèn iki Lufloyd wis ngetrapake tingkat proteksi sing dibutuhake kanthi sah, lan wis nginstal kabeh langkah teknis sing kasedhiya kanggo nyegah mundhut, nyalahi panggunaan, owah-owahan, akses ora sah dening pihak katelu. Nanging, pangguna kudu ngerti manawa langkah-langkah keamanan ing Internet ora bisa ditindakake. Yen sampeyan nganggep manawa data pribadhi ditransfer menyang entitas liya, pangguna bakal dilaporake babagan data sing ditransfer, tujuan file lan jeneng lan alamat sing ditransfer, supaya bisa menehi idin sing ora jelas. ing babagan iki.

Selaras karo pranata RGPD, pangguna bisa nggunakake hak akses, rectification, pembatalan lan oposisi. Kanggo nindakake iki, sampeyan kudu hubungi kita ing contacto@tecnobreak.com

APLIKASI LAMPIRAN LAN JURISDI TINDAK

Kabar Legal iki bakal diinterpretasikake lan diatur miturut hukum Spanyol. Lufloyd lan pangguna, kanthi tegas ngilangi yurisdiksi liyane sing cocog karo dheweke, ngirim menyang pengadilan lan pengadilan domisili pangguna kanggo regejegan sing bisa kedadeyan saka ngakses utawa nggunakake situs web kasebut. Yen pangguna domisili ing njaba Spanyol, Lufloyd lan pangguna ngirim, kanthi tegas ngilangi yurisdiksi liyane, menyang pengadilan lan pengadilan domisili Lufloyd.

PELANGGAN AMAZON

Situs web iki, miturut tujuane, nggunakake tautan afiliasi Amazon.

Iki tegese sampeyan bakal nemokake link menyang produk Amazon sing bisa ngakses langsung saka situs web kita, nanging yen cocog, panuku kasebut bakal digawe ing Amazon, kanthi syarat dhewe.

TecnoBreak.com melu Program Amazon EU Associates, program iklan afiliasi sing dirancang kanggo nawakake situs web kanthi cara kanggo entuk biaya pariwara kanthi pariwara lan nyambung menyang Amazon.co.uk/Javari.co.uk/ Amazon.de/Amazon.fr/ Javari.fr/Amazon.it/Amazon.es. Tuku sampeyan bakal kanggo rega asli padha. Kanthi jaminan Amazon.

Minangka Associate Amazon, aku entuk penghasilan saka tuku kualifikasi sing cocog karo syarat sing ditrapake.

Amazon lan logo Amazon minangka merek dagang kadhaptar saka Amazon.com. Inc. utawa afiliasi.

TechnoBreak | Nawakake lan Reviews
Logo
Ngaktifake registrasi ing setelan - umume
Wadhah karanjang